پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ عربستان سعودی، گل محمدی ایران را به نام خود ثبت جهانی کرد قصه نان و غصه زندگی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار خودرو آرام گرفت هزینه نصب پمپ و منبع آب چقدر خرج برمی‌دارد؟ قیمت امروز گل زعفران چند است؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴)‌ تعداد معاملات بازار مسکن افزایش یافت | قیمت مسکن هم بیشتر شد؟ قیمت برنج امروز چقدر است؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) سرنوشت ارز ترجیحی چه خواهد شد؟ قیمت امروز مرغ، تخم مرغ، گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد به کانال بالاتر صعود کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) کف‌سازی شاخص پشت سقف تاریخی | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۷ آبان ۱۴۰۴) طرح ملی تبدیل رایگان خودرو‌های شخصی مدل ۱۳۹۴ و بالاتر آغاز شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) فروش طلای آب شده توسط پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا ممنوع شد هر ماینر، برق چند خانوار را استفاده می‌کند؟ حداقل بودجه خرید آپارتمان ریزمتراژ و نقلی در تهران رشد رمزارز‌ها از بین رفت (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز اونس جهانی طلا اعلام شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | طلا از افت دلار سود برد همه معافیت‌های مالیاتی از ابتدای دی‌ماه حذف می‌شود | میانگین پرداختی مالیات‌دهندگان خراسان رضوی حدوداً ۱۳ میلیون تومان است احتمال سه‌نرخی‌شدن بنزین قوت گرفت؟! | برنامه دولت تغییر قیمت «بنزین سهمیه‌ای» نیست! قیمت دینار عراق، افغانی افغانستان و لیر ترکیه امروز در بازار مشهد چند؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت نان در مشهد تا پرداخت کمک هزینه جبرانی از سوی دولت، ۱۵ درصد افزایش یافت | پرداخت طلب نانوایان از جیب مردم اتمام ارز دولت برای واردات بنزین | احتمالاً نرخ کارت آزاد جایگاه‌های سوخت تغییر کند قیمت میوه نسبت‌به یک هفته گذشته چه تغییری کرد؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نصب بنر قیمت جدید نان از امروز در نانوایی‌های سطح شهر مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بورس امروز ۳۰ خرداد؛ بعد از انتخابات چه زمانی وارد بازار سرمایه شویم؟

  • کد خبر: ۷۱۲۸۰
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
بورس امروز ۳۰ خرداد؛ بعد از انتخابات چه زمانی وارد بازار سرمایه شویم؟
کارشناس بازار سرمایه می‌گوید: بازار بعد از انتخابات و با توجه به این که یک دوره طولانی مدت افت و بی‌تعادلی را گذرانده است به لحاظ تکنیکالی باید شاهد روند مثبت و متعادل در آن باشیم، زیرا اصلاح در بازار به اتمام رسیده است. البته این روند به یک باره رخ نمی‌دهد و با رشد ملایمی شاخص کل تا شهریور ماه انتظار می‌رود به یک میلیون و ۵۰۰ برسد که این رقم به هیچ وجه دور از انتظار نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ بازار برای دومین روز متوالی با روند مثبت آغاز به کار کرد و بسیاری از نماد‌های شاخص‌ساز با تحرکات مثبتی همراه شده‌اند، اما همچنان نیمی از بازار در صف فروش قفل هستند و آن هم به دلیل روند ناامید کننده نماد‌های کوچک بازار است. به عقیده بسیاری از کارشناسان بازار سرمایه اگر ابهامات سیاسی در بازار فروکش کند بازار از وضعیت نوسانی دور می‌شود.

حسین مرید سادات، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه در تشریح روند بازار سرمایه در وضعیت فعلی گفت: بازار در یک ابهام نامشخص قرار گرفته است و تا شش ماه آینده که دولت جدید بر سر کار می‌آید و تیم اقتصادی دولت معرفی می‌شوند باید منتظر بمانیم تا ببینیم واکنش بازار به این انتخاب چه خواهد بود.


 او می‌گوید: در شرایط فعلی چنین رشدی را برای دو روز متوالی پیش‌بینی نمی‌کردم آن هم به این دلیل که روز چهارشنبه با عرضه‌های گسترده‌ای مواجه بودیم. مرید سادات افزود: روز گذشته عملکرد مثبت و اثرگذار گروه‌هایی مانند بانکی‌ها، گروه‌های شیمیایی و چندرشته‌ای‌ها نشان داد بازار به استقبال رییس جمهور جدید رفته است.

این کارشناس بازار در بخش دیگری گفت: بازار بعد از انتخابات و با توجه به این که یک دوره طولانی مدت افت و بی‌تعادلی را گذرانده است به لحاظ تکنیکالی باید شاهد روند مثبت و متعادل در آن باشیم، زیرا اصلاح در بازار به اتمام رسیده است. البته این روند به یک باره رخ نمی‌دهد و با رشد ملایمی شاخص کل تا شهریور ماه انتظار می‌رود به یک میلیون و ۵۰۰ برسد که این رقم به هیچ وجه دور از انتظار نیست.

مرید سادات همچنین درباره روند بازار‌های موازی و تاثیر آن‌ها بر بورس گفت: سیاست‌های ناکارآمد دولت و دامن زدن به افزایش نقدینگی و افزایش تورم در کشور باعث افزایش قیمت بسیاری از کالا‌ها شده است. وبا توجه به اتفاقاتی که در اقتصاد کشور افتاده است در دوره چهار ساله بعد دلار به زیر ۲۰ هزار تومان نخواهد آمد و در دیگر بازار‌ها مثل مسکن احتمال رکود را داریم. وی افزود: مول

وی درباره زمان مناسب سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه گفت: حجم کم معاملات و نبود نقدینگی در بازار معضل بزرگی است که هنوز هم حل نشده است، اما کف‌های حمایتی که در حال حاضر در بازار شکل گرفته به راحتی از دست نخواهد رفت و بسیاری از سهم‌ها در کف قیمتی خود در حال حاضر قرار گرفته‌اند؛ پس زمان فعلی برای ورود به بازار سرمایه مناسب است البته به این شرط که سبد سرمایه‌گذاری مناسب و دقیقی چیده شود. یعنی خرید سهم‌های بنیادینی که ارزش نگهداری دارند و صادارت محور هستند. وی افزود: سهامداران باید در قیمت‌هایی خرید کنند که عمده بازار نسبت به آن رقم توافق دارد و البته از نقدشوندگی بهتری هم نسبت به دیگر سهم‌ها برخوردار هستند.

او می‌گوید: سهم‌های کوچک بازار قفل در صف فروش‌اند و عامل اصلی نابسامانی بازار هم همین نماد‌های کوچکند. سرمایه‌گذاران بازار سرمایه باید دقت کنند که در کدام نماد‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند که به عبارتی در بازار گیر نکنند.

مرید سادات در پایان این مصاحبه به راهکار‌های افزایش اعتماد در بازار اشاره کرد و گفت: تسهیل قوانین در شرایط فعلی مهم‌ترین فاکتوری است که به بازار کمک می‌کند. زمانی که ناظر بازار به صورت سلیقه‌ای دست به اقداماتی می‌زند نتیجه آن چیزی جز برهم خوردن تعادل نیست. وی افزود: زمانی که سیاست‌گذار بر مبنای قانون حرکت کند، سایه قیمت‌گذاری‌های دستوری از بین برود و اقتصادی باز برمنای عرضه و تقاضا داشته باشیم اعتماد به بازار برمی‌گردد البته باید قوانینی در جهت حمایت از بازار و نه ضربه به پیکره بازار سرمایه هم وضع شود.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->