«تشکیلات خودگردان» نگران اعدام مزدوران اسرائیل در غزه شد گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند حمله پهپادی جدید اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو فردا به دادگاه خواهد رفت | اتهامات جنایتکار جنگی چیست؟ اسرئیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد ترامپ: حماس خلع سلاح نشود، با خشونت می‌گیریم ترامپ اعلام کرد: آغاز مرحله دوم توافق غزه تحلیل عطوان درباره نشست شرم‌الشیخ؛ ایران به هدف زد ترامپ از حمله به یک کشتی ونزوئلایی خبر داد حماس چهار جسد دیگر را به رژیم صهیونیستی تحویل خواهد داد تیم‌هایی از مصر برای یافتن جسد اسیران اسرائیلی وارد غزه شدند شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه (۲۲ مهر ۱۴۰۴) تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه» مامور نگهداری اسیران اسرائیلی افزایش شمار شهدای نوار غزه به ۶۷ هزار و ۹۱۳ نفر (۲۲ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم تصمیم‌گیران هستند اردوغان: تنها راه حل درگیری‌ها در منطقه، تأسیس کشور مستقل فلسطینی است تدابیر ویژه قوه قضاییه برای مقابله با کانال‌های تلگرامی اعلام قیمت دلار حمله جدید پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۲۲ مهر ۱۴۰۴) حمله ایران، پرده از پایگاه زیرزمینی اسرائیل در مرکز تل‌آویو برداشت اژه‌ای: باید ته لنجی، کوله‌بری، منطقه آزاد و مناطق ویژه را ساماندهی کنیم | انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه معصومی‌فر خبر داد: آمادگی مشهد برای میزبانی از رویداد بین‌المللی دیپلماسی منطقه‌ای با حضور عراقچی آیت الله علم الهدی: ضرورت پاسخ دقیق به اخبار مخالف، موضع‌گیری شفاف و شناخت صحیح از وضعیت است صدور رأی دادگاه بدوی ۲ فرانسوی متهم به جاسوسی در ایران (۲۲ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: در حمایت از غزه، باقدرت بایستیم | نباید بگذاریم نسل‌کشی فراموش شود پیام رئیس‌جمهور فرانسه به همتای لبنانی‌اش در راستای حمایت از بیروت عراقچی: ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ آیا امیرحسین مقصودلو (امیر تتلو) با عفو معیاری اخیر آزاد می‌شود؟
سرخط خبرها

هیات‌های افغانستان و طالبان در اعلامیه‌ای در پایان نشست تهران: حنگ راه حل نیست

  • کد خبر: ۷۳۵۸۶
  • ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۷
هیات‌های افغانستان و طالبان در اعلامیه‌ای در پایان نشست تهران: حنگ راه حل نیست
دو هیات افغانستانی حاضر در نشست تهران تاکید کردند که جنگ راه حل مساله افغانستان نبوده و همه تلاش ها باید در راستای رسیدن به راه حل سیاسی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس اعلامیه دو هیئت بین افغانی نشست تهران، دو جانب اشتراک کننده بین الافغانی صلح که روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ ۷ و ۸ ماه جولای سال ۲۰۲۱ در شهر تهران گفت و گو نمودند، بالای موارد ذیل به توافق رسیدند:

 

۱.هیاتها از مساعی و حسن نیت جمهوری اسلامی ایران در مورد تامین صلح در افغانستان و مهمان نوازی های بعمل آمده ابراز امتنان می نمایند.

 

۲.هر دو جانب با درک مشترک از خطرات ناشی از ادامه جنگ و صدمه ای که از آن متوجه سلامت کشور می شود، به موافقه رسیدند که جنگ راه حل مساله افغانستان نبوده و باید همهٔ تلاش ها در جهت رسیدن به راه حل سیاسی و صلح آمیز توجیه گردند.

 

۳. گفتگوها در فضای صمیمانه صورت گرفت و همه مسایل بصورت مفصل و با صراحت مطرح گردید.

 

۴. هر دو جانب تصمیم گرفتند مواردی را که ضرورت به مشورت و وضاحت بیشتر دارد مانند ایجاد مکانیزم گذار از جنگ به صلح دایمی، نظام اسلامی مورد توافق و نحوه دستیابی به آن طی نشست بعدی که در نزدیکترین فرصت ممکن دایر خواهد شد مورد بحث قرار داده، به نتیجه برسند.

 

۵. طرفها نشست تهران را فرصت و زمینه جدید برای تقویت راه حل سیاسی معضل افغانستان می دانند.

 

۶. هر دو جانب حملاتی را که خانه های مردم، مکاتب، مساجد و شفاخانه ها را هدف قرار داده باعث تلفات ملکی می گردند و همچنان تخریب تاسیسات عامه را به شدت تقبیح نموده خواستار به سزا رساندن عاملین آن می گردند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->