اتهامات سوء رفتار جنسی دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی را وادار به کناره‌گیری کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت تازه از رژیم صهیونیستی افشا شد: اعدام اسیران فلسطینی با دست و پای بسته دیدار و گفتگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با عراقچی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار به کنگره آمریکا درباره خطر حمله چین به تایوان آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟ سرپرست وزارت خارجه طالبان به ایران و چین سفر خواهد کرد فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوگروه های ما در حال اسکورت کشتی ها و ماموریت در آب های بین المللی هستند پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم رهبر کره شمالی: آمادگی جنگی باید افزایش یابد رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه خبر داد جمعی از معلمان کشور از ساعتی دیگر با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند + فیلم (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم
سرخط خبرها

یک مقام آمریکایی از کشورهای همسایه افغانستان خواست آماده پذیرش آوارگان باشند

  • کد خبر: ۷۰۲۹۶
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴
یک مقام آمریکایی از کشورهای همسایه افغانستان خواست آماده پذیرش آوارگان باشند
در حالی که خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان هفته‌های پایانی خود را سپری می‌کند یک مقام آمریکایی از کشورهای همسایه افغانستان خواست آماده پذیرش آوارگان این کشور به دلیل هرج و مرج احتمالی در افغانستان باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه خبری ان‌بی‌سی در گزارشی به موضوع خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان اشاره کرد.

 

در این گزارش یک مقام آمریکایی گفت که واشنگتن از کشور‌های همسایه افغانستان درخواست کرده در صورت بروز هرج و مرج در این کشور در پی خروج نیرو‌های آمریکایی، آماده پذیرش آوارگان افغانستانی باشند.

 

این مقام آمریکایی گفت: «ما کشور‌های همسایه (افغانستان) را دعوت می‌کنیم تا مرز‌های خود را برای کسانی که خواستار حمایت بین‌المللی بوده باز نگه داشته و به فراهم کردن کمک‌های بشردوستانه برای آوارگان ادامه دهند.»

 

به گزارش ان‌بی‌سی، این مقام اضافه کرد: «هدف ما این است که اطمینان حاصل کنیم افغان‌ها می‌توانند در صورت نیاز از حمایت بین المللی استفاده کنند.»

 

براساس گفته این مقام آمریکایی، برنامه ریزی وسیعی برای آوارگان افغانستانی به چند دلیل از جمله خشکسالی، همه گیری کووید ۱۹ و درگیری‌های کنونی میان طالبان و دولت افغانستان وجود دارد.

 

این در حالی است که وزارت دفاع آمریکا روز سه‌شنبه گذشته در گزارش هفتگی خود اعلام کرد که خروج نظامی آمریکا از افغانستان بیش از ۵۰ درصد انجام شده و انتظار می‌رود تا ۱۱ سپتامبر به طور کامل انجام شود.

 

فرماندهی مرکزی آمریکا نیز در گزارش خود اعلام کرد از زمانی که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در آوریل گذشته دستور خروج نظامیان آمریکا از افغانستان را صادر کرد، آمریکا معادل ۵۰۰ هواپیمای باری از نوع سی-۱۷ مملو از تجهیزات از افغانستان خارج کرده است.

 

همچنین ارتش آمریکا ۱۳ هزار قطعه از تجهیزات نظامی خود را به سازمان‌های وابسته به وزارت دفاع آمریکا تحویل داده تا آن را منهدم کنند.

 

فرماندهی مرکزی آمریکا اضافه کرد که کنترل تعداد دیگری از پایگاه‌های نظامی را به نیرو‌های افغانستانی تحویل داده است.

 

مهمترین پایگاه نظامی که کنترل آن به ارتش افغانستان تحویل داده خواهد شد پایگاه نظامی بگرام بوده که در فاصله ۵۰ کیلومتری شمال شرق کابل قرار دارد.

 

ارتش آمریکا اعلام کرد که از این به بعد میزان خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان را به درصد مشخص نخواهد کرد و این موضوع با هدف حمایت از امنیت عملیات خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان است.

 

آمریکا قصد دارد تا در ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۱ و در ۲۰ سالگی حمله نظامی به افغانستان تمامی ۲۵۰۰ نظامی و ۱۶ هزار پیمانکار غیرنظامی خود را از افغانستان خارج کند.

 

از سال ۲۰۰۱ تاکنون ۲۳۰۰ نظامی آمریکایی در جنگ افغانستان کشته و ۲۰ هزار نفر نیز در این مدت زخمی شدند و همچنین از سال ۲۰۰۹ میلادی بیش از ۱۰۰ هزار شهروند افغان نیز در طولانی‌ترین جنگ آمریکا کشته و زخمی شدند.

 

همزمان با اعلام خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان، دولت انگلیس اعلام کرد این کشور در جنگ ۲۰ ساله افغانستان ۳۱ میلیارد دلار هزینه کرده و نظامیان این کشور ماه آینده از این کشور خارج می‌شوند.

 

ارتش انگلیس به طور رسمی در سال ۲۰۱۴ بخش زیادی از نظامیان خود را از افغانستان خارج کرده و پس از آن تنها ۷۵۰ نظامی این کشور به آموزش و مشورت نیرو‌های افغان در این کشور باقی مانده بودند.

 

انتظار می‌رود که اکثر این نیرو‌ها طی ماه آینده میلادی خاک افغانستان را ترک و به انگلیس بازگردند.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->