قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد!
سرخط خبرها

حمله با تبر و بریدن گوش قرق‌بان سمنانی

  • کد خبر: ۶۸۳۰۰
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۷
حمله با تبر و بریدن گوش قرق‌بان سمنانی
یک دامدار متخلف با قرق‌بان منابع طبیعی شهرستان کالپوش درگیر شد و پس از حمله با تبر، گوش او را برید. حال عمومی این قرق‌بان خوب است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان از مجروح شدن یکی از قرق‌بانان این اداره کل در منطقه کالپوش شهرستان میامی توسط یکی از دامداران متخلف خبر داد.

 

این قرقبان روز گذشته بعد از مشاهده حضور دام‌های یک دامدار در محدوده قرق به وی اخطار می‌دهد که دام‌های خود را از آن قرق خارج کند.

 

وی با بیان اینکه در ادامه این دامدار متخلف با تبر به قرق‌بان منابع طبیعی حمله و وی را از ناحیه پا و سر مجروح می‌کند افزود: این دامدار متخلف بعد از اینکه قرق‌بان بی‌حال و از شدت درد بر زمین می‌افتد، گوش وی را نیز با چاقو می‌برد.

 

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان با بیان اینکه مامور قربق‌بان منابع طبیعی در حین ماموریت و گشت‌زنی بوده تصریح کرد: دامدار ضارب یکی از اهالی حسین آباد کالپوش بوده و در ادامه نیز توسط ماموران دستگیر و تحویل مسئولان ذی‌ربط می‌شود.

 

همچنین فرماندار میامی ضمن تایید مجروح شدن یکی از قرق‌بانان این شهرستان گفت: این حادثه روز گذشته در منطقه کالپوش رخ داده است.

 

ملایری اظهار کرد: این دامدار با قرق‌بان منابع طبیعی شهرستان درگیر و وی را مجروح کرده است.

 

فرماندار میامی در پاسخ به پرسشی در خصوص وضعیت سلامتی این قرق‌بان خاطرنشان کرد: این قرق‌بان بلافاصله به بیمارستان امام حسین شاهرود منتقل و تحت درمان قرار می‌گیرد.

 

وی با اشاره به وضعیت عمومی این قرق‌بان افزود: حال عمومی این قرق‌بان خوب است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->