برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
سرخط خبرها

مخالفان واکسیناسیون کرونا در لندن تظاهرات برپا کردند

  • کد خبر: ۶۸۸۶۰
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۴
مخالفان واکسیناسیون کرونا در لندن تظاهرات برپا کردند
صدها تن از معترضان به طرح واکسیناسیون سراسری کرونا در انگلیس، امروز (شنبه) بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خیابان‌های پایتخت دست به تظاهرات زده و خواستار پایان تمام محدودیت‌ها شدند. ازسویی معترضان به لایحه افزایش قدرت سرکوبگرانه پلیس انگلیس هم در گوشه دیگری از شهر راهپیمایی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، معترضانی که امروز از اقصی نقاط کشور در میدان پارلمان تجمع کردند شعارنوشته‌هایی را حمل می‌کردند که روی آن عبارت‌های مانند «بدن من مال من است»، «آزادی قابل مذاکره نیست» و «نه به واکسن کووید-۱۹» نوشته شده بود. آن‌ها در این تظاهرات که «اتحاد برای آزادی» نام‌ داشت با سر دادن شعارها و حمل پلاکاردهایی واکسیناسیون کرونا و اجرای طرح گذرنامه واکسن را به باد انتقاد گرفته و خواستار پایان فوری محدودیت‌های کرونایی شدند.

 

یکی از معترضان درباره دلیل حضورش در تظاهرات امروز به خبرنگاران گفت: به اینجا آمدم چون می‌خواهم آزاد باشم، شما هم ازاد باشید؛ چون دولت به ما دروغ می‌گوید.  معترض دیگری هم گفت رسانه‌ها درباره کرونا دروغ می‌گویند و مردم را فریب می‌دهند.

 

حوالی ساعت ۱۳ و ۲۰ دقیقه بعد از ظهر (به وقت محلی) معترضان به سمت دفتر نخست وزیری که در مجاورت میدان پارلمان است حرکت کرده و شعارهایی را علیه دولت بوریس جانسون سردادند.

 

این تظاهرات درحالی صورت می‌گیرد که با شیوع گونه‌های جدید و مسری‌تر کرونا در کنار کاهش محدودیت‌ها در انگلیس طی دو ماه گذشته، شمار مبتلایان به این ویروس دو برابر شده است.

 

آمار بیماران کرونایی از دیروز(جمعه) دوباره از سقف ۴ هزار نفر در روز تجاوز کرده و باعث نگرانی مقام‌های دولت شده است. وزارت بهداشت انگلیس دیروز اعلام کرد که در طول ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر ۴ هزار و ۱۸۲ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده‌اند.

 

این برای اولین بار از ابتدای آوریل (فروردین) است که آمار از سقف ۴ هزار نفر در روز تجاوز کرده و گفته می‌شود که ۷۵ درصد مبتلایان به گونه هندی کرونا موسوم به ب.۱.۶۱۷ دچار شده‌اند.

 

کارشناسان امور بهداشتی در انگلیس پیش‌بینی می‌کردند که آمار مبتلایان پس از کاهش محدودیت‌های کرونایی دوباره افزایش یابد و اجرای طرح واکسیناسیون به کنترل فشار روی بیمارستان‌های کشور که در جریان موج دوم و سوم با هجوم افسارگسیخته بیماران فلج شده بود، کمکی نخواهد کرد.

 

گزارش‌ها حاکیست که آمار مراجعان کرونایی به بیمارستان‌های انگلیس طی یک هفته گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است. پیش‌بینی می‌شود که این آمار طی هفته‌های آینده پس از وارد کردن داده‌های جدید، افزایش قابل توجهی را تجربه کند.

 

این درحالیست که بیشتر محدودیت‌های کرونایی که از ۱۶ دی ماه سال گذشته در پی شیوع افسارگسیخته کرونا اعمال شد، تاکنون رفع شده و تنها یک گام تا بازگشت اوضاع به شرایط عادی باقی‌مانده است. طبق نقشه راه دولت انگلیس، عمده محدودیت‌های کرونایی از ۲۱ ژوئن رفع خواهد شد.

 

اما بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس دو هفته پیش در نشست خبری دولت درباره احتمال تعویق آخرین گام محدودیت‌های کرونا هشدار داد و گفت که شاید دولت مجبور شود تصمیم‌های سختی را در این زمینه اتخاذ کند. او بر همین اساس اصرار دارد که مردم با دریافت واکسن کرونا، سهم خود را در مهار این ویروس ایفا کنند.

 

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت انگلیس تاکنون ۳۸ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۲۰۰ نفر در این کشور واکسینه شده‌اند که از این تعداد ۲۴ میلیون و ۴۷۸ هزار و ۵۲ نفر هر دو دوز را دریافت کرده اند. بر اساس فراخوان دولت انگلیس اکنون افراد بالای سن ۳۲ سال می‌توانند برای دریافت واکسن به مراکز بهداشتی مراجعه کنند. با این حال معترضان می‌گویند که تن به تزریق واکسن نداده و آزادی‌های مشروط به دریافت واکسن کرونا را تبعیض آمیز می‌دانند.

 

اعتراض علیه لایحه افزایش قدرت و اختیارات پلیس انگلیس

در همین حال صدها نفر از معترضان به لایحه افزایش قدرت و اختیارات سرکوبگرانه پلیس انگلیس بار دیگر در لندن دست به تظاهرات زدند. معترضان که در میدان راسل واقع در مرکز لندن تجمع کرده بودند به تاثیر منفی افزایش قدرت پلیس اعتراض داشته و خواستار لغو این لایحه از سوی دولت هستند.

 

اعتراض‌های ماه گذشته به این لایحه با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد و چند مجروح به جای گذاشت.نمایندگان مجلس انگلیس ماه گذشته به لایحه جنجالی دولت در خصوص افزایش قدرت پلیس برای سرکوب معترضان رأی موافق دادند. در این لایحه جنجالی، قدرت پلیس « برای مقابله با اعتراضات خشونت‌آمیزی که تأثیر مخرب قابل توجهی بر جامعه یا دسترسی به پارلمان ایجاد کند» افزایش یافته است.

 

با این حال، عباراتی که بیش از هر چیز توجه منتقدان را جلب کرده است، جرم‌انگاری «ایجاد سر و صدا» و مزاحمت است که برای آن ۱۰ سال حبس در نظر گرفته شده است.

 

پیشتر حدود ۶۰ نماینده مجلس عوام انگلیس در نامه‌ای به وزیر کشور خواستار تغییر این لایحه شدند. آن‌ها در این نامه تصریح کرده‌اند که جرم‌انگاری مردم به دلیل برگزاری تظاهرات اعتراضی غیر قابل قبول و غیر قانونی است.

 

۷۰۰ حقوقدان و استاد نامی حقوق در دانشگاه‌های انگلیس نیز لایحه افزایش قدرت و اختیارات پلیس را بسیار ظالمانه توصیف کرده و از دولت خواستند آن را کنار بگذارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->