پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد وزارت خارجه اتهامات دادگستری آمریکا علیه تبعه کشورمان را رد کرد ابراز امیدواری مشاور امنیت ملی آمریکا برای توافق ترامپ با ایران جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳) عراقچی: رژیم صهیونیستی علیرغم همه جنایات و تجاوزات خود نتوانسته به اهداف شیطانی خود دست یابد دیدار و گفتگوی وزیر خارجه ترکیه با الجولانی در دمشق قتل یک راننده روس در ایران | بیانیه سفارت مسکو در تهران
سرخط خبرها

استمرار سیاست تحریمی آمریکا علیه رقبا

  • کد خبر: ۷۳۸۴۳
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
استمرار سیاست تحریمی آمریکا علیه رقبا
۳۴ نهاد در ارتباط با ایران، روسیه و چین به فهرست سیاه همکاری‌های اقتصادی آمریکا اضافه شدند

خبرگزاری «رویترز» در خبری از تحریم‌های جدید واشینگتن علیه سه کشور ایران، چین و روسیه خبر داده است. در این خبر آمده است که وزارت بازرگانی آمریکا به تازگی، طی بیانیه‌ای اعلام کرد که نام ۳۴ شرکت و نهاد را در ارتباط با ایران، روسیه و چین به فهرست سیاه همکاری‌های اقتصادی این وزارتخانه اضافه کرده است. بر اساس این بیانیه، وزارت بازرگانی آمریکا نام ۱۴ شرکت چینی را به بهانه آنچه «نقض حقوق بشر در استان سین کیانگ» خوانده شده، در فهرست سیاه خود گنجانده است. وزارت بازرگانی آمریکا می‌گوید چین در این استان به «نسل کشی و جنایت علیه بشریت ادامه می‌دهد.»

 

علاوه بر این، نام ۶ شرکت چینی به اتهام تلاش برای انتقال فناوری‌های آمریکایی به چین برای استفاده در صنایع نظامی در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار گرفته است. در این میان، ۸ شرکت و نهاد نیز به اتهام «تسهیل صادرات اقلام آمریکایی به ایران خلاف اداره صادرات آمریکا یا فروش این اقلام به شرکت‌هایی که در فهرست تحریم‌های دفتر کنترل دارایی‌های خارجی، اوفک، وابسته به وزارت خزانه داری آمریکا قرار دارند» در فهرست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا جای گرفته اند و نام ۶ شرکت نیز به اتهام فروش قطعات الکترونیکی که می‌تواند در «پیشبرد برنامه‌های نظامی روسیه» به کار رود، به این فهرست اضافه شده است.


وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرده است که این ۳۴ شرکت و نهاد در فعالیت‌های تهدیدکننده سیاست خارجی، امنیت ملی و ارزش‌های آمریکا نقش دارند یا احتمال ایفای نقش آن‌ها در چنین فعالیت‌هایی در آینده وجود دارد. جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا، نیز درباره این تحریم‌های جدید گفته است: ما به رویکرد تهاجمی خود در کنترل صادرات ادامه خواهیم داد تا دولت ها، شرکت‌ها و اشخاص را به دلیل تلاش برای دستیابی به تجهیزات آمریکایی به منظور فعالیت‌های خراب کارانه در کشور‌هایی مثل چین، ایران و روسیه پاسخ گو کنیم.


شرکت‌هایی که در لیست سیاه وزارت بازرگانی آمریکا قرار می‌گیرند، از انجام هر گونه تجارت با شرکت‌های آمریکایی، مگر در صورت کسب مجوز از دولت فدرال آمریکا منع می‌شوند. اما این نخستین بار نیست که دولت آمریکا، به استراتژی تحریمی در جهت کنترل کشور‌هایی می‌پردازد که در رقابت ایدئولوژیک و اقتصادی با آن هستند و سیاست‌هایی مغایر با این کشور را دنبال می‌کنند.

 

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در نشست خبری هفتگی خود، در واکنش به تحریم‌های جدید دولت آمریکا برای قرار دادن نام ٣٤شرکت و نهاد در لیست سیاه به بهانه همکاری با ایران، روسیه و چین گفت: لیست سیاه آمریکا در واقع ابزاری برای سرکوب برخی شرکت‌ها و صنایع معین در چین به بهانه حقوق بشر و ابزاری است که آمریکا از آن برای بی ثبات کردن سین کیانگ و مهار چین استفاده می‌کنند. چین، قاطعانه با این مخالف است.
وی افزود: چین همه اقدامات لازم را برای حراست قاطع از حقوق و منافع شرکت‌های چینی و مقابله با تلاش‌های آمریکا به منظور دخالت در امور داخلی چین به کار خواهد بست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->