آیت الله علم الهدی: ارتقای دانش دینی و پرورش نیروی فکری نیازمند هماهنگی و شفافیت است اعتراضات گسترده مردمی علیه ترامپ قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی مخالفت کرد مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله بازگشایی گذرگاه رفح برای بازگشت ساکنان غزه (۲۶ مهر ۱۴۰۴) نیشکر هفت‌تپه پرونده جدید دارد | ماجرا چیست؟ بازماندگان کشتی ونزوئلایی، اسیر ارتش آمریکا شدند حماس، یک یهودی را از زندان اسرائیل نجات داد| «نادر صدقه» کیست؟ + فیلم وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف تلفنی گفت‌و‌گو کرد ۴۷ مورد نقض آتش‌بس جنگ غزه توسط اسرائیل (۲۶ مهر ۱۴۰۴) گمانه زنی‌ها درباره دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی شهادت یک لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به لبنان (۲۶ مهر ۱۴۰۴) افزایش آمار شهدای غزه به بیش از ۶۸ هزار نفر (۲۶ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: تصویب CFT هزینه‌های تجارت را کاهش می‌دهد عضو کمیسیون آموزش مجلس: عدالت آموزشی بدون تقویت سمپادها محقق نمی‌شود سخنگوی طالبان: فعلاً به نقض آتش‌بس توسط پاکستان پاسخ نمی‌دهیم عضو کمیسیون عمران مجلس: تصویب «CFT» پیام مثبتی به عرصه اقتصاد کشور داد سفیر جدید لبنان در ایران معرفی شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) متن قانون پیوستن ایران به CFT منتشر شد رفیع‌زاده: نظام اداری با هدف رضایتمندی مردم اصلاح خواهد شد پیام تسلیت رهبر معظّم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن (۲۶ مهر ۱۴۰۴) طرح ساماندهی نیروهای شرکتی از دستور کار دولت خارج نشده است آیت‌الله علم‌الهدی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید، بزرگ‌ترین رزمایش قدرت ملی در برابر دشمنان بود | سپاه می‌تواند محور اقتدار فرهنگی کشور باشد معاون ترامپ برای پیگیری بخش دوم توافق غزه به اراضی اشغالی می‌رود پزشکیان به قزاقستان سفر می‌کند حقوق مهرماه پزشکیان به حساب جامعه خیران مدرسه‌ساز واریز شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + عکس
سرخط خبرها

نصرالله: آمریکایی‌ها می‌خواهند پرونده لبنان را با مذاکرات ایران گره بزنند

  • کد خبر: ۷۱۹۲۳
  • ۰۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۸
نصرالله: آمریکایی‌ها می‌خواهند پرونده لبنان را با مذاکرات ایران گره بزنند
دبیر کل حزب الله لبنان گفت: برخی اصرار دارند که ایران و حزب الله را مسئول تشکیل نشدن دولت لبنان معرفی کنند. آمریکا درصدد این است تا پرونده لبنان را به مذاکرات با ایران ارتباط دهد در حالی که تهران با آن مخالف است.
به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن نصرالله عصر جمعه در سخنانی درباره تحولات لبنان و منطقه که از شبکه‌های خبری پخش شد، اتهام برخی گروه‌ها مبنی بر کارشکنی حزب الله در تشکیل دولت لبنان را مردود و آن را نوعی فرافکنی دانست و گفت: برخی در لبنان از هر حادثه‌ای برای خدشه دار کردن چهره دیگران و تسویه حساب‌های سیاسی بهره می‌برند.

نصرالله خاطر نشان کرد: این افراد دنبال منافع ملی نیستند و دنبال منافع حزبی هستند.

وی افزود: ما منتظر کمک‌های خارجی نیستیم، ما باید خودمان در داخل دست به دست هم بدهیم تا کابینه تشکیل شود و کشور از خلا موجود رهایی یابد.

دبیرکل حزب الله خاطر نشان کرد: از وقتی که سعد حریری ملکف به تشکیل دولت شد ما مشتاق تشیکل دولت بوده ایم.

حسن نصرالله با بیان اینکه ایران به نمایندگی از کسی مذاکره نمی‌کند، گفت: تهمت‌هایی که به حزب الله زده می‌شود مبنی بر اینکه ما مانع تشکیل دولت جدید لبنان هستیم دروغ پردازی و نوعی رد گم کردن است.

وی همچنین گفت: سایت‌ها و رسانه‌هایی که آمریکا اخیر آن‌ها را مسدود کرد، نقش مهمی در همبستگی با فلسطین دارند و نسبت به سلطه آمریکا، فتنه انگیزی‌ها و تکفیری‌ها موضع‌گیری می‌کنند.

