پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم
سرخط خبرها

بغض جایگاه‌داران سی‌ان‌جی از بی‌برنامگی‌های قطع برق

  • کد خبر: ۶۹۰۷۱
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶
بغض جایگاه‌داران سی‌ان‌جی از بی‌برنامگی‌های قطع برق
رئیس انجمن جایگاه‌داران سی‌ان‌جی خراسان‌رضوی با اشاره به گران‌قیمت‌بودن تجهیزات برق در جایگاه‌ها که قطعی برق نگرانی از آسیب‌زدن به آن‌ها را به‌همراه دارد، از بی‌برنامگی قطعی برق و طولانی‌بودن آن و مشخص‌نبودن زمان وصل آن گله‌مند است.
به‌گزارش شهرآرانیوز، رضوی‌راد، رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت سی‌ان‌جی، اظهار کرد: قطعی برق قبل از اینکه اطلاع‌رسانی عمومی شود و طبق جدول زمان‌بندی باشد به جایگاه‌های سی‌ان‌جی رسیده است و ما فکر می‌کردیم اتفاقی است، اما مشخص شد برنامه‌ریزی‌شده است. با محدودیت ساعتی و منع تردد‌های کرونایی از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد، جایگاه‌ها نیمه‌تعطیل بودند و با وجود اینکه ما باید حقوق کارکنان را پرداخت می‌کردیم و هزینه‌های ثابتی داشتیم، با این محدودیت‌های ساعتی مشتری نداشتیم، اما مجبور بودیم جایگاهمان را باز نگه داریم.

وی یادآور شد: قطعی برق باعث شد درعمل ۴ تا ۵ ساعت از ساعت مفید صبح ما هم گرفته شود. جایگاه‌دار با این محدودیت‌ها و تعطیلی ناشی از قطعی برق در ساعت‌های دیگر، وضعیتی سخت را می‌گذراند؛ درحالی‌که هزینه‌ها برای او ثابت است و هیچ حمایتی دراین‌زمینه نمی‌شود.

وی ادامه داد: متأسفانه شرکت پخش فراورده‌های نفتی جدولی اعلام کرد که قرار بود قطعی‌ها مطابق جدول انجام شود، درحالی‌که اصلا این اتفاق نیفتاد. اعلام شده قطع برق‌ها مثل جدول قطعی برق در خانه‌هاست، اما مطابق این هم اتفاق نیفتاد، به‌طوری‌که از شنبه که قطعی برق شروع شده است، همه مردم قطعی برق را فارغ از اینکه در کدام منطقه قرار دارند، تجربه کردند.

رضوی‌راد تصریح کرد: جالب اینکه قطع برق طبق برنامه در کل شهر انجام می‌شود، اما وصلش با خداست. ما جایگاهی داشتیم که ۹ ساعت قطعی برق مداوم را تجربه کرده بود. جایگاه‌های سی‌ان‌جی با مراکز دیگر فرق می‌کنند؛ وقتی برق خارج از نوبت قطع می‌شود، افرادی که یک ساعت در صف بودند و به‌محض قطعی برق و پس از انتظار طولانی کارشان ناتمام می‌ماند، معترض می‌شدند، درحالی‌که من جایگاه‌دار تقصیری ندارم. اینکه زمان وصل آن مشخص نیست هم باعث می‌شود دیگر کسی مراجعه نکند.

رئیس انجمن جایگاه‌داران سوخت سی‌ان‌جی خراسان‌رضوی افزود: جایگاه‌داران نگرانی بالاتری هم از این قطعی‌های برق دارند که آن‌هم آسیب به تجهیزات گران‌قیمت برقی است. با این شوک برق بدون برنامه ممکن است تجهیزات آسیب جدی ببیند. هرکدام از این تجهیزات ۵۰۰میلیون تا یک میلیارد تومان قیمت دارند و اگر آسیب ببینند، جایگاه‌دار دیگر نمی‌داند چه کند.

گفته شد قرار است تشویق‌های مدیریت بار اعمال شود؛ سال گذشته هم که ما قطعی برق داشتیم، قرار بود در قبض‌ها تشویق و تخفیف لحاظ شود که هیچ اتفاقی نیفتاد. برق جایگاه‌های سی‌ان‌جی در تمام ساعات شبانه‌روز به‌صورت کم‌بار محاسبه می‌شود و تشویق مدیریت بار به‌عنوان طرح تشویقی برای این قطعی‌ها بی‌معنی است.

وی گفت: همه این مسائل باعث شده است گزینه تعطیلی بهترین راهکار باشد، اما اجازه تعطیلی هم نداریم. متأسفانه همه تصمیمات یک‌طرفه است و حقی به سرمایه‌گذار نمی‌دهند.

رضوی راد تاکید کرد: این حق ماست که به جایگاه‌دار اعلام شود چه زمانی، چه روزی و تا چه ساعتی این قطعی ادامه دارد؛ این تنها خواسته ما هم هست. اعلام دقیق قطعی باعث می‌شود ما تمهیداتی در جایگاه بیندیشیم که قطعی برق ناگهانی به تجهیزات ما شوک وارد نکند. این بی‌برنامگی در قطعی‌های برق ما را از هرچیزی بیشتر ناراحت می‌کند. خسارت‌های ناشی از کرونا همچنان ادامه دارد که متأسفانه این قطعی‌های برق هم به آن اضافه شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->