حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۸ تیر

  • کد خبر: ۷۲۳۶۶
  • ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۹
  • ۱
پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۸ تیر
بازار سرمایه در هفته جاری با روندی مثبت آغاز به کار کرد اما کارشناسان معتقدند در روزهای آینده امکان اصلاح در بازار زیاد است هرچند که این اصلاح مقطعی خواهدبود و احتمالا دوباره بازار به روند مثبت خود ادامه دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه در هفته جاری با روندی مثبت آغاز به کار کرد و شاخص تا امروز ۷ تیر به یک میلیون و  ۲۴۳  هزار واحد رسیده است. کارشناسان بازار سرمایه معتقدند تعیین کننده مسیر معقول و صعودی در بازار نبود دخالت‌های دولت و اعتمادسازی دوباره نهادهای بازار سرمایه در جهت جذب نقدینگی افراد به بورس است.

 

رویا ذبیحی، کارشناس بازار سرمایه درباره آینده شاخص و روند بازار گفت: در روزهای آینده امکان اصلاح در بازار زیاد است و ممکن است شاخص به یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد برسد و دوباره با تحرکات صعودی به کار خود ادامه بدهد. وی افزود: این تعدیل‌ها بیشتر در نمادهای شاخص‌ساز رخ خواهد داد اما دوباره بازار به روند مثبت خود احتمالا ادامه دهد.

 

ذبیحی در بخش دیگری گفت: در روزهای آینده گروه‌های سیمانی در بازار به دلیل عرضه در بورس کالا با روند بهتری حرکت خواهند کرد و به نظر می‌رسد دیگر گروهی که می‌تواند در بازار روند خوبی را داشته باشد گروه‌های دارویی باشند زیرا ارز ۴۲۰۰ تومانی در آنها به سمت حذف شدن حرکت می‌کند.

 

این کارشناس بازار سرمایه درباره تاثیر مثبت انتشار صورت‌های مالی و برگزاری مجامع در بازار گفت: انتشار صورت‌های مالی و افزایش شفافیت در بازار سرمایه می‌تواند تا حد زیادی روند بازار را تغییر دهند به عنوان مثال گروه‌های پالایشی با انتشار گزارشات خود بالاتر از حد انتظار بازار عمل کرده‌اند.
 
 
 
منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
0
0
سلام خواهشن با احتمالات و اصلاح اصلاح روند بازار رو خراب نکنید آیا در بورسهای دیگر کشورها هم کارشناساشون هر هفته حرف از اصلاح میزنند این چه وضعیه درست کردین تا بازار میخواد نقدینگی جذب کنه خرابش میکنین مگه شماها نبودیم ازیک سال پیش هر روز می گفتیم بازار از فردا خوب میشه سرمایه مردم با خاک یکسان کردین خیلی از زندگیها با کارشناسی شماها از هم پاشید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->