مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به افزایش قیمت بلیت

  • کد خبر: ۴۶۵۰۸
  • ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
  • ۱
واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به افزایش قیمت بلیت
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه با رهاسازی قیمت بلیت هواپیما مخالف هستیم، گفت: در جلسه‌ای که بین همه ذی‌نفعان در این حوزه برگزار می‌شود تکلیف نرخ بلیت هواپیما مشخص می‌شود، اما باید به این نکته توجه کنیم که به مردم اجحاف نشود.
به گزارش شهرآرانیوز، تورج دهقانی زنگنه - رئیس سازمان هواپیمایی کشوری- اظهار کرد: با ابلاغ دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا و الزام سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت‌های هواپیمایی جهت رعایت دستورالعمل مربوطه و کاهش ۴۰ تا ۵۰ درصدی ظرفیت پذیرش مسافر در پرواز‌ها از اول آبان ماه و همچنین افزایش نرخ ارز که موجب افزایش شدید هزینه‌های شرکت‌های هواپیمایی شده است، انجمن شرکت‌های هواپیمایی اقدام به افزایش قیمت بلیت پرواز‌های داخلی از اول آبان ماه سال جاری کرد. با توجه به قانون برنامه پنجم توسعه مبنی بر آزاد سازی نرخ بلیت، سازمان هواپیمایی کشوری قانونا اجازه ورود به بحث نرخ گذاری بلیت را ندارد. لیکن به دلیل افزایش بیش از اندازه قیمت بلیت، سازمان به این مساله وارد و با دستور وزیر راه وشهرسازی مصوبه افزایش قیمت بلیت انجمن لغو شد.


وی افزود: در حال حاضر نیز سازمان هواپیمایی کشوری با وجود مشکلات فراوان شرکت‌های هواپیمایی، درحال پیگیری، رایزنی و برگزاری جلسات با انجمن شرکت‌های هواپیمایی و نمایندگان این شرکت‌ها برای بررسی و تعیین قیمت تمام شده بلیت و جلوگیری از افزایش قیمت نامتعارف آن است.


زنگنه تاکید کرد: قانونا سازمان دخالتی در تعیین نرخ ندارد، اما اگر قیمت‌ها رهاسازی شود به آن ورود پیدا می‌کنیم و مخالف آن هستیم.


رییس سازمان هواپیمایی کشوری گغت: اگر به عنوان مثال قیمت بلیت هواپیما حدود ۳۰ درصد افزایش پیدا کند، منطقی به نظر می‌رسد، اما اگر افزایش قیمت‌ها به گونه‌ای باشد که رهاسازی تلقی شود، قطعاً سازمان هواپیمایی کشوری به آن ورود پیدا می‌کند چراکه با اجحاف به مردم موافق نیستیم.
 
طی روز‌های گذشته با مشخص شدن نرخ بلیت هواپیما که از آبان ماه اجرایی می‌شود و به گفته انجمن شرکت‌های هواپیمایی بین ۵۰ تا ۸۰ درصد به صورت میانگین نرخ بلیت هواپیما افزایش یافت و برخی قیمت‌ها تا حدود ۱۵۰ درصد نیز نسبت به قیمت گذشته یعنی خرداد ماه امسال رشد داشته است، حواشی به وجود آمده و صدای مسافران در این روز‌ها در آمده است.

در این راستا نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزیر راه و شهرسازی مخالفت خود با افزایش قیمت بلیت هواپیما تا این اندازه را اعلام کردند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۱
0
0
بلیبت رو گران کنند کسی سوار نمیشه ظرفیتها خالی میمونه این مبلغ فعلی خوبه و مسافر هم خوبه نباید افزایش بدن به ضرر خودشون تموم میشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->