سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیات رئیسه مجلس: ۴۰درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا شرکت برق برای کاهش مصرف برق، ولتاژ ۲۲۰ ولت را به ۱۹۹ ولت تغییر داده است؟

  • کد خبر: ۷۳۹۱۹
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۷
آیا شرکت برق برای کاهش مصرف برق، ولتاژ ۲۲۰ ولت را به ۱۹۹ ولت تغییر داده است؟
یکی از نکاتی که این روز‌ها در فضای مجازی مطرح می‌شود، این است که اداره برق برای کاهش مصرف برق، ولتاژ ۲۲۰ ولت را به ۱۹۹ ولت تغییر داده است؛ تغییری که باعث آسیب به بسیاری از وسایل برقی خواهد شد، زیرا ساختار آن‌ها با برق ۲۲۰ ولت تنظیم شده است.

جانقربان | شهرآرانیوز- یکی از نکاتی که این روزها در فضای مجازی مطرح می‌شود، این است که شرکت برق برای کاهش مصرف برق، ولتاژ ۲۲۰ ولت را به ۱۹۹ ولت تغییر داده است؛ تغییری که باعث آسیب به بسیاری از وسایل برقی خواهد شد، زیرا ساختار آن‌ها با برق ۲۲۰ ولت تنظیم شده است.

درباره این موضوع، سخنگوی صنعت برق خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: چنین چیزی امکان ندارد، زیرا سطح ولتاژ به ساختار شبکه برمی‌گردد و امکان تغییر ندارد. برق ۲۲۰ ولت استاندارد ساختار برق در کشور ماست و امکان تغییر آن در تمام کشور به‌لحاظ فنی وجود ندارد. این عدد در کشورهای دیگر متفاوت است.

مهندس حسن حشمتی افزود: عدد ولتاژ در توزیع و انتقال برق ثابت است، ولی ممکن است در شبکه مشکلاتی پیش بیاید که ولتاژ بالا و پایین برود که این موضوع طبیعی است و به‌سرعت حل می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه چرا در زمان وصل ولتاژ ضعیف است، گفت: بعد از وصل مجدد برق، حجم زیادی از دستگاه‌های برقی وارد مدار می‌شوند که بار سنگینی را در لحظه اول به شبکه وارد می‌کند. البته این مشکل نیز لحظه‌ای است و به‌سرعت حل می‌شود ولی احتمال نوسان وجود دارد.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: ساختار شبکه برای قطع و وصل‌شدن ساخته شده است و قطعی و وصلی برق در شبکه اتفاقی طبیعی و ذات آن است. ما هرروز عملیات‌ها و تعمیراتی را روی کابل‌ها انجام می‌دهیم که به‌عنوان عملیات خط گرم معروف است و در ۹۷درصد از عملیات‌ها، برق مشترکان قطع نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->