ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند کودتای ۲۸ مرداد؛ نقاشی دیو روی دیوار ایران! ۳۶۰ کارمند سازمان ملل در جنگ غزه کشته شده‌اند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران، آذربایجان و ارمنستان اجازه حضور بیگانگان در منطقه را نخواهند داد وزارت بهداشت فلسطین: هر ۴۰ دقیقه، یک کودک در غزه شهید می‌شود پزشکیان: ایران خواهان تثبیت صلح در منطقه قفقاز بوده و خواهد بود آیت الله علم الهدی: گروهک منافقین، ابزار اصلی دشمن برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران است | ضرورت به‌روزرسانی اسناد تروریسم و مقابله رسانه‌ای با منافقین قطر پاسخ حماس به پیشنهاد آتش بس را بسیار مثبت دانست جزئیات سفر پزشکیان به بلاروس اعلام شد پزشکیان: نگرانی از حضور نیرو‌های ثالث در مرز مشترک ارمنستان باید برطرف شود نشست خبری رئیس جمهور ایران و نخست وزیر ارمنستان برگزار شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حماس خواستار فشار حداکثری بر رژیم اشغالگر جهت توقف نسل‌کشی در غزه شد گاردین: نژادپرستی ساختاری دلیل انفعال اروپا در قبال غزه است امضای ۱۰ تفاهم‌نامه و سند همکاری میان ایران و ارمنستان در ایروان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه: آمادگی ما نسبت به ۲ ماه قبل افزایش داشته است برگزاری نشست خصوصی پزشکیان و پاشینیان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مطرح کرد: از بحران آب و مصرف مازوت تا حضور نایب‌رئیس‌های مجلس در ایام پایانی صفر در مشهد + فیلم مدودوف: رهبران اروپایی نتوانستند ترامپ را شکست دهند آمریکا ناوشکن‌های خود را به آب‌های ونزوئلا اعزام کرد | مادورو: ۴.۵ میلیون نیرو بسیج می‌کنیم نگاهی به ادعاهای ترامپ درباره پایان دادن به ۶ جنگ
سرخط خبرها

خنثی کردن ۲ عملیات بمب‌گذاری در مسیر زائران اربعین در خوزستان

  • کد خبر: ۶۹۹۱
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
خنثی کردن ۲ عملیات بمب‌گذاری در مسیر زائران اربعین  در خوزستان
وزیر اطلاعات گفت: طی روز‌های اخیر ۲ مورد بمب گذاری در مسیر تردد کاروان‌های زائران اربعین حسینی در خوزستان قبل از عملیاتی شدن کشف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین علوی در جریان بازدید از پایانه مرزی چذابه در جمع خبرنگاران افزود: همچنین سربازان گمنام امام زمان (عج) در این ارتباط ۵۰ قبضه سلاح را از افرادی که قصد عملیات خرابکارانه را داشتند کشف و ضبط کردند.
وی گفت: با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) و نیرو‌های انتظامی، سپاه، بسیج، ارتش و دستگاه قضا توان هر گونه عملیات تروریستی از معاندان و دشمنان قسم خورده نظام سلب شده است.

استقبال کم نظیر مردم حماسه دیگری در اربعین امسال رقم زد

وزیر اطلاعات همایش اربعین امسال را با شکوهتر از سالهای گذشته دانست و گفت: استقبال کم نظیر مردم حماسه دیگری در اربعین امسال رقم زد.

حجت الاسلام سیدمحمود علوی با بیان اینکه با حذف روادید بین ۲ کشور ایران و عراق شاهد افزایش چشمگیر زائران کربلا هستیم اظهار داشت: سفر زائران کربلا امسال نسبت به سالهای گذشته افزایش قابل توجهی داشته است و پیش بینی شده جمعیت زائران اربعین امسال نسبت به سال گذشته افزایش ۲ میلیون نفری داشته باشد.

وی همچنین از خدمت رسانی مردم و دستگاه های اجرایی به زائران کربلا قدردانی کرد و گفت: هر چند زائران کربلا به دنبال راحتی نیستند و سختی های سفر به عتبات عالیات را تحمل می کنند اما باید بهتر پاسخگوی آنان باشیم و همه دستگاه های اجرایی باید با خدمت رسانی به زائران تلاش کنند تا مشکلات به حداقل برسند. 

وزیر اطلاعات همچنین تلاش دستگاه های مختلف برای تامین امنیت زائران را ستود و گفت: همه دستگاه ها تلاش می کنند تا زائران با آرامش و امنیت به کربلا مشرف شوند.

حجت الاسلام علوی به تلاش صورت گرفته از سوی همه دستگاه ها در استان خوزستان در خدمت رسانی به زائران در شلمچه و چذابه اشاره کرد و گفت: نسبت به اربعین سال گذشته مشکلات کمتری امسال مشاهده شده و همه پای کار هستند تا شاهد وضعیت متفاوتی در اربعین امسال در مرزها باشیم.

وی گفت: با وجود تلاش خوب صورت گرفته در خدمت رسانی به زائران همچنان باید تلاش شود تا کمبودهای باقی مانده بر طرف شوند تا در  سالهای آینده نیز  در زیرساخت‌ها مشکلی نداشته باشیم و بهتر پاسخگوی زوار امام حسین علیه السلام باشیم.

وزیر اطلاعات در ادامه بیان داشت: به یاری خداوند متعال و برکت اهل بیت(ع) و حضرت فاطمه(س) و امام حسین(ع) رفت و آمد در مرزهای چهار گانه کشور روان و عالی است.

وی وضعیت خدمت رسانی به زائران اربعین از سوی موکب ها را بسیار خوب و قابل تقدیر توصیف کرد.

وزیر اطلاعات روز دوشنبه با حضور در مرز شلمچه در فاصله ۱۵ کیلومتری خرمشهر در استان خوزستان از نزدیک در روند خدمت رسانی و تردد زائران اربعین قرار گرفت.

مرز شلمچه بعد از مهران شاهد بیشترین تردد زائران اربعین بوده است و تاکنون بیش از ۲۷ درصد زائران از این گذرگاه مرزی راهی کربلا شده اند.

در ۲ هفته اخیر بیش از ۸۵۰ هزار تردد در گذرگاه مرزی شلمچه ثبت شده است.

۴۰۰ موکب مردمی در مسیر ۱۵ کیلومتری میدان مقاومت خرمشهر تا شلمچه عراق شبانه روز به زائران خدمت رسانی می کنند


 منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->