سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خطیب‌زاده: روی ۹۹درصد سند جامع راهبردی ایران و افغانستان توافق شده است

  • کد خبر: ۶۹۰۸۸
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱
خطیب‌زاده: روی ۹۹درصد سند جامع راهبردی ایران و افغانستان توافق شده است
سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که روی ۹۹ درصد سند جامع راهبردی ایران و افغانستان توافق شده است و فقط یکی دو موضوع باقی مانده که هنوز دولت افغانستان تصمیم خود را در زمینه آن اعلام نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز خود در مورد سفر اخیر مدیرکل غرب آسیای وزارت خارجه به افغانستان و رایزنی‌های صورت گرفته با مقامات کابل تصریح کرد: رایزنی ما با دوستانمان در افغانستان محدود به این سفر نیست. نماینده ویژه ما در امور افغانستان نیز چند روز پیش سفری به افغانستان داشتند و مذاکرات خوبی بین مقامات دو کشور صورت گرفت و سفر اخیر مدیرکل غرب آسیای وزارت خارجه ایران به افغانستان نیز در ادامه این مذاکرات و رایزنی های قبلی صورت گرفته است.

 

خطیب زاده ادامه داد: تمرکز ایران در این رایزنی ها تنها بر سند همکاری های راهبردی جامع بین دو کشور نبوده است بلکه ایران همواره بر آینده، شکوفایی و صلح و ثبات در افغانستان در همه رایزنی ها تمرکز دارد.

 

وی در مورد آخرین وضعیت سند جامع راهبردی بین ایران و افغانستان نیز گفت: واقعیت این است که در مورد ۹۹ درصد موضوعات مرتبط با سند جامع همکاری ها بین ایران و افغانستان مدت هاست توافق شده است و فقط یکی دو موضوع باقی مانده که هنوز دولت افغانستان تصمیم خود را در زمینه آن اعلام نکرده است. البته برداشت ما این نیست که اراده در کابل در این زمینه وجود ندارد بلکه حتما باید اجماعی در داخل افغانستان در این ارتباط صورت بگیرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه گفت: قطعا کشور افغانستان از مسیر امضای چنین اسنادی تقویت خواهد شد و روابط تهران و کابل با امضای چنین سندی گسترش پیدا می کند.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->