بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟
سرخط خبرها

قطعی برق، چراغ تولید را خاموش کرده است

  • کد خبر: ۶۹۲۸۸
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
قطعی برق، چراغ تولید را خاموش کرده است
اهالی صنعت در گفت‌وگویی نقادانه با مدیران برقی استان، خواستار توجه ویژه به برق صنایع شدند.

گروه اقتصاد | شهرآرانیوز؛ هرچند مسئولان وعده داده بودند که برق واحد‌های تولیدی قطع نمی‌شود، بعد از مدت کوتاهی از شروع قطعی‌های گسترده انرژی الکتریسیته در شهر‌ها و روستا‌های کشور، این مشکل به واحد‌های تولیدی هم رسید. مسئولان واحد‌های صنعتی خراسان رضوی معتقدند که قطع ناگهانی برق سبب شده است در همین مدت کوتاه، تولید استان دچار میلیارد‌ها تومان زیان شود. در همین راستا دیروز در نشستی با حضور نمایندگان بخش خصوصی، جمعی از مدیران و مسئولان دستگاه‌های متولی از شرکت برق و سازمان صمت خراسان‌رضوی، مشکلات قطع برق واحد‌های تولیدی بررسی شد.


به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی، حسین خانی زاده، دبیرخانه صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی در این جلسه گفت: طبق آمار‌ها ۱.۵ برابر مقدار مصرف، باید تولید برق در استان داشته باشیم که این کمبود بحران‌زاست؛ سؤال بخش خصوصی این است که چرا در خراسان‌رضوی قطعی ۱۲ ساعته برای شهرک‌های صنعتی اعلام می‌شود؟ بخش تولید چه زمانی برای فعالیت فرصت دارد؟


غلامعلی رخصت، رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان‌رضوی نیز با بیان اینکه ماشین‌آلات صنعتی در ۱۰ روز گذشته به‌علت نوسانات برق به‌شدت صدمه‌دیده‌است، بیان کرد: برای یکی از واحد‌ها ۴۸۰ میلیون تومان هزینه شد تا دستگاه‌ها بعد از قطعی برق تعمیر شود؛ مسئولان اذعان دارند که قطعی ۱۲ ساعته برق برای بخش صنعت یعنی بروز یک فاجعه در بخش تولید.
حسین محمودی‌خراسانی، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن خراسان‌رضوی نیز درخواست کرد قطعی برق صنایع از اولویت خارج شود و مسئولان برای سامان‌دهی در بخش مصرف و ایجاد تعادل در این حوزه، چاره مؤثرتری بجویند.


محمدعلی چمنیان، رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و بازار پول اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی نیز گفت: قطع برق صنعت سبب شده است خسارت‌های جدی به بخش تولید و اشتغال وارد آید و سرمایه‌ها به چالش کشیده شود، اما برای مدیریت کار و پیشگیری از این چالش‌ها، تدبیری را شاهد نیستیم.
علی کبیر، دبیر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان‌رضوی نیز گفت:در شرایطی که برق صنایع استان ۳ روز در هفته قطع می‌شود، چطور می‌توان از تولید حمایت کرد؟


امیرمهدی مرادی، دبیر انجمن مدیران صنایع استان نیز با تأکید بر اینکه طبیعی است هر چه فناوری رشد می‌کند، مصرف برق خانه‌ها نیز افزایش می‌یابد و هر سال به این نیاز افزوده می‌شود، بیان کرد: نکته اصلی این است که نابه‌سامانی در مدیریت باعث ایجاد شرایط کنونی شده و خسارت‌های سنگینی به واحد‌های صنعتی وارد کرده است.


محسن شادمان، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان‌رضوی نیز گفت: این همه سرمایه‌گذاری در صنعت صورت می‌گیرد، اما آیا صنایع حاضرند در بخش برق نیز سرمایه‌گذاری کنند؟ پاسخ منفی است، چون حمایتی در این زمینه وجود ندارد؛ فکر ما درباره صنعت برق اشتباه بوده است؛ اقتصاد صنعت برق باید اصلاح شود و تا زمانی که این صنعت خودکفا نشود، به جایی نمی‌رسد و سرمایه گذاری در آن حداقلی خواهد بود؛ نتیجه این می‌شود که خروجی این صنعت نمی‌تواند نیاز جامعه را تأمین کند.
مدیرعامل نیروگاه برق مشهد نیز که به نمایندگی از شرکت برق استان در این نشست حاضر شده بود، در پاسخ به مباحث مطرح‌شده گفت: هیچ‌کدام از صنایع در سالی که برق ارزان بود، نپرسیدند چرا وضعیت این‌گونه است و برق را به ما ارزان می‌دهید؟


امیر طالبی گفت: صنایع در عمده کشور‌های پیشرفته، طی این سال‌ها در حوزه برق سرمایه‌گذاری داشته و ظرفیت‌های درخوری را فراهم کرده‌اند، اما در سنوات گذشته صنعت ما خیالش راحت بوده که وزارت نیرو در حال تولید برق است و به همین دلیل در این حوزه سرمایه‌گذاری نکرده است.
وی افزود: چرا صنعت در سال‌های گذشته به کشور کمک نکرده است؟ چرا نیروگاه نخریده‌اید و برای احداث واحد‌های جدید سرمایه‌گذاری نکرده‌اید؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->