پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴)| تاثیر مثبت اخبار سیاسی استاندار خراسان رضوی: وظیفه دولت تسهیل امور، رفع موانع و توسعه استان است قیمت سیب‌زمینی در بازار به تدریج کاهش می‌یابد قیمت امروز خودرو‌های خارجی در مسیر ریزش (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | سراتو ۹۰ میلیون تومان ارزانتر شد تداوم روند ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | افت ۲۱ میلیونی شاهین بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم عدم صدور صورتحساب الکترونیکی پزشکانی که از دستگاه کارتخوان استفاده کرده‌اند عراقچی در الجزایر: اگر طرف آمریکایی با اراده واقعی به عمان بیاید، حتماً به نتیجه خواهیم رسید آخرین وضعیت ذخیره آب در سد‌های اطراف مشهد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شکاف دستمزد و قیمت مسکن انتظار برای خرید ۵۰ متر خانه را ۵۰ ساله کرد بازار خودرو در سال جدید همچنان بدون مشتری (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سیگنال مثبت مذاکرات به بازار سرمایه مخابره شد | جهش حدود ۶۰ هزار واحدی شاخص بورس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) هشدار برای کاهش راندمان تولید فولاد کشور | درخواست وزیر صمت برای حمایت برق رسانی در صنعت فولاد ریزش ۱۱ میلیونی قیمت سکه در مشهد | هر گرم طلای ۱۸ عیار حدود ۶۰۰ هزار تومان ارزانتر شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) + این خبر بروزرسانی می‌شود حذف ۴۰ درصد از مهارت‌های فعلی بازار کار تا ۵ سال آینده سقوط دلار به زیر کانال ۱۰۰ هزار تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) شوک خبر مذاکرات ایران و آمریکا به بازار طلا و سکه | ریزش طلا تا ۷.۲ میلیون تومان (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: مطالعات ایجاد پنجمین منطقه ویژه اقتصادی استان به پایان رسیده است ممنوعیت صادرات خرما لغو شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) صنعت، تشنه سرمایه‌گذاری بر تولید | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی قیمت طلای جهانی امروز (سه شنبه، ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | طلای جهانی به مسیر افزایشی برگشت درباره نقش بازار سرمایه در تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» | سهم بورس از هدایت سرمایه افزایش ۸۰ درصدی سهم شهرداریها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی ترفند‌ فروشگاه‌ها برای تخلف و دور زدن طرح کالابرگ | چند نکته برای خرید با کالا برگ خودروسازان ۳۱ درصد از برنامه تولید خود در سال ۱۴۰۳ را محقق نکردند کالابرگ الکترونیکی از فردا (چهارشنبه، ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) شارژ می‌شود نرخنامه قیمت میوه و تره‌بار در مشهد به صورت عمده فروشی اعلام شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | بادمجان چند؟ جزئیات تغییرات دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد | احتمال ترمیم حق مسکن کارگران وجود دارد؟ ریزش شبانه نرخ تتر (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارز ترجیحی، واردکنندگان نهاده‌های دانی را با مشکل مواجه کرده است

  • کد خبر: ۷۲۶۱۸
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴
ارز ترجیحی، واردکنندگان نهاده‌های دانی را با مشکل مواجه کرده است
تخصیص ارز ترجیحی برای واردات نهاده‌های دامی و دانی موجب شده است ناملایمات ایجاد شده در این بازار به رغم اینکه دولت متولی برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، تخصیص و توزیع است، به واردکنندگان تحمیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور، واردکنندگان نهاده‌های دامی در نامه‌ای به رئیس جمهور منتخب اعلام کردند: تخصیص ارز ترجیحی برای واردات نهاده‌های دامی موجب شده تا ناملایمات ایجاد شده در این بازار به رغم اینکه دولت متولی برنامه ریزی، سیاستگذاری، تخصیص و توزیع است، به واردکنندگان تحمیل شود. در متن این نامه آمده است؛

 

حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای سید ابراهیم رئیسی
رئیس جمهور منتخب مردم
با سلام و احترام؛

با عرض تبریک انتخاب حضرتعالی به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران و اعتماد مردم، توفیق در اجرای شعائر انقلاب اسلامی ایران و سربلندی، توسعه کشور، ایجاد رفاه، آرامش و آسایش برای ملت بزرگ و مقاوم برایتان از درگاه خداوند بزرگ درخواست می‌نمائیم.

