پیش بینی بورس (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳)| ریزش تمام شد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) مهر تایید اتحادیه اروپا بر کیفیت سوخت هواپیماهای ایرانی خرید صوری نان توسط یک نانوایی در مشهد با ۳۶ کارت بانکی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) تشکیل کارگروه ویژه در استانداری برای رفع مشکلات اجرایی پروژه پدیده شاندیز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | نیسان سیلفی ۹۰ میلیون تومان گرانتر شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | افت ۲۵ میلیون تومانی ری‌را معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ تورم منتهی به بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در استان ۳۳.۱ درصد بوده است دستورالعمل خرید تضمینی گندم سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی خبر داد: برگزاری نمایشگاه ایران‌اکسپو با حضور پررنگ خراسانی‌ها صادرات خرما ممنوع شد افزایش تعطیلات هفته باید مطابق با میزان رفاه مردم باشد مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: سیاست‌های راهبردی ما تکیه بر توان داخل است تقابل خریداران و فروشندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افزایش ۱۰۰ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) انبار یا خرید فوری میلگرد؟ کدام استراتژی سودآورتر است؟ زمان شرکت در پذیره‌نویسی حق تقدم «کیاناح» اعلام شد | تفاوت پذیره‌نویسی و عرضه‌اولیه در چیست؟ دور جدید پیش فروش سکه از امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود | عرضه انواع سکه ضرب ۱۴۰۴ قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۹۴ هزار تومان انتخاب ۸ شهرستان به‌عنوان مکمل سفر در خراسان رضوی برای نوروز ۱۴۰۴ زمان شارژ کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد + مبالغ و جزئیات قیمت امروز گوشت و مرغ اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | کله پاچه در مشهد چند؟ کاهش ساعت کار هفتگی در بخش خصوصی هم اجرا شود قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه با دلار چند هزار تومانی پیش‌فروش می‌شود؟ زمان انتشار اوراق گواهی طلای بانک مرکزی مشخص شد هزینه جدید کارشناسی رنگ خودرو اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۱۹ خرداد

  • کد خبر: ۶۹۸۹۱
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۱
پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۱۹ خرداد
با توجه به وضعیت بازار در روزهای گذشته بازار روند مثبتی را خواهد داشت اما هنوز جریان ورود نقدینگی به بازار شکل نگرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه در روزهای گذشته روند مثبتی را طی کرده است اما کارشناسان بازار سرمایه با توجه به ابهام درباره تصمیمات کاندیدای ریاست جمهوری درباره بورس روند مثبت بازار را کوتاه مدت ارزیابی می‌کنند.

 

امیرحسین نام‌آور، کارشناس بازار سرمایه گفت: با توجه به وضعیت بازار در روزهای گذشته بازار روند مثبتی را خواهد داشت اما هنوز جریان ورود نقدینگی به بازار شکل نگرفته است.

 

نام‌آور درباره تاثیر انتخابات بر بازار گفت: به لحاظ سیاسی معلوم نیست چه اتفاقی برای کشور رخ می‌دهد و چه کسی رئیس جمهور است ولی به طور کلی برنامه خاصی از هیچ کدام از کاندیدها درباره بورس ندیدیدم و بر فرض شکل گرفتن مذاکرات برجام  و کاهش قیمت دلار، کف یک میلیون و ۵۰ هزار واحد برای شاخص دور از انتظار نیست و البته عدد مناسبی هم با توجه به فاکتورهای دیگر است.

 

این کارشناس بازار در بخش دیگری گفت: در حال حاضر وارد یک دوره رکودی در بازار شده‌ایم و هیجان ماه‌های قبل در بازار آرام شده است اما همچنان به دلیل نبود اعتماد تب و تاب فروش در بازار بالا است.باید توجه داشته باشیم که با وجود شرایط ابهام و رکود، حداکثر تا یک سال آینده در بازار شاهد تغییر خاصی نیستیم.

 

وی درباره وضعیت تورم در سال آینده و تاثیر آن بر بورس گفت: ممکن است سودهای نزدیک به تورم را از بازار سرمایه کسب کنیم و شاخص را تا محدوده یک میلیون ۴۰۰ هزار واحد هم ببینیم اما عددهای بالاتر از این محدوده به لحاظ تکنیکالی قابل مشاهده و منطقی نیست.

 

نام‌آور گفت: در حال حاضر در بازار سرانه فروش بیشتر از سرانه خرید در بین سهامداران است و ابهامات شکل گرفته درخصوص انتخابات هم مزید بر علت شده است و در برنامه هیچ کاندیدی هم به طور مشخص درباره بورس صحبت نشده و همین مسائل بر نامشخص بودن ادامه راه بازار موثر واقع شده‌ است. وی در این باره تشریح کرد: اگر وضعیت بازار تغییری نکند و همچنان منفی باشد سهامداران بزرگ و شرکت‌ها قطعا مایل به سرمایه‌گذاری با چنین وضعیتی در بازار نخواهند بود.

 
 
منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->