قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید استخدام جدید پرستار در وزارت بهداشت ۱۲ هزار نفر جذب می‌شوند + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) روند صعودی شیوع آنفلوآنزا کودکان در مشهد | افزایش ۵ درصدی نسبت به هفته گذشته+ فیلم محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور
سرخط خبرها

بازخوانی پرونده سرقت‌های بزرگ و عجیب تاریخ

  • کد خبر: ۶۹۴۰۵
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۶
بازخوانی پرونده سرقت‌های بزرگ و عجیب تاریخ
«بدون اسلحه، بدون خشونت، بدون آسیب‌رساندن به کسی» این عبارتی است که سردر بانک «نیس» و به یادگار از سرقت این بانک در سال ۱۹۷۶ حک شده است.
گروه جامعه | شهرآرانیوز؛ سرقت از قطار پستی سلطنتی در سال ۱۹۶۳ که از گلاسکو به لندن می‌رفت، تا سال‌ها از مهم‌ترین سرقت‌ها به شمار می‌رفت. در این سرقت دزدان بدون استفاده از هیچ‌گونه سلاحی، ۳ میلیون یورو که ارزش امروزی‌اش ۴۶میلیون یورو است، به جیب زدند. بیشتر اعضای این باند پانزده‌نفره دستگیر شدند، ولی ۳ نفر از اعضای اصلی باند هرگز به دام پلیس نیفتادند. جالبی این سرقت در آن است که پول به‌سرقت‌رفته هیچ‌وقت بازگردانده نشد. سرقت بزرگ از قطار دست‌مایه فیلم‌ها، مستندها، کتاب‌ها، موسیقی و برنامه‌های تلویزیونی زیادی قرار گرفت. کتاب «سرقت بزرگ قطار» نوشته جان گاسلینگ و دنیس کریگ و کتاب «زندگی‌نامه یک سارق: مردی پشت سرقت بزرگ قطار» نوشته یکی از همین سارقان یعنی بروس رینولدز ازجمله آن‌هاست.

سرقت از بانک مرکزی عراق در سال ۲۰۰۳

سرقت از بانک مرکزی عراق در سال ۲۰۰۳ آن هم درست روز قبل از شروع جنگ عراق و آمریکا، «بزرگ‌ترین سرقت تاریخ» لقب گرفته است. در این سرقت هیچ نیازی به نقشه دقیق، اسلحه، ترفند‌های خاص، بررسی‌های قبل از سرقت و هیچ چیز دیگری نبود. عملیات بسیار ساده و مؤثر بود؛ درست یک روز قبل از شروع بمباران عراق توسط نیرو‌های ائتلاف، صدام‌حسین پسرش قصی را با یک یادداشت به بانک مرکزی بغداد فرستاد و در یک عملیات که ۵ساعت طول کشید، باکس‌های پول پر از اسکناس‌های صددلاری، با نظارت پسر صدام، در ۳ کانتینر جاسازی شد. مجموع این پول‌ها حدود یک‌میلیارد دلار برآورد شده است. البته صدام در دسامبر همان سال دستگیر و پسرش هم به‌دست نیرو‌های آمریکایی کشته شد. سربازان ایالات متحده ۶۵۰میلیون دلار از این پول‌ها را در دیوار‌های یکی از کاخ‌های صدام پیدا کردند، ولی سرنوشت ۳۵۰میلیون دلار دیگر همچنان نا‌مشخص ماند.
 

سرقت از بانک مرکزی «فورتالز» در برزیل

سرقت از بانک مرکزی «فورتالز» در برزیل در سال ۲۰۰۵ هم از سرقت‌هایی بود که دست‌مایه ساخت فیلمی به نام «بانک مرکزی» در سال ۲۰۱۱ و به کارگردانی مارکوس‌پائولو قرار گرفت. باند ۳۵ نفره این سرقت با اجاره خانه‌ای در نزدیکی بانک و حفر تونلی ۸۰ متری به مدت ۳ ماه، درست از محل نگهداری پول‌ها سردرآوردند. بااینکه همه افراد این گروه دستگیر شدند، فقط ۱۰ درصد از پول‌های سرقت‌شده بازگردانده شد.

سرقت از بانک «نیس»

«بدون اسلحه، بدون خشونت، بدون آسیب‌رساندن به کسی» این عبارتی است که سردر بانک «نیس» و به یادگار از سرقت این بانک در سال ۱۹۷۶ حک شده است. در این سرقت هم که به نام «سرقت قرن» شناخته می‌شود، تونلی به مدت ۳ ماه در شبکه کانال‌های فاضلاب شهر تا داخل بانک ساخته شد. ۶۰ میلیون فرانک در این سرقت دزدیده شد، اما آن‌طور که آلبرت اسپاگیری، سازمان‌دهنده این سرقت، در کتاب زندگی‌نامه خود نوشته است، او هیچ پولی از این سرقت را برای خود برنداشت و همه آن را به مردم فقیر یوگسلاوی، پرتغال و ایتالیا بخشید. آلبرت اسپاگیری دستگیر شد، اما در زمان محاکمه با نقشه‌ای هوشمندانه خود را به کنار یکی از پنجره‌های باز دادگاه رساند و از آنجا روی سقف خودرویی پارک‌شده زیر پنجره پرید و با موتورسیکلتی که برایش آماده شده بود، فرار کرد و پس از آن هم هرگز دستگیر نشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->