 

اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران به عنوان بزرگترین تشکل اقتصادی مردم نهاد، تحت پوشش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران متشکل از بیش از یکصد شرکت فعال اقتصادی که بنا به وظیفه ملی در صف اول مقابله با تحریم هستند، بر خود لازم می‌داند با در اختیار قرار دادن توان کارشناسی و اجرایی در سیاستگذاری صحیح برای تأمین امنیت غذایی سرزمین در عرصه تأمین کالای فوق استراتژیک نهاده‌های دامی که پایه تولید گوشت، پروتئین و لبنیات در کشور می‌باشد، به کمک جنابعالی آمده و به عنوان مشاوری امین، اهتمام به حل بخش اساسی از مشکلات موجود بنماید.

 

استحضار دارید با تشدید تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و بسته شدن راه‌های معاملات خارجی و کمبود ارز و سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی، اعضا این اتحادیه برای تأمین مایحتاج غذایی مردم با استفاده از اعتبار خود نسبت به خرید و رساندن کالاهای اساسی به مبادی ورودی اقدام نموده و مظلومانه با صبر و تحمل زمان‌های تخصیص ارز و امکان آسیب پذیری کالا، نهایتاً نهاده را ترخیص و برای حمل به محل‌های مصرف از طریق سامانه بازار گاه کشاورزی تحت مدیریت و نظارت وزارت جهاد کشاورزی به بازار عرضه نمودند که به جای قدردانی پیوسته در دو سال اخیر سهم دولت در این بخش در رقابتی نابرابر افزایش یافته است.

 

هرچند وجود ارز ترجیحی در این فعالیت اقتصادی همواره ناملایمات ایجاد شده در بخش تأمین و تولید و مصرف را علیرغم آن که برنامه‌ریزی و سیاستگذاری و تخصیص و توزیع تحت نظارت دولت محترم بوده، به سهولت بردوش واردکنندگان تحمیل نموده و اتحادیه بارها درخواست حذف ارز ترجیحی از این فعالیت را کرده و خواستار یک فعالیت آزاد تجاری و استقرار نظام عرضه و تقاضا بوده است.

اعتقاد راسخ داریم مراقبت از فعل و انفعالات تخصیص ارز ارزان، الزاماً ده‌ها نهاد و ارگان نظارتی و حکومتی را درگیر کرده و ضمن ایجاد بدبینی در عرصه عمومی، دستاورد مطلوبی نیز در اهداف تعیین شده نخواهد داشت.

 

قابل ذکر است موقعیت جغرافیایی ایران و قرار داشتن در منطقه خشک و کم باران، سبب فقر سرزمین به لحاظ آب و زمین مرغوب کشاورزی می‌باشد و اجبارا باید نهاده‌های دامی که محصولات کشاورزی می‌باشند از خارج تهیه و تأمین شود و به همین جهت نیاز ارزی بالایی دارد و از آنجا که پایه امنیت غذایی مردم است، نمی‌توان در تأمین آن تعلل نمود. به ویژه در سال جاری که به دلیل کمبود بارندگی‌ها در نیمه دوم سال به علوفه و نهاده بیشتری نیاز است. ضمن اینکه حجم بالای نیاز به استمرار و مداومت در تمامی حلقه‌های این زنجیره وجود دارد، اعم از مذاکرات خرید، تخصیص و تأمین ارز، سیستم بانکی، سازمان بنادر و گمرک جمهوری اسلامی ایران، سیستم حمل و نقل زمینی و ریلی همه و همه باید در این فعالیت حضور مستمر و برنامه‌ریزی‌شده داشته باشند و از طرفی ارگان‌های علمی و فنی می‌بایست با اتخاذ سیاست‌های مناسب و استفاده از تجربیات جهانی، نسبت به تولید سهم بیشتری از نهاده‌ها در کشور فعال شوند.

 

معذالک این اتحادیه با تمام توان خود و اعضا به عنوان بازوی اجرایی و کارشناسی در خدمت دولت حضرتعالی است.

منبع:مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->