پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

دلیل لخته شدن خون و مرگ در بیماران کرونایی چیست؟

  • کد خبر: ۷۰۸۳۸
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
دلیل لخته شدن خون و مرگ در بیماران کرونایی چیست؟
پیشتر در یک مطالعه مشخص شده بود که لخته شدن خون یکی از دلایل جدی مرگ بیماران کرونایی است. با این حال دلیل این امر تاکنون نامشخص بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از تک اکسپلوریست، برای درک ارتباط بین لخته‌های خون و کووید-۱۹ و در کل درک این موضوع که چرا لخته شدن خون رخ می‌دهد دانشمندان "کالج سلطنتی جراحان در ایرلند" (RCSI) نمونه‌های خون گرفته شده از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بومونت (Beaumont Hospital) در دوبلین را تجزیه و تحلیل کردند.

خون حاوی پروتئین‌های بسیاری است که در صورت لزوم به لخته شدن خون کمک می‌کنند. یکی از پروتئین‌ها، "عامل فون ویلبراند" (Von Willebrand factor‎) نام دارد. گفتنی است این پروتئین به لخته شدن خون کمک می‌کند.

از سویی دیگری آنزیمی موسوم به "ADAMTS ۱۳" پروتئین بزرگتر به نام عامل فون ویلبراند را پردازش می‌کند. این آنزیم به منظور تعامل بهتر با پلاکت‌ها، عامل فون ویلبراند را به قطعات کوچک‌تر تقسیم می‌کند. با پردازش عامل فون ویلبراند به این روش، این آنزیم مانع از ایجاد لخته شدن خون در گردش طبیعی خون می‌شود. محققان پس از بررسی‌ها دریافتند که آنزیم ADAMTS ۱۳ و عامل فون ویلبراند هر دو در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ شدید، به شدت مختل می‌شوند.

در این مطالعه محققان با بررسی گروه افراد بیمار با گروه افراد کنترل شده دریافتند افراد مبتلا به کووید-۱۹ دارای مقدار زیادی مولکول لخته کننده عامل فون ویلبراند و سطح پایین ضد لخته خون ADAMTS ۱۳ بودند. علاوه بر این محققان مشاهده کردند رخ دادن برخی تغییرات در پروتئین‌ها سبب کاهش آنزیم ADAMTS ۱۳ شده است.

دکتر "جامی اوسالیوان" (Jamie O’Sullivan) استاد کالج سلطنتی جراحان ایرلند در انتهای مطالعه گفت: نتایج این مطالعه سبب شد تا بینشی از مکانسیمی که سبب لخته شدن خون در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ می‌شود، به دست آوریم که این موضوع برای توسعه درمان‌های موثرتر بسیار مفید است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->