دبیر کل حزب الله یادآورشد که بستن این سایت‌ها دروغ بودن ادعا‌های دولت‌های آمریکا در باره دموکراسی و آزادی عقیده را برملا کرد.

نصرالله اظهارات آمریکایی‌ها مبنی بر حمایت لجستیکی از ارتش لبنان را مقابله با حزب الله دانست و گفت که هدف آمریکا تحریک مقاومت، با ایجاد تردید در تقویت ارتش است.

دبیر کل حزب الله لبنان ارتش کشورش را ضامن واقعی امنیت، ثبات و وحدت لبنان دانست و گفت: ارتش در فرهنگ ما بخشی اساسی معادله طلایی قدرت کشور یعنی: ارتش، مردم و مقاومت است، دولت آمریکا نگران این است که ارتش لبنان در موضعی واقعی و جدی برای مقابله با رژیم صهیونیستی باشد.

وی گفت: با وجود اینکه آمریکایی‌ها ادعا می‌کنند برای حمایت تسلیحاتی از ارتش لبنان پیشقدم شده اند، اما در واقع خودشان هستند که جلوی پیشرفت ارتش لبنان را گرفته اند و اجازه نمی‌دهند ارتش از طریق کشور‌های منطقه و فرامنطقه‌ای به تسلیحات پیشرفته دست یابد.

نصرالله افزود: واقعیت این است که آمریکایی‌ها از ارتش لبنان و تسلیح آن هراس دارند. آن‌ها می‌ترسند ارتش لبنان پس از تسلیح و قدرت یافتن، در برابر دست پروده آن‌ها یعنی رژیم صهیونیستی بایستد.

دبیرکل حزب الله گفت: ما خواستار تقویت پدافند هوایی ارتش و حفظ کرامت ملت لبنان در برابر تجاوز‌های رژیم صهیونیستی هستیم و این همان چیزی است که آمریکایی‌ها از آن بیمناکند و برای جلوگیری از آن تلاش می‌کنند.

وی در باره تشکیل دولت لبنان نیز گفت: برخی در باره پرونده دولت همچنان اصرار دارند که حزب الله و ایران را مسوول عدم تشکیل دولت بدانند و گمان می‌کنند که ما منتظر مذاکرات وین یا مذاکرات ایران و عربستان هستیم.

نصرالله تاکید کرد: ایران در وین جز در باره پرونده هسته‌ای در باره هیچ پرونده دیگری گفتگو نمی‌کند و تهران مخالف گشودن هرگونه پرونده دیگری بین خود و آمریکاست که (واشنگتن) سعی در گشودن آن دارد.

دبیرکل حزب الله افزود: ایران به نیابت از هیچکس یعنی از جانب هیچ لبنانی، سوری، فلسطینی، یمنی و یا ... مذاکره نمی‌کند، بلکه آماده کمک به هر دوستی است که از آن کمک بخواهد.

وی همچنین گفت: برخی ادعا می‌کنند که ایران از حزب الله خواسته است تا زمان مشخص شدن نتایج مذاکرات وین و مذاکرات ایران و عربستان با فرایند تشکیل دولت جدید لبنان همراهی نکند. این ادعایی است که از سوی برخی طرف‌ها مطرح می‌شود.

نصرالله افزود: واقعیت این است که مذاکرات ایران و عربستان تنها روی روابط دوجانبه متمرکز بوده و هیچ ارتباطی به پرونده تشکیل دولت لبنان نداشته است.

وی با استقبال از طرح نبیه بری رییس پارلمان لبنان برای تشکیل دولت جدید این کشور گفت: طرح ابتکاری نبیه بری که طرف‌های مختلف را به یک نقطه بسیار مهم رسانده، توافق بر سر تعداد وزرای دولت است و طرف‌های مختلف توافق کرده اند تا تعداد وزرای دولت ۲۴ وزیر باشد.

نصرالله برون رفت طبیعی از بحران سیاسی موجود در کشورش را تشکیل هرچه سریع‌تر کابینه‌ای دانست که قادر به تصمیم گیری‌های سخت و دشوار باشد.

دبیرکل حزب الله همچنین به بحران سوخت در لبنان اشاره کرد و با بیان اینکه این موضوع باید حل شود گفت: اگر دولت قادر به تامین بنزین و گازوئیل نیست ما آن را از ایران وارد خواهیم کرد.

نصرالله با بیان اینکه ما باید از این فرصت استفاده کنیم خاطرنشان کرد که مقدمات برای آوردن بنزین از ایران آماده است.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->