شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

آیا کلاب هاوس قابلیت چت مکتوب را به برنامه‌اش اضافه کرده است؟

  • کد خبر: ۷۱۵۹۸
  • ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۴
آیا کلاب هاوس قابلیت چت مکتوب را به برنامه‌اش اضافه کرده است؟
بعضی از کاربران کلاب هاوس اخیرا به‌صورت موقت با قابلیت جدیدی با نام Backchannel در این اپلیکیشن مواجه شده‌اند که احتمالا امکان چت متنی میان افراد را فراهم خواهد کرد.
به گزارش شهرآرانیوز - بعضی از کاربران کلاب هاوس اخیرا به‌صورت موقت با قابلیت جدیدی در این اپلیکیشن مواجه شده‌اند که احتمالا امکان چت متنی میان افراد را فراهم خواهد کرد. قابلیت چت با کاربران که ظاهرا «Backchannel» نام دارد، بالاخره اجازه می‌دهد افراد با هم گفتگوی خصوصی یا گروهی داشته باشند.

بر اساس توییت چند کاربر در توییتر، ویژگی «بک‌چنل» ظاهرا ابزاری برای چت متنی میان کاربران است. کلاب هاوس هنوز رسما به این ویژگی اشاره نکرده و صفحه‌ای که برای برخی کاربران نشان داده شده هم صرفا یک صفحه خالی بوده است؛ بنابراین به نظر می‌رسد که قابلیت مذکور در فاز توسعه قرار داشته باشد. تنها چیزی که در این رابطه می‌دانیم چیزی است که پاول دیویسن، مدیرعامل کلاب هاوس قبلا به آن اشاره کرده بود:

«فکر می‌کنم افراد زیادی هستند که از کانال‌های پشتی پیام خصوصی استفاده می‌کنند. افراد زیادی هستند که می‌خواهند روابط دوستانه خود را عمیق‌تر کرده و کار‌های بیشتری انجام دهند. فکر می‌کنم ما هم باید چنین قابلیتی داشته باشیم.»

یکی از بنیان‌گذاران کلاب‌هاوس گفته بود که افزودن این ویژگی به نحوی که با هدف این اپلیکیشن سازگار باشد، امر ساده‌ای نخواهد بود و یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد. او همچنین مشخص نکرد که هدف کلاب هاوس توسعه قابلیتی برای چت خصوصی است یا قصد دارند چت گروهی را در اختیار کاربران قرار دهند.
 
 
آیا کلاب هاوس قابلیت چت مکتوب را به برنامه‌اش اضافه کرده است؟
 

کلاب هاوس در واکنش به گزارش حاضر فرضیه توسعه قابلیت چت را رد نکرد و گفت:

«کلاب هاوس به‌عنوان بخشی از فرآیند ساخت محصول خود به‌طور مرتب قابلیت‌های بالقوه را کشف و آزمایش می‌کند. این قابلیت‌ها گاهی اوقات به بخشی از اپلیکیشن تبدیل می‌شوند و گاهی اوقات نه. درباره قابلیت‌های بالقوه اظهارنظر نمی‌کنیم.»

مشخص نیست که چند نفر به صفحه بک‌چنل دسترسی پیدا کرده‌اند، ولی افرادی که این صفحه را دیده‌اند هم فقط برای مدت کوتاهی به آن دسترسی داشته‌اند. حالا باید منتظر بمانیم تا ببینیم ویژگی چت خصوصی یا شاید هم چت گروهی بالاخره چه زمانی رسما به کلاب هاوس، شبکه اجتماعی محبوب این روز‌ها اضافه می‌شود.
 

بیشتر بخوانید:
 
 

منبع: دیجیاتو
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->