آخرین وضعیت طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نمی‌شود؟ وضعیت قرمز بودجه آبی خراسان رضوی جزئیات جلسه فردای شورای عالی کار (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | آیا مزد ۱۴۰۴ کارگران مشخص می‌شود؟ ظرفیت تردد روزانه ۱۰۰۰ دستگاه ناوگان حمل‌ونقل در مرز دوغارون فراهم شد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | طلای جهانی از دلار جلو زد راه‌حل کارگران درخصوص عدم پرداخت عیدی از سوی کارفرمایان چیست؟ راه‌اندازی ۸۰ پرواز فوق‌العاده نوروزی در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد کدام استان‌ها در اجرای پروژه‌ها موفق‌تر بودند؟ | عملکرد موفق خراسان رضوی در ارزیابی اقتصادی بازآفرینی شهری نرخ عمده‌فروشی میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۲ هزار تومان  آغاز فروش نوروزی محصولات سایپا از امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات استعلام چک صیادی از طریق پیامک + شماره استعلام رشد مشاغل رسمی زنان با افزایش مشاغل غیررسمی مردان آخرین مهلت ثبت‌نام در سامانه عرضه خودرو‌های وارداتی، امشب (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلا به حرکت در مسیر افزایشی ادامه می‌دهد؟ | شناسایی سطوح کلیدی طلا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| حسابرس بانک مرکزی: پتروشیمی‌ها امسال ۳۰ درصد از تعهدات ارزی خود را انجام نداده‌اند پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| وزیر کار: حقوق ۱۴۰۴ کارگران باید متناسب با تورم تعیین شود پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳)| زمستان سرخ بورس توضیحات رئیس سازمان بورس از احتمال افزایش دامنه نوسان در سال ۱۴۰۴ ساعت معاملات صندوق‌های طلای بورس تغییر کرد + زمان اعمال تغییرات افزایش درآمدهای مالیاتی با تمرکز بر دانه‌درشت‌ها میوه شب عید کافی است| امکان صادرات سیب، پرتقال و خرما وجود دارد شرایط فروش سه محصول کرمان موتور اعلام شد+ جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های کارکرده داخلی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | سمند دوگانه‌سوز چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های کارکرده خارجی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | هیوندای توسان ۲.۷ میلیارد تومان هزینه خدمات خشکشویی‌ها در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در مشهد چقدر است؟ قیمت امروز گوشت، مرغ و ماهی در مشهد چقدر است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۹ تیر

  • کد خبر: ۷۲۴۹۹
  • ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۰
پیش‌بینی بورس فردا چهارشنبه ۹ تیر
یک کارشناس بازار سرمایه درباره تاثیر نرخ‌های جهانی در بازار سرمایه گفت: قیمت‌های جهانی با یک تاخیر زمانی در بازار سرمایه به دلیل تحریم‌ها تاثیر خود را می‌گذارد.
به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه در هفته جاری با رشد عمده نماد‌های کوچک و بزرگ بازار همراه شد. بیشتر صف‌های فروش نماد‌های کوچک بازار سرمایه تعدیل شدند و به طور کلی اصلاح در سهم‌های شاخص‌ساز به عقیده کارشناسان بازار سرمایه به پایان رسیده است.

سلمان بابایی‌زاده، کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار به لحاظ ارزندگی در وضعیت خوبی قرار گرفته است. اما به دلیل نبود نقدینگی در بازار نتوانسته روند مثبت را تثبیت کند و با روندی نزولی همراه بوده است.

وی افزود: ارزش معاملات در روز‌های گذشته در بازار بالا بوده است و خیلی از سهم‌ها در قیمت‌های خوبی معامله می‌شوند و بسیاری از نماد‌های کامودیتی محور گزارش‌های فصلی خوبی را منتشر کرده‌اند.

بابایی‌زاده در بخش دیگری گفت: به نظر می‌رسد شاخص تا محدوده یک میلیون و ۳۵۰ هزار واحد برسد، اما در این محدوده با اصلاح و تعدیل قیمت همراه می‌شود و ریزش جزئی را شاخص کل ثبت می‌کند. بازار در روز‌های هفته آینده مثبت پیش خواهد رفت، اما به دلیل نبود نقدینگی در بازار به صورت چرخشی شاهد روند مثبت گروه‌ها خواهیم بود.
 
این کارشناس بازار سرمایه درباره تاثیر نرخ کامودیتی‌ها در بازار‌های جهانی و تاثیر آن در بورس گفت: قیمت‌های جهانی با یک تاخیر زمانی در بازار به دلیل تحریم‌ها تاثیر خود را می‌گذارند. به عنوان مثال اوره در بازار جهانی بالای ۴۰۰ دلار به فروش می‌رسد، اما در بازار و در گزارشاتی که شرکت‌ها منتشر می‌کنند گزارشات با تخفیف حدود ۲۳۰ دلار منتشر می‌شود. ما نمی‌توانیم ارزیابی کنیم که نرخ‌های جهانی تا چه میزان تاثیر در بازار سرمایه گذاشته‌اند.

وی در این باره تشریح کرد: موضوعی که به آن اشاره کردیم بستگی به این موضوع دارد که چند درصد از شرکت صادراتی و چند درصد آز فروش آن داخلی است و بر همین اساس نرخ‌های جهانی شرکت به شرکت و تاثیرپذیری مختلفی را می‌گذارد.
 
 
 
منبع:تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->