پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امنیت شغلی کارگران در زمان کرونا چگونه تأمین می‌شود؟

  • کد خبر: ۶۹۸۷۲
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
امنیت شغلی کارگران در زمان کرونا چگونه تأمین می‌شود؟
رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شورای اسلامی کار گفت: اجرا نشدن ماده ۷ قانون کار موجب از بین رفتن امنیت شغلی کارگران در زمان شیوع کرونا شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، فرامرز توفیقی، رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شورای اسلامی کار، درباره امنیت شغلی کارگران در زمان شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: باتوجه به تصویب قانون کار از سال ۱۳۶۹ و اجرایی نشدن ماده هفت این قانون مشکلات بسیاری برای جامعه کارگری به وجود آمد.


وی ادامه داد: متاسفانه تاکنون همه ارگان‌ها و دولت از اجرای ماده هفت قانون کار که مربوط به تامین امنیت شغلی کارگران می‌شود، شانه خالی کرده‌اند و قوه قضائیه نیز این موضوع را پیگیری نکرده است، لذا جامعه کارگری از ابتدا فاقد امنیت شغلی بوده و کرونا نیز این مسله را بیشتر تحت تاثیر قرار داده است.


وی افزود: زمانی باید پیگیر امنیت شغلی کارگران در ایام شیوع ویروس کرونا بود که از ابتدا ماده هفت قانون کار اجرا می‌شد چرا که نداشتن امنیت شغلی موجب کاهش نرخ ازدواج، افزایش بزهکاری، خشونت و فقر می‌شود و متاسفانه کشور ما با تمام جهان در مسئله امنیت شغلی متفاوت عمل می‌کند و هیچ دستگاهی هم به این موضوع ورود پیدا نمی‌کند.


وی تصریح کرد: درخواستی دادیم به ابطال دادنامه ۱۷۹ در دیوان عدالت اداری، چرا که این دادنامه موجب نادیده گرفتن ماده هفت قانون کار می‌شود که متاسفانه هنوز به نتیجه‌ای نرسیده ایم.

رئیس کمیته دستمزد کانون عالی شورای اسلامی کار ادامه داد: جلسات متعددی در همه دولت‌ها برای تامین امنیت شغلی کارگران برگزار شده است، اما متاسفانه با بی تدبیری‌های صورت گرفته تاکنون راه حلی ارائه نشده است.


توفیقی با اشاره به مشاغل خدماتی که در ایام شیوع ویروس کرونا بیشترین آسیب را دیده اند، افزود: در زمان پاندمی کرونا بستری برای ایجاد شغل هایی مانند فروش ماسک، ضدعفونی کننده، گردش اینترنتی و خرید وفروش مواد غذایی نیز در این زمینه فراهم شد.

وی تصریح کرد: تنها نگرانی جامعه کارگری به خاطر عدم ورود دولت در بحث پرداخت بیمه بیکاری در زمان شیوع ویروس کرونا است، چرا که نیازمند حمایت دولت در امر تعطیلی بسیاری از کارگاه‌ها و واحد‌های تولید‌ی هستیم.


توفیقی گفت: دادن درخواست برای انجام واکسیناسیون کارگران مانند این است که بخواهیم قانون اساسی را برای ما اجرا کنند، این امر مهم است تا با داشتن یک برنامه جامع برای واکسیناسیون این قشر که حق طبیعی آن‌ها نیز است، به صورت قانونی بهره‌مند شوند.


وی خاطرنشان کرد: برخی با دادن شعار برای انجام واکسیناسیون کارگران سعی در فرافکنی در این زمینه را دارند، در صورتی که این روند باید در مدار قانونی انجام گیرد و با دادن درخواست به وزارت بهداشت این مهم تحقق پیدا نمی‌کند.

منبع:باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->