کاخ‌سفید: اراده سیاسی برای عضویت اوکراین در ناتو وجود ندارد نخست وزیر عراق بر ضرورت پایان یافتن تجاوزات رژیم صهیونیستی در غزه تاکیدکرد هشدار مصر به استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح «گرسنه‌سازی» در غزه سازمان ملل: مشتاق همکاری با رئیس جمهور جدید ایران هستیم «هنیه» درباره اقدامات صهیونیست‌ها به میانجیگران هشدار داد پزشکیان در گفتگو با رئیس‌جمهور عراق: روابط دو کشور تعمیق و توسعه یابد حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در نوار غزه تظاهرات صهیونیست‌ها در خیابان روبروی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی حملات موشکی و توپخانه‌ای حزب‌الله لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) روسیه «هیمارس» مورد استفاده در حمله به سواستوپل را منهدم کرد + فیلم حماس: نتانیاهو موانع بیشتری را در مسیر گفت‌وگوها ایجاد می‌کند حضور مقامات ارشد آمریکا در مصر برای مذاکره درباره توافق آتش‌بس در غزه شلیک ۹۳۰۰ موشک از نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته سرلشکر سلامی: آمریکا کوچک و ضعیف شده است درخواست مقتدی صدر از طرفدارانش: در مواکب حسینی پرچم فلسطین را برافرازید اردوغان به آمریکا سفر می‌کند بایدن: من بهترین گزینه برای شکست ترامپ هستم! اسماعیل هنیه به پزشکیان تبریک گفت گفت‌وگوی تلفنی پوتین و پزشکیان درباره توسعه روابط ایران-روسیه + جزئیات اردوغان و پزشکیان درباره مسائل منطقه و جهان گفتگو کردند
سرخط خبرها

نخست وزیر جدید اسرائیل کیست؟

  • کد خبر: ۷۰۶۸۹
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
نخست وزیر جدید اسرائیل کیست؟
منصور عباس شهروند مسلمان و عرب اسرائیلی است. "فهرست عربی واحد کوچک" که رهبری آن را منصور عباس در دست دارد اولین تشکل سیاسی عربی است که در دولت اسرائیل مشارکت می کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ "نفتالی بنت" به عنوان نخست وزیر جدید اسرائیل معرفی شد و با رای اعتماد پارلمان به کابینه‌اش، او رسما نخست وزیر جدید نام گرفت. با این اتفاق، ۱۲سال نخست وزیری نتانیاهو به پایان رسید.

 

"نفتالی بنت" رهبری حزب "یامینا" (به سمت راست) را برعهده دارد.

 

این حزب، تندرو ملی گراست که شهرک نشینی یهودی در خاک فلسطینی‌ها در کرانه باختری را تایید می‌کند. او قبل از اینکه وارد سیاست شود (۲۰۱۳) توانست در زمینه فناوری پیشرفته، توانست ثروت بزرگی را کسب کند.

 

نخست وزیر جدید اسرائیل کیست؟

وی همچنین در دولت‌های نتانیاهو، سمت‌های وزارتی مختلفی را برعهده داشت و آخرین بار وزیر دفاع بود.
او قبلا طرحی را برای الحاق کرانه باختری به خاک اسرائیل مطرح کرد، اما کابینه فعلی با حضور احزاب چپ یهودی و احزاب عربی اسلامی (عرب‌های اسرائیلی) قادر به اجرای این طرح‌ها نیست.

 

بنت همچنین مخالف ایجاد دولت مستقل فلسطینی است.

 

براساس توافق تشکیل دولت ائتلافی جدید در اسرائیل، نفتالی بنت به مدت ۲ سال نخست وزیر خواهد بود و بعد از آن "یائیر لابید" نخست وزیر می‌شود. این دو، بزرگترین بخش‌های تشکیل دهنده ائتلاف دولت جدید اسرائیل را در دست دارند.

 

او اولین رهبر اسرائیلی است که عرقچین کوچک را بر سر می‌گذارد که نشانه یهودیان مذهبی به شمار می‌رود.

 

یائیر لابید - وزیر خارجه

یائیر لابید رهبری حزب میانه رو "یش عتید" (آنجا آینده‌ای است) را برعهده دارد و برنامه ریز اصلی دولت جدید اسرائیل است. با اینکه حزب او، بزرگترین حزب در دولت ائتلافی است، اما برای سرنگونی نتانیاهو و تشکیل ائتلاف بزرگتر در پارلمان، با تقسیم قدرت با نفتالی بنت موافقت کرد.

 

وی در سال ۲۰۱۲ از کار خود به عنوان مجری و گوینده تلویزیونی استعفا داد و حزب خود را تشکیل و وعده داد از طبقه متوسط حمایت خواهد کرد. او گفته است تلاش می‌کند بسیاری از امتیازاتی که یهودیان تندرو از آن برخوردارند و دولت آن‌ها را تامین مالی می‌کند را پایان دهد.

 

این امتیازات باعث شکایت بسیاری از اسرائیلی‌های غیرمذهبی و سکولار شده است.

 

وی قبل از این سمت وزیر دارایی را در دولت نتانیاهو داشت، اما سپس به صف مخالفان پیوست.

 

لابید در دولت مخالفان، به مدت ۲ سال وزیر خارجه خواهد بود و بعد از ان، نخست وزیر می‌شود.

 

بنی گانتس - وزیر دفاع

گانتس فرمانده نظامی سابق و رئیس حزب میانه رو "آبی سفید" است.

 

افیگیدور لیبرمن - وزیر دارایی

لیبرمن مهاجر راستگرا - افراطی از کشور مولداوی است و در شهرک اسرائیلی نشین در کرانه باختری زندگی می‌کند.

 

او قبلا سمت وزیر دفاع را هم برعهده داشت. وی همزمان گفته است تلاش می‌کند یهودیان مذهبی تندرو مشارکت بیشتری در اقتصاد اسرائیل داشته باشند این در حالی است که جامعه یهودیان مذهبی تندرو کمتر در اقتصاد مشارکت دارد و بیشتر بر کمک‌های دولتی تکیه دارند و خود نیز بر تحصیل و فعالیت‌های دینی متمرکز هستند.

 

لیبرمن گفته است تلاش می‌کند آن‌ها را به میزان زیادی در جامعه اقتصادی اسرائیل ادغام کند.

 

منصور عباس

"منصور عباس" شهروند مسلمان و عرب اسرائیلی است. "فهرست عربی واحد کوچک" که رهبری آن را منصور عباس در دست دارد اولین تشکل سیاسی عربی است که در دولت اسرائیل مشارکت می‌کند. مردم عرب ۲۱ درصد از جمعیت حدود ۹ میلیون نفری اسرائیل را تشکیل می‌دهند. آن‌ها فلسطینی‌هایی هستند که در قالب اسرائیل زندگی می‌کنند و شناسنامه اسرائیلی دارند.

 

منصور عباس با جدایی از سایر سیاستمداران عرب اسرائیلی که ترجیح می‌دهند خارج از دولت اسرائیل باشند، اما او تصمیم گرفت برای سرنگونی نتانیاهو به این دولت ائتلافی اسرائیل بپیوندد.

 

وی قرار است به عنوان معاون وزیر در دفتر نخست وزیر باشد. او تلاش می‌کند بودجه روستا‌ها و شهر‌های عرب نشین اسرائیل را افزایش دهد.

 

با این حال، بسیاری از فلسطینی‌ها از وی انتقاد کرده اند، زیرا می‌گویند در حالی که دولت اسرائیل خاک فلسطین را اشغال می‌کند نمی‌توان از این دولت حمایت کرد.

 

منبع: عصر ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->