۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست دیوگو ژوتا، بازیکن لیورپول درگذشت + علت فوت و فیلم محل حادثه وریا غفوری در آستانه بازگشت به استقلال| ساپینتو هم راضی است؟ تلاش درویش برای جلب رضایت علی دایی تردید اسکوچیچ درخصوص ستاره استقلال کارتال به بازگشت به پرسپولیس فکر می‌کند باقری شاکی از درویش ساپینتو به مدیران استقلال: علی کریمی را می‌خواهم رضا عنایتی سرمربی سایپا شد وحید هاشمیان؛ تیغ دولبه برای پرسپولیسِ تشنه قهرمانی چشمی و حسینی بعد از رضاییان تمدید می‌کنند تاجرنیا بخشش ساپینتو را تکذیب کرد فدراسیون دوومیدانی: برای ورزشکاران بازداشتی وکلای قوی استخدام کردیم | هنوز هیچ اتهامی ثابت نشده است مذاکره مدیران پرسپولیس با علی دایی رضاییان با استقلال تمدید کرد بررسی مسیرهای صعود تیم ملی به مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ادعای درویش: کارتال از پرسپولیس غرامت نمی‌گیرد علی کریمی - استقلال، دوباره جدی شد وحید هاشمیان در یک‌قدمی نیمکت پرسپولیس
سرخط خبرها

بیم و امید‌های ادامه دار در والیبال

  • کد خبر: ۷۴۲۰۶
  • ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
بیم و امید‌های ادامه دار در والیبال
اسفندیار، حضرت پور و ... باید کامپیوتر ذهن خود را ریست کنند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، نشست رسانه‌ای آلکنو سرمربی روسی والیبال پایانی بر دلشوره‌ها نبود. از یکسو نگران بازی‌های المپیک هستیم که ملی پوشان ما باید با غول‌های دنیا پیکار کنند و از سوی دیگر جوانانی که با همه شایستگی‌ها به دلیل شرایط ویژه المپیک خط خورده اند.
حساب ما در بازی‌های توکیو با رقیبانی، چون ایتالیا، لهستان، ژاپن و کانادا تا حدودی مشخص است، اما، چون المپیک پایان راه نیست باید به آینده هم فکر کنیم. این روز‌ها که بردیا سعادت، امیرحسین اسفندیار، محمدرضا حضرت پور و ... خط خورده اند، باید به فکر مراقبت شرایط روحی روانی آن‌ها هم باشیم. با آلکنو البته درباره قوت و ضعف تکنیکی این بازیکنان بسیار خوش آتیه گپ زده ایم و او قول داده  که آنالیز و تحلیل خود را در مورد رفع نواقص موجود در این بازیکنان به فدراسیون ارائه داده و در اختیار مربیان آینده قرار گیرد.
تردید نداریم که آینده متعلق به این جوانهاست، اما پستی که برخی از این بازیکنان در فضای مجازی می‌گذارند بر دلشوره‌ها می‌افزاید و آن اینکه شرایط روحی خط خورده‌ها چندان مساعد نیست و اگر به لحاظ روانشناختی به این مسایل توجه نشود، آسیب جدی به سرمایه‌های ارزشمند انسانی والیبال وارد خواهد شد.
دیروز امیرحسین اسفندیار که با دو متر و هفت سانتیمتر قد یکی از آینده داران واقعی والیبال ماست شعر فروغ را در تسکین آلان روحی خود نوشته بود: «در جامعه ما پر از صدای پای آدم‌هایی است که همچنان تو را می‌بوسند در ذهن خود طناب دار تو را می‌بافند...» در صورتی که ورزشکاران باید از همان سنین نوجوانی و در آغاز ورزش قهرمانی یاد بگیرند که این صحنه محیط پیکار خستگی ناپذیر است. آلکنو حرف درستی زد اسفندیار، حضرت پور و ... باید کامپیوتر ذهن خود را ریست کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->