عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، ۲ پیش‌شرط برای مذاکره با آمریکا اعلام کرد مجری مشهور آمریکایی: مصاحبه با رئیس جمهوری ایران به زودی منتشر می‌شود + ویدئو قالیباف: ایران‌ِ حسین (ع) تا ابد پیروز است جنبش نجباء عراق: عاشورا الهام‌بخشمان است دستمان روی ماشه است رهبر معظم انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشوراء حسینیه امام خمینی حاضر شدند + فیلم (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شلیک دو راکت از غزه به سوی شهرک‌های صهیونیست‌نشین نامه ایران به سازمان ملل متحد در مورد ربایش احمد متوسلیان و همراهانش توسط رژیم صهیونیستی عراقچی و همتای مصری تلفنی گفت‌و‌گو کردند پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت+ فیلم روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی در تصمیم‌سازی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خودمعرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت با عزت و کرامت مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم
سرخط خبرها

نصرالله: آمریکایی‌ها می‌خواهند پرونده لبنان را با مذاکرات ایران گره بزنند

  • کد خبر: ۷۱۹۲۳
  • ۰۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۸
نصرالله: آمریکایی‌ها می‌خواهند پرونده لبنان را با مذاکرات ایران گره بزنند
دبیر کل حزب الله لبنان گفت: برخی اصرار دارند که ایران و حزب الله را مسئول تشکیل نشدن دولت لبنان معرفی کنند. آمریکا درصدد این است تا پرونده لبنان را به مذاکرات با ایران ارتباط دهد در حالی که تهران با آن مخالف است.
به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن نصرالله عصر جمعه در سخنانی درباره تحولات لبنان و منطقه که از شبکه‌های خبری پخش شد، اتهام برخی گروه‌ها مبنی بر کارشکنی حزب الله در تشکیل دولت لبنان را مردود و آن را نوعی فرافکنی دانست و گفت: برخی در لبنان از هر حادثه‌ای برای خدشه دار کردن چهره دیگران و تسویه حساب‌های سیاسی بهره می‌برند.

نصرالله خاطر نشان کرد: این افراد دنبال منافع ملی نیستند و دنبال منافع حزبی هستند.

وی افزود: ما منتظر کمک‌های خارجی نیستیم، ما باید خودمان در داخل دست به دست هم بدهیم تا کابینه تشکیل شود و کشور از خلا موجود رهایی یابد.

دبیرکل حزب الله خاطر نشان کرد: از وقتی که سعد حریری ملکف به تشکیل دولت شد ما مشتاق تشیکل دولت بوده ایم.

حسن نصرالله با بیان اینکه ایران به نمایندگی از کسی مذاکره نمی‌کند، گفت: تهمت‌هایی که به حزب الله زده می‌شود مبنی بر اینکه ما مانع تشکیل دولت جدید لبنان هستیم دروغ پردازی و نوعی رد گم کردن است.

وی همچنین گفت: سایت‌ها و رسانه‌هایی که آمریکا اخیر آن‌ها را مسدود کرد، نقش مهمی در همبستگی با فلسطین دارند و نسبت به سلطه آمریکا، فتنه انگیزی‌ها و تکفیری‌ها موضع‌گیری می‌کنند.

دبیر کل حزب الله یادآورشد که بستن این سایت‌ها دروغ بودن ادعا‌های دولت‌های آمریکا در باره دموکراسی و آزادی عقیده را برملا کرد.

نصرالله اظهارات آمریکایی‌ها مبنی بر حمایت لجستیکی از ارتش لبنان را مقابله با حزب الله دانست و گفت که هدف آمریکا تحریک مقاومت، با ایجاد تردید در تقویت ارتش است.

دبیر کل حزب الله لبنان ارتش کشورش را ضامن واقعی امنیت، ثبات و وحدت لبنان دانست و گفت: ارتش در فرهنگ ما بخشی اساسی معادله طلایی قدرت کشور یعنی: ارتش، مردم و مقاومت است، دولت آمریکا نگران این است که ارتش لبنان در موضعی واقعی و جدی برای مقابله با رژیم صهیونیستی باشد.

وی گفت: با وجود اینکه آمریکایی‌ها ادعا می‌کنند برای حمایت تسلیحاتی از ارتش لبنان پیشقدم شده اند، اما در واقع خودشان هستند که جلوی پیشرفت ارتش لبنان را گرفته اند و اجازه نمی‌دهند ارتش از طریق کشور‌های منطقه و فرامنطقه‌ای به تسلیحات پیشرفته دست یابد.

نصرالله افزود: واقعیت این است که آمریکایی‌ها از ارتش لبنان و تسلیح آن هراس دارند. آن‌ها می‌ترسند ارتش لبنان پس از تسلیح و قدرت یافتن، در برابر دست پروده آن‌ها یعنی رژیم صهیونیستی بایستد.

دبیرکل حزب الله گفت: ما خواستار تقویت پدافند هوایی ارتش و حفظ کرامت ملت لبنان در برابر تجاوز‌های رژیم صهیونیستی هستیم و این همان چیزی است که آمریکایی‌ها از آن بیمناکند و برای جلوگیری از آن تلاش می‌کنند.

وی در باره تشکیل دولت لبنان نیز گفت: برخی در باره پرونده دولت همچنان اصرار دارند که حزب الله و ایران را مسوول عدم تشکیل دولت بدانند و گمان می‌کنند که ما منتظر مذاکرات وین یا مذاکرات ایران و عربستان هستیم.

نصرالله تاکید کرد: ایران در وین جز در باره پرونده هسته‌ای در باره هیچ پرونده دیگری گفتگو نمی‌کند و تهران مخالف گشودن هرگونه پرونده دیگری بین خود و آمریکاست که (واشنگتن) سعی در گشودن آن دارد.

دبیرکل حزب الله افزود: ایران به نیابت از هیچکس یعنی از جانب هیچ لبنانی، سوری، فلسطینی، یمنی و یا ... مذاکره نمی‌کند، بلکه آماده کمک به هر دوستی است که از آن کمک بخواهد.

وی همچنین گفت: برخی ادعا می‌کنند که ایران از حزب الله خواسته است تا زمان مشخص شدن نتایج مذاکرات وین و مذاکرات ایران و عربستان با فرایند تشکیل دولت جدید لبنان همراهی نکند. این ادعایی است که از سوی برخی طرف‌ها مطرح می‌شود.

نصرالله افزود: واقعیت این است که مذاکرات ایران و عربستان تنها روی روابط دوجانبه متمرکز بوده و هیچ ارتباطی به پرونده تشکیل دولت لبنان نداشته است.

وی با استقبال از طرح نبیه بری رییس پارلمان لبنان برای تشکیل دولت جدید این کشور گفت: طرح ابتکاری نبیه بری که طرف‌های مختلف را به یک نقطه بسیار مهم رسانده، توافق بر سر تعداد وزرای دولت است و طرف‌های مختلف توافق کرده اند تا تعداد وزرای دولت ۲۴ وزیر باشد.

نصرالله برون رفت طبیعی از بحران سیاسی موجود در کشورش را تشکیل هرچه سریع‌تر کابینه‌ای دانست که قادر به تصمیم گیری‌های سخت و دشوار باشد.

دبیرکل حزب الله همچنین به بحران سوخت در لبنان اشاره کرد و با بیان اینکه این موضوع باید حل شود گفت: اگر دولت قادر به تامین بنزین و گازوئیل نیست ما آن را از ایران وارد خواهیم کرد.

نصرالله با بیان اینکه ما باید از این فرصت استفاده کنیم خاطرنشان کرد که مقدمات برای آوردن بنزین از ایران آماده است.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->