هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر

  • کد خبر: ۶۹۰۴۰
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴
فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر
به تازگی تصاویری از یک محصول شرکتی با محتوای ادرار گاو در طعم‌های مختلف مانند آناناسی و پرتقالی، در سراسر فضای اینترنت وایرال شده است!

به گزارش شهرآرانیوز، شاید تعجب کنید، اما فواید استفاده از ادرار گاو تا به امروز توسط افراد سرشناس و حتی بازیگران محبوب سینما در هند مورد تایید قرار گرفته است و برخی ادعا می‌کنند که قادر به درمان کووید- ۱۹ نیز خواهد بود. اما از همه عجیب‌تر آن که به تازگی تصاویری از یک محصول شرکتی که محتوی ادرار گاو در طعم‌های مختلف مانند آناناسی و پرتقالی است، در سراسر فضای اینترنت سریعا وایرال شده است!

در مجموع با وجود آن که نوشیدن ادرار گاو به منظور درمان بیماری‌های مختلف در اکثر نقاط جهان غیر قابل درک است و طرفداران و منتقدان خاص خود را دارد، اما تولید محصولی کارخانه‌ای با طعم‌های میوه‌ای متنوع آن هم برای درمان یک بیماری ویروسی همچون کووید- ۱۹، از هر نظر شوکه کننده است.

تصویری که در ادامه مشاهده می‌کنید ۳ بسته را نشان می‌دهد که هر یک طعم متفاوتی از ادرار گاو را در خود جای داده اند. به نظر می‌رسد این بسته‌های ۲۵۰ میلی لیتری محتوی "ادرار خالص" باشند که با استفاده از طعم دهنده‌های میوه‌ای تبدیل به محصولاتی تجاری شده اند!

 

فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر

تصویر مربوط به دهلی می شود که هر بطری 4.83 دلار قیمت دارد

هیچگونه اطلاعات صحیحی از مکان و زمانی که این عکس گرفته شده در دست نیست و امکان جست و جوی مدل‌های آناناس و پرتقال در فروشگاه‌های آنلاین نیز وجود ندارد. البته به نظر می‌رسد که نمونه خالص (سبز رنگ) در فروشگاه آمازون در دسترس باشد و بتوان آن را از فروشنده‌های مختلفی سفارش داد.

البته این اولین باری نیست که ادرار گاو طعم دار وارد بازار می‌شود و برای نمونه مشابه همین اتفاق در سال ۲۰۱۸ نیز رخ داد. با این حال به علت تولید محصولی عجیب و غریب برای درمان کووید- ۱۹ و توصیه به استفاده از آن در کشور‌های مختلف مانند هند، تعداد زیادی از پزشکان به این مسئله واکنش نشان داده اند.

حال در سوی دیگر این داستان پزشکانی حیرت زده قرار دارند که نسبت به استفاده از ادرار گاو برای پیشگیری و یا درمان کووید- ۱۹ هشدار می‌دهند و اظهار می‌دارند که هیچ مدرک علمی قابل استنادی در راستای تایید اثربخشی این مواد وجود ندارد. در مقابل با استناد به مقاله‌ای از مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا، روش بی اساس ادرار درمانی می‌تواند خطر گسترش بیماری‌های دیگر را به همراه داشته باشد.

 

فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر



پاندمی ویرانگر کروناویروس تاکنون ۲۲.۶۶ میلیون کیس ابتلا و ۲۴۶۱۱۶ فوتی در هند داشته است. به گفته کارشناسان آمار واقعی ۵ الی ۱۰ برابر بیشتر است و شمار زیادی از شهروندان برای تهیه اکسیژن و دارو و حتی یافتن تخت خالی در بیمارستان‌ها با مشکل مواجه هستند.

در آیین هندو گاو نماد مقدس زندگی و زمین است و از این رو قرن هاست که هندو‌ها از سرگین این حیوان برای تمیز کردن خانه‌ها و یا حتی تشریفات مذهبی استفاده می‌کنند. چنین باور‌هایی سبب شده تا اعتقاد به خواص درمانی و ضد عفونی کنندگی ادرار و سرگین گاو در میان هندو‌ها رواج یابد. آن‌ها تصور می‌کنند که مصرف منظم ادرار گاو سبب القای ایمنی جسمی و بهبود وضعیت عمومی بدن می‌شود.

این در حالی است که نه تنها ایمنی خاصی ایجاد نخواهد شد، بلکه ریسک تظاهر بیماری‌های دیگر به خصوص انواع امراض مشترک میان حیوان و انسان هم بالا خواهد رفت. همچنین نگرانی‌هایی وجود دارد که استفاده از چنین روش‌هایی منجر به گسترش شیوع کووید- ۱۹ نیز بشود، زیرا افراد معمولا برای نوشیدن ادرار گاو در هند به صورت گروهی دور یکدیگر جمع می‌شوند و همین باعث عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی خواهد شد. دکتر JA Jayalal رئیس انجمن پزشکی هند اضافه می‌کند: مردم باید از روش‌های غیر علمی دوری و فقط از متد‌هایی استفاده کنند که به صورت قطعی به اثبات رسیده باشند تا از این طریق جلوی انتشار بیماری‌های دیگر نیز گرفته شود.

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->