ویدئو| مصائب یک زخم کاری | زخم‌پای دیابتی چه عارضه‌ای را برای مبتلایان به مرض قند درپی دارد؟ پلمب ملک مجری معروف صداوسیما درپی صدور حکم تخلیه علیه مستأجرانش معدن زغال‌سنگ کلات غرب در آزادشهر استان گلستان ریزش کرد (۲۴ آبان ۱۴۰۳) + جزئیات نگاهی به اثربخشی گیاهان دارویی در حوزه داروسازی مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری ۱۴۰۴، امروز (۲۴ آبان ۱۴۰۳) پایان می‌یابد واکسیناسیون ۱۰۰ درصدی سگ‌های صاحب‌دار در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۳ دلیل اجرا نشدن حکم قصاص قاتل جوان بسیجی در تهران چه بود؟ + عکس مرگ مشکوک ۳ برادر ایرانی در ترکیه + فیلم بلاهایی که مصرف بی‌رویه «آموکسی‌کلاو» بر سرمان می‌آورد پلیس مخالف تاریکی معابر و قطع برق بزرگراه‌هاست کشف ۲.۵ میلیارد تومان انواع داروی قاچاق در غرب تهران گره‌های ترافیکی درپی خاموشی چراغ‌های راهنمایی | تقاطع بی‌برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۲۴ آبان ۱۴۰۳) | افزایش دما در مشهد تا ۱۳ درجه طی روز جمعه پروتئینی که وجودش باعث گسترش بیماری پارکینسون در بدن می‌شود حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بعد از متناسب‌سازی چقدر می‌شود؟ + فیلم نحوه محاسبه افزایش حقوق متناسب‌سازی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقی قانونی است سبقت مشهد از تهران در حوزه درمان سرطان آسیب‌های برخی از محصولات دیابتی | حقایقی تلخ از خوراکی‌های بیماری شیرین برنامه «طرح پزشک خانواده» چیست؟ تصادف در کاشمر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت (۲۴ آبان ۱۴۰۳) توصیه‌هایی برای پیشگیری از دیابت زلزله ۴.۱ ریشتری بهاباد یزد را لرزاند (۲۴ آبان ۱۴۰۳) زلزله در کاشمر ۱۱ مصدوم بر جای گذاشت (۲۴ آبان ۱۴۰۳) پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از دوشنبه (۲۸ آبان ۱۴۰۳) زنی که شوهرش با کلنگ ۳ ضربه به سرش زده بود، دیروز جان باخت | جنایت در خانه تاریک مظفری: پژوهش اولویت اول کشور و استان است | رونمایی از پوستر نمایشگاه هفته پژوهش در خراسان رضوی مهار آتش سوزی در شهرک صنعتی نور مازندران| خسارات بسیار سنگین برآورد می‌شود وزارت کشور عهده‌دار تأمین امنیت امتحانات نهایی شد مردی که بعد از قتل همسرش، اموال او را تصاحب کرد برف و باران جاده‌های خراسان رضوی را لغزنده کرد (۲۳ آبان ۱۴۰۳) قصاص برای مردی که برای دومین بار، زن کشت قتل رفیق قدیمی با شلیک مرگبار مرد شکارچی
سرخط خبرها

مصرف ویتامین دی مانع از ابتلا به کرونا نمی‌شود

  • کد خبر: ۶۹۵۵۴
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳
مصرف ویتامین دی مانع از ابتلا به کرونا نمی‌شود
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف مکمل‌های ویتامین دی نمی‌تواند از ابتلا به کرونا یا موارد شدید این بیماری پیشگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف مکمل‌های ویتامین دی نمی‌تواند از ابتلا به کرونا یا موارد شدید این بیماری پیشگیری کند. 

به نقل از روزنامه دیلی میل، در ابتدای همه گیری کرونا تحقیقات مشاهده ای نشان داد که مصرف ویتامین دی می تواند از آلودگی افراد به ویروس کووید-۱۹ و مرگ ناشی از این بیماری کمک کند اما اکنون نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که افزایش سطوح ویتامین دی از آلودگی به این ویروس و ابتلا به موارد شدید کرونا پیشگیری نمی کند.

محققان دانشگاه «مک گیل» در کبک کانادا که این مطالعه را انجام داده اند، می‌گویند هیچ تفاوتی در سطوح ویتامین دی میان افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده اند و افرادی که به این بیماری مبتلا نشده اند، وجود ندارد. 

علاوه بر این، در میان بیمارانی که به کرونا مبتلا می شوند، هیچ تفاوتی میان سطح ویتامین دی و احتمال کمتر ابتلای آنها به موارد شدید کرونا یا بستری شدن در بیمارستان مشاهده نشد.

از روزهای ابتدایی همه گیری، محققان در حال بررسی اثرات ویتامین دی هستند. به طور کلی این ویتامین از طریق پوست جذب می شود که نقش مهمی در سیستم ایمنی سالم بدن دارد. یک مطالعه که در فوریه ۲۰۲۱ توسط محققان دانشگاه «بارسلونا» انجام شد، نشان داد که ویتامین دی میزان مرگ و میر ناشی از کرونا را تا ۶۰ درصد کاهش می دهد.

همچنین مطالعه دیگری در مارس ۲۰۲۱ نشان داد که ویتامین دی خطر ابتلا به کرونا را تا هفت درصد کاهش می دهد. اما بسیاری از متخصصان بهداشتی می گویند که هنوز شواهد کافی وجود ندارد که نشان دهد مصرف این ویتامین تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، می تواند از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری یا آن را درمان کند.

اکنون محققان در این مطالعه که در نشریه PLOS Medicine منتشر شده است، واریان های ژنتیکی را که به شدت با افزایش سطوح ویتامین دی در ارتباط هستند، بررسی کردند. 

آنها چهار هزار و ۱۳۴ فرد مبتلا به کرونا و یک میلیون و ۲۸۴ هزار و ۸۷۶ فرد سالم را از ۱۱ کشور جهان مورد بررسی قرار دادند. در مرحله بعدی، محققان از فرایندی موسوم به تصادفی سازی مندلی که تغییرات را در ژن های خاص مورد بررسی قرار می دهد، استفاده کردند؛ در این مطالعه تغییرات ایجادشده در ژن های خاص در ارتباط با سطوح بالای ویتامین دی و تاثیر آنها بر بیماری کرونا مورد بررسی قرار گرفت.

محققان درصدد دریافتن این موضوع بودند که آیا داشتن استعداد ژنتیکی برای افزایش سطح ویتامین D با عواقب کمتر در افرادی که به این ویروس مبتلا شده اند، ارتباط دارد یا خیر.

محققان در این مطالعه هیچ مدرکی دال بر ارتباط میان سطوح بالای ویتامین دی و خطر کمتر ابتلا به کووید-۱۹ پیدا نکردند. علاوه بر این، در میان بیمارانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت شده بود، هیچ ارتباطی میان سطوح بالای ویتامین دی و احتمال کمتر بستری شدن آنها در بیمارستان و ابتلا به موارد شدید کرونا وجود نداشت. 

با این حال نویسندگان این مطالعه خاطرنشان کردند که مطالعه آنها شامل افرادی که کمبود ویتامین دی داشتند، نمی شود؛ بنابراین هنوز هم ممکن است بیمارانی که «کمبود واقعی» ویتامین دی دارند، از فواید مصرف مکمل های این ویتامین بهره مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->