رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر

  • کد خبر: ۶۹۰۴۰
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴
فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر
به تازگی تصاویری از یک محصول شرکتی با محتوای ادرار گاو در طعم‌های مختلف مانند آناناسی و پرتقالی، در سراسر فضای اینترنت وایرال شده است!

به گزارش شهرآرانیوز، شاید تعجب کنید، اما فواید استفاده از ادرار گاو تا به امروز توسط افراد سرشناس و حتی بازیگران محبوب سینما در هند مورد تایید قرار گرفته است و برخی ادعا می‌کنند که قادر به درمان کووید- ۱۹ نیز خواهد بود. اما از همه عجیب‌تر آن که به تازگی تصاویری از یک محصول شرکتی که محتوی ادرار گاو در طعم‌های مختلف مانند آناناسی و پرتقالی است، در سراسر فضای اینترنت سریعا وایرال شده است!

در مجموع با وجود آن که نوشیدن ادرار گاو به منظور درمان بیماری‌های مختلف در اکثر نقاط جهان غیر قابل درک است و طرفداران و منتقدان خاص خود را دارد، اما تولید محصولی کارخانه‌ای با طعم‌های میوه‌ای متنوع آن هم برای درمان یک بیماری ویروسی همچون کووید- ۱۹، از هر نظر شوکه کننده است.

تصویری که در ادامه مشاهده می‌کنید ۳ بسته را نشان می‌دهد که هر یک طعم متفاوتی از ادرار گاو را در خود جای داده اند. به نظر می‌رسد این بسته‌های ۲۵۰ میلی لیتری محتوی "ادرار خالص" باشند که با استفاده از طعم دهنده‌های میوه‌ای تبدیل به محصولاتی تجاری شده اند!

 

فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر

تصویر مربوط به دهلی می شود که هر بطری 4.83 دلار قیمت دارد

هیچگونه اطلاعات صحیحی از مکان و زمانی که این عکس گرفته شده در دست نیست و امکان جست و جوی مدل‌های آناناس و پرتقال در فروشگاه‌های آنلاین نیز وجود ندارد. البته به نظر می‌رسد که نمونه خالص (سبز رنگ) در فروشگاه آمازون در دسترس باشد و بتوان آن را از فروشنده‌های مختلفی سفارش داد.

البته این اولین باری نیست که ادرار گاو طعم دار وارد بازار می‌شود و برای نمونه مشابه همین اتفاق در سال ۲۰۱۸ نیز رخ داد. با این حال به علت تولید محصولی عجیب و غریب برای درمان کووید- ۱۹ و توصیه به استفاده از آن در کشور‌های مختلف مانند هند، تعداد زیادی از پزشکان به این مسئله واکنش نشان داده اند.

حال در سوی دیگر این داستان پزشکانی حیرت زده قرار دارند که نسبت به استفاده از ادرار گاو برای پیشگیری و یا درمان کووید- ۱۹ هشدار می‌دهند و اظهار می‌دارند که هیچ مدرک علمی قابل استنادی در راستای تایید اثربخشی این مواد وجود ندارد. در مقابل با استناد به مقاله‌ای از مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا، روش بی اساس ادرار درمانی می‌تواند خطر گسترش بیماری‌های دیگر را به همراه داشته باشد.

 

فروش محصولات «ادرار گاو» برای درمان کرونا در هند! + تصاویر



پاندمی ویرانگر کروناویروس تاکنون ۲۲.۶۶ میلیون کیس ابتلا و ۲۴۶۱۱۶ فوتی در هند داشته است. به گفته کارشناسان آمار واقعی ۵ الی ۱۰ برابر بیشتر است و شمار زیادی از شهروندان برای تهیه اکسیژن و دارو و حتی یافتن تخت خالی در بیمارستان‌ها با مشکل مواجه هستند.

در آیین هندو گاو نماد مقدس زندگی و زمین است و از این رو قرن هاست که هندو‌ها از سرگین این حیوان برای تمیز کردن خانه‌ها و یا حتی تشریفات مذهبی استفاده می‌کنند. چنین باور‌هایی سبب شده تا اعتقاد به خواص درمانی و ضد عفونی کنندگی ادرار و سرگین گاو در میان هندو‌ها رواج یابد. آن‌ها تصور می‌کنند که مصرف منظم ادرار گاو سبب القای ایمنی جسمی و بهبود وضعیت عمومی بدن می‌شود.

این در حالی است که نه تنها ایمنی خاصی ایجاد نخواهد شد، بلکه ریسک تظاهر بیماری‌های دیگر به خصوص انواع امراض مشترک میان حیوان و انسان هم بالا خواهد رفت. همچنین نگرانی‌هایی وجود دارد که استفاده از چنین روش‌هایی منجر به گسترش شیوع کووید- ۱۹ نیز بشود، زیرا افراد معمولا برای نوشیدن ادرار گاو در هند به صورت گروهی دور یکدیگر جمع می‌شوند و همین باعث عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی خواهد شد. دکتر JA Jayalal رئیس انجمن پزشکی هند اضافه می‌کند: مردم باید از روش‌های غیر علمی دوری و فقط از متد‌هایی استفاده کنند که به صورت قطعی به اثبات رسیده باشند تا از این طریق جلوی انتشار بیماری‌های دیگر نیز گرفته شود.

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->