شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روانشناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روانشناس نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا می‌دانید چند میلیون معتاد در ایران وجود دارد؟

  • کد خبر: ۷۱۵۴
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۵
آیا می‌دانید چند میلیون معتاد در ایران وجود دارد؟
معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ۲ میلیون و ۸۰۸ هزار معتاد مستمر و یک میلیون و ۶۰۰ هزار مصرف کننده تفننی در کشور وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر اصلانی عصر سه شنبه در نشست اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان افزود: برخی بیکاری را عامل مصرف مواد مخدر عنوان می‌کنند در حالیکه ۴۵ تا ۵۰ درصد معتادان شاغل هستند.
وی اضافه کرد: رهبر فرزانه انقلاب جلسه آسیب‌های اجتماعی را مدیریت می‌کنند چرا که مواد مخدر تهدید جدی برای کشور، اقتصاد و جوانان است.
معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر اولویت نخست ستاد مبارزه با مواد مخدر را در سالجاری مباحث فرهنگی و پیشگیری دانست و افزود: درصد بالایی از جرایم سرقت، تجاوز به عنف، سرقت به عنف توسط معتادان متجاهر و معتادان پر خطر صورت می‌گیرد.
اصلانی اظهار داشت: ۵۸۰ تن مواد مخدر نیمه نخست امسال در کشور کشف شده است که بیش از ۷۰ درصد کشفیات مربوط به شرق و حاشیه شرق کشور است.
وی ادامه داد: سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر افزایش میزان کشفیات در مرز‌ها و جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور با افزایش کنترل مرز‌ها است.
معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: باید از اقدامات اجتماعی و فرهنگی و با اطلاع رسانی دقیق کاری کرد که حتی در صورت توزیع رایگان مواد مخدر مردم رغبتی به آن نشان ندهند.
اصلانی یادآوری کرد: دولت آمریکا از سال ۲۰۰۰ اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر را شروع کرد، اما در ایران کمتر از سه سال است که این موضوع از بعد اجتماعی پیگیری می‌شود.
وی پیامد‌های خطرناک پیش بینی شده برای مواد مخدر تا سال ۲۰۲۵ را کاهش سن مصرف کنندگان، افزایش مصرف مواد مخدر در بین زنان و شاغلان، ضربه پذیری نهاد خانواده، تمایل به مصرف همزمان و ترکیبی مواد مخدر عنوان کرد.
معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: ۵۸۵ هزار معتاد سال ۲۰۱۷ بر اثر سو مصرف مواد مخدر جان باختند در حالیکه دولت‌های مستکبر دم از حقوق بشر می‌زنند.
اصلانی با عنوان اینکه مواد مخدر بعد از اسلحه و مهمات، بیشترین بازدهی مالی و اقتصادی را دارد، گفت: کشفیات روانگردان‌ها از جمله شیشه در نیمه نخست امسال ۶.۲ برابر افزایش داشته است و قیمت شیشه از هر کیلو ۲۵۰ میلیون تومان به هفت تا هشت میلیون تومان کاهش یافته است.
وی یادآوری کرد: از سال ۱۳۵۷ به مدت ۱۰ سال مصرف مواد مخدر در کشور کنترل شد، اما از سال ۶۷ تاکنون افزایش شیوع به مصرف داریم.
معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: اگر استان‌ها اطلاعات درست از میزان اعتیاد بدهند در سیاستگذاری با مشکل مواجه نمی‌شویم.
اصلانی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها هر ۱۰ سال یکبار راهبردی در زمینه مواد مخدر تدوین می‌کنند که در سال ۲۰۰۰ متولیان به صراحت نادرست بودن جنگ با ایران را اذعان کردند.
وی ادامه داد: در آن دوران آمریکایی‌ها دو تصمیم گرفتند که یکی از آن‌ها تلاش برای ارایه طرحی برای شیوع و ترویج مواد مخدر در ایران بود.
معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر اضافه کرد: آمریکایی‌ها به بهانه ایجاد امنیت، افغانستان را اشغال کردند و میزان کشت خشخاش از ۶ هزار هکتار در سال ۲۰۰۰ به ۲۶۳ هزار هکتار و از ۲۰۰ تن به هشت تا ۹ هزار تن رسید.
اصلانی ادامه داد: ۲ تاجر انگلیسی با مستقر شدن در افغانستان، تریاک را با چند برابر قیمت از کشاورزان خریداری کرده و قطره چکانی با چندین برابر قیمت وارد کشورمان می‌کردند و این زمینه‌ای بود تا معتادان را به مصرف دیگر مواد ارزان از جمله هرویین هدایت کنند.
وی افزود: مصرف بی رویه هرویین در کشور از سال ۲۰۰۱ شروع شد و بعد از آن کراک را تولید کردند و امروز به این نتیجه رسیده ایم که میزان معتادان در هیچ استانی نه تنها کاهش نیافته بلکه روند افرایشی بوده است.


منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->