کار سخت بسکتبالیست‌های آسمان ولایت مقابل شهرداری گرگان بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس نتیجه بازی سپهرصدرا و شهرداری ارومیه در لیگ برتر والیبال | سند شش دانگ قعر به نام سپهر صدرا+ویدئو اولین واکنش کریم باقری به سرمربیگری پرسپولیس | تلاش برای بازگشت کریم باقری سرمربی پرسپولیس کیست؟ + بیوگرافی و سوابق تیم ها خروجی جلسه هیئت مدیره پرسپولیس| کریم باقری سرمربی موقت تا نیم‌فصل فریادهای گاریدو در رختکن پس از شکست برابر مس: شما شایسته این باخت بودید! پخش زنده بازی رئال مادرید و سویا (۲ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین قرارداد موسیمانه را تمدید نکنید | خواسته پیشکسوتان آبی چیز دیگری است رسمی؛ گاریدو از پرسپولیس جدا شد برگزاری جام جهانی کشتی ۲۰۲۵ لغو شد! بازگشت برانکو به پرسپولیس؟ پرسپولیس به یحیی پیشنهاد نداد! بازگشت دوباره خانبان به پرسپولیس واکر، متهم اول سقوط منچسترسیتی بنجل‌ها، درد بی‌درمان پرسپولیس واکنش فلیک به شکست بارسلونا برابر اتلتیکومادرید خیمه استقلالی‌ها روی نیمکت هوادار رضاوند به شرایط بازی رسید سیدجلال و کریم باقری، گزینه‌‌های سرمربیگری پرسپولیس
سرخط خبرها

نایب‌قهرمانی زنان تکواندوکار ایران در آسیا| تاریخ‌سازی در غیاب چشم‌بادامی‌ها

  • کد خبر: ۷۱۲۳۶
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
نایب‌قهرمانی زنان تکواندوکار ایران در آسیا| تاریخ‌سازی در غیاب چشم‌بادامی‌ها
دختران تکواندوکار ایران در بیروت برای نخستین بار در غیاب رقبای اصلی به نایب‌قهرمانی دست یافتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تیم‌ملی تکواندو زنان با کسب ۶مدال نایب‌قهرمان آسیا شد. این نخستین‌بار است که تیم‌ملی تکواندو بانوان در آسیا روی سکو قرار می‌گیرد. این تاریخ‌سازی درحالی رقم خورد که تیم تکواندو مردان ایران ضعیف‌ترین نتیجه را در ۱۹ سال گذشته کسب کرد، اما بانوان بهترین عملکرد را داشتند.


با پایان مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا در بیروت، تیم‌ملی تکواندو زنان ایران نایب‌قهرمانی در آسیا را جشن گرفت. با مدالی که ملیکا میرحسینی در آخرین روز مسابقات به رنگ نقره برای ایران کسب کرد، پرونده حضور تیم‌ملی در لبنان بسته شد و تیم ایران در بخش زنان نخستین‌بار روی سکو رفت. این مسابقات قرار بود ۱۶ ماه پیش برگزار شود، اما همچون دیگر رقابت‌ها به تعویق افتاده بود.


نتیجه کار ایران در این مسابقات در بخش زنان ۶مدال شامل یک مدال طلای نگار اسماعیلی، یک مدال نقره ملیکا میرحسینی و ۴مدال برنز ناهید کیانی، زهرا پوراسماعیل، پریسا جوادی و غزل سلطانی بود. ایران درمجموع مردان و زنان تیم سوم آسیا شد. ایران البته در بخش زنان ۲برنز دیگر به‌دست زینب اسماعیلی و فرشته خزایی نیز کسب کرد که به‌دلیل اینکه به‌عنوان سهمیه مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی در کیش در لبنان حاضر بودند، مدال‌های آن‌ها در آمار تیم‌ملی محاسبه نشده است.


