افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه؛ تامین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بقایی: شهرآرا در ارتقای برندینگ مشهد نقش مؤثری داشته است + فیلم نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هاآرتص: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است قالیباف: کنشگری دیپلماتیک استانداران، نیاز امروز کشور است | کارگروه‌های استانی در ساختار سفارت‌خانه‌ها تشکیل شود وزیر خارجه: کشور‌های همسایه، اولویت اول وزارت امور خارجه هستند | پیشنهاد عراقچی برای انتصاب معاون امور بین‌الملل در استانداری‌ها وزیر میراث فرهنگی: نیمی از گردشگران خارجی ایران، زائر مشهد هستند | خراسان رضوی، در اولویت حمایت وزارت میراث فرهنگی روسیه، موشک‌های قاره‌پیما شلیک کرد + فیلم (۳۰ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مقامات محلی افغانستان از تخلیه پایگاه بگرام بی‌اطلاع بودند!

  • کد خبر: ۷۲۹۱۱
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۶
مقامات محلی افغانستان از تخلیه پایگاه بگرام بی‌اطلاع بودند!
درحالی که آمریکا مدعی واگذاری پایگاه بگرام به نیروهای افغان است، یک مقام محلی گفت که این اقدام بدون هماهنگی با دولت افغانستان انجام شده است و حتی برخی از مردم عادی وارد این پایگاه شده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «درویش رئوفی» فرماندار شهرستان بگرام افغانستان گفت که تخلیه پایگاه هوایی بگرام توسط آمریکا، بدون هماهنگی با مقامات افغان انجام شد و پیش از مطلع شدن دولت و اعزام نیرو به این پایگاه، برخی مردم عادی برای بردن وسائل وارد آنجا شده بودند.

 

رئوفی به «آسوشیتدپرس» گفت که اندکی پس از ترک این پایگاه توسط نظامیان آمریکایی، ده‌ها نفر وارد بگرام شدند، از دروازه‌های محافظت نشده هجوم بردند، چندین ساختمان را بهم ریختند و بعداً توسط نیرو‌های امنیتی دستگیر شدند.

 

وی تصریح کرد: آمریکایی‌‎ها بدون هیچگونه هماهنگی با مقامات شهرستان و یا دفتر والی این پایگاه را ترک کردند.

 

رئوفی ادامه داد که در حال حاضر نیرو‌های امنیتی افغان در کنترل داخل و خارج پایگاه هوایی بگرام هستند.

 

یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا به سی‌ان‌ان گفته بود که روز جمعه ۱۱ تیر آخرین نظامیان آمریکایی پایگاه هوایی بگرام، بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در افغانستان را ترک کردند.

 

براساس جدول زمانی اعلام شده توسط جو بایدن، همه نظامیان آمریکایی باید تا ۱۱ سپتامبر (۲۰ شهریور) افغانستان را ترک کنند، اما براساس برخی گزارش‌ها روند خروج این نیرو‌ها تا هفته آینده تکمیل خواهد شد.

 

سی‌ان‌ان خروج بی سرو صدای آمریکا از بگرام را یک پیروزی نمادین برای طالبان دانست که نبردی بی‌امان را علیه نیرو‌های امنیتی افغان در سراسر این کشور به راه انداخته، این نیرو‌ها را عقب زده و شمار فزاینده‌ای از شهرستان‌ها را نیز به تصرف خود درآورده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->