یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فروش بلیط پرواز تهران – مشهد با نرخ غیرقانونی

  • کد خبر: ۷۱۴۲۹
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
فروش بلیط پرواز تهران – مشهد با نرخ غیرقانونی
در آستانه میلاد با سعادت امام رضا (ع) برخی از آژانس‌های هواپیمایی کشور برای امروز و فردا (۳۰ و ۳۱ خرداد) اقدام به افزایش خودسرانه قیمت بلیط‌های پروازی تهران_مشهد کردند و اکنون بلیط‌های این خط پروازی نایاب شده است

به گزارش شهرآرانیوز،در آستانه میلاد با سعادت امام رضا (ع) برخی از آژانس‌های هواپیمایی کشور برای امروز و فردا (۳۰ و ۳۱ خرداد) اقدام به افزایش خودسرانه قیمت بلیط‌های پروازی تهران_مشهد کردند و اکنون بلیط‌های این خط پروازی نایاب شده و برای روز‌های ۱ و ۲ تیرماه نیز با قیمت‌های غیر مصوب و چند برابر قیمت واقعی به فروش می‌رسد.

از آنجایی که همه ایرلاین‌ها باید نرخ بلیت‌های قابل فروش را طبق نرخ مصوب به فروش برسانند؛ اما شاهد وقوع تخلف گرانفروشی در این حوزه هستیم و به گفته برخی از شهروندان به دلیل گرانفروشی از سفر کردن با هواپیما خودداری کرده و از دیگر وسایل نقلیه عمومی و خودرو‌های شخصی برای انجام سفر خود استفاده خواهند کرد.

در همین رابطه ناصر مدیحی طامه رئیس گشت تعزیرات حکومتی تهران  گفت: در وهله اول افزایش قیمت هرگونه از محصولات و اقلام خوراکی، پوشاک، ارائه خدمات و ... بدون اعلام رسمی از سوی نهاد‌های قیمت گذار مرجع؛ تخلف صنفی است و با متخلفان برخورد خواهد شد.

 

وی افزود: به محض اینکه سازمان هواپیمایی کشور نام آژانس و تعداد تخلفات صورت گرفته و مبلغ اخذ شده غیر مجاز از شهروندان را به سازمان تعزیرات گزارش دهد، واحد‌های گشت ما بلافاصله به محل‌های مورد نظر خواهند رفت.

مدیحی طامه تصریح کرد: پس از رویت تخلف، آژانس متخلف به میزان دو برابر تخلف صورت گرفته جریمه خواهد شد.

به گفته رئیس گشت تعزیرات حکومتی تهران، تا کنون هیچ پرونده تخلفی مبنی بر گران فروشی بلیط‌های پروازی از سوی سازمان هواپیمایی کشور و شهروندان به این سازمان ارائه نشده است.

بر اساس این گزارش  با توجه به صحبت ها و گزارش های مردمی رسیده در پروازهای هوایی، هیچ گونه پروتکل بهداشتی رعایت نمی شود و بابت این بهانه مبالغی نیز مضاف بر نرخ بلیط ها از آن ها دریافت می شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->