تکرار طلا پس از ۱۳ سال انتظار

مهرو کمرانی، سرمربی تیم‌ملی تکواندو زنان، به‌عنوان مربی برتر تورنمنت انتخاب شد. فاطمه صفرپور و ریحانه فولادی دیگر مربیان تیم‌ملی زنان در لبنان بودند. ازجمله اتفاقات مهم این دوره، تکرار طلای آسیا پس از ۱۳سال بود. نگار اسماعیلی ۱۳سال پس از طلای فاطمه نعمتی در سال۲۰۰۸، دوباره تیم‌ملی تکواندو بانوان را صاحب نشان طلا کرد. همچنین ناهید کیانی با کسب مدال برنز در بیروت سومین‌بار متوالی در مسابقات قهرمانی آسیا مدال گرفت و به پرافتخارترین تکواندوکار ایرانی مسابقات قهرمانی آسیا از نظر تعداد مدال تبدیل شد.


غیبت شیرین چشم‌بادامی‌ها

مسابقات۲۰۲۱ لبنان، یک تورنمنت ویژه و متفاوت با دوره‌های پیشین مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا تلقی می‌شد و ویروس کرونا بر مسابقات بیروت نیز سایه افکند. چین، نایب‌قهرمان دوره گذشته، در مسابقات لبنان شرکت نکرد و تایلند نیز همین تصمیم را گرفت. غیبت این ۲ تیم به‌ویژه چین، فرصت را برای ایران فراهم کرد تا عملکرد بهتری داشته باشد. چین در دوره گذشته به‌تن‌هایی ۳طلا، ۲نقره و یک برنز کسب کرده بود. تیم مهرو کمرانی در زمستان سال۱۳۹۸ آماده حضور در این مسابقات بود. اگر کرونا نمی‌بود، احتمال داشت تیم‌ملی با ترکیبی متفاوت از امروز به بیروت برود، اما تعویق حدود ۱۶ماهه این مسابقات شرایط را برای تیم‌ملی تغییر داد.


تدبیر کمرانی

موفقیت نگار اسماعیلی در کسب مدال طلا، مرهون آنالیز مناسب کادرفنی از وضعیت وزن اول بود. پس از اینکه مهلا مؤمن‌زاده در مسابقات کسب سهمیه المپیک در اردن ناکام شد، از روحیه مناسبی برای رقابت در لبنان برخوردار نبود. همین موضوع سبب شد مهرو کمرانی، سرمربی تیم‌ملی، به فکر تغییر در ترکیب تیم‌ملی بیفتد. در نتیجه، او تصمیم گرفت نگار اسماعیلی را در وزن اول با این ایده که شانس زیادی برای طلا دارد، به تیم‌ملی فرابخواند و این برنامه از سوی کادرفنی جواب داد و نگار طلایی شد. ناهید کیانی نیز درحالی در این مسابقات به مدال برنز قناعت کرد که باتوجه‌به غیبت چینی‌ها در وزن ۵۷-کیلوگرم، امید به فینالیست‌شدن او وجود داشت، اما درنهایت دختر المپیکی ایران نتوانست به فینال برسد.


درخشش جوان‌تر‌ها

ملیکا میرحسینی در وزن ۶۷-کیلو درحالی به مدال نقره رسید که این مدال نقره برای او یک موفقیت محسوب می‌شود، زیرا او در فینال به تکواندوکاری به‌واقع باکیفیت‌تر از خود باخت. جولیانا الصادق، حریف میرحسینی در فینال، تکواندوکاری است که در بازی‌های آسیایی۲۰۱۸ جاکارتا مدال طلا کسب کرد و در دوره گذشته مسابقات قهرمانی آسیا نایب‌قهرمان شده بود.


غزل سلطانی، تکواندوکار سمنانی، نیز که آشکارا در مسیر پیشرفت سال‌به‌سال قرار دارد، با برنز وزن ۵۳-کیلو یک موفقیت بزرگ کسب کرد. در وزن غزل سلطانی ۲تکواندوکاری که فینالیست شدند، باتجربه‌تر و میدان‌دیده‌تر از سلطانی بودند، اما بعید نیست که غزل سلطانی در تورنمنت‌های بعدی بتواند بالاتر از نمایندگان چین‌تایپه و ازبکستان قرار بگیرد. مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا فرصتی نه فقط برای افتخارکردن به تعداد مدال و کسب سکو، بلکه گذرگاهی برای رویداد‌های آینده مانند مسابقات قهرمانی جهان و نیز المپیک پاریس در سال۲۰۲۴ است؛ جایی که چهره‌های جوان تکواندو ایران آینده را رقم می‌زنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->