کشف ۱۲ کیلوگرم حشیش از قاچاقچی حرفه‌ای در تهران بازداشت ۳ شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع تزریق ۸.۳ میلیون مترمکعب پساب به بخش صنعت خراسان رضوی تهران تشنه است | ناترازی آبی نتیجه تمرکزگرایی و توسعه غلط برقراری پرواز‌های فرودگاه سبزوار پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) پوشش بیش از ۱۲۴ هزار کلاس اولی در طرح سنجش سلامت نوآموزان خراسان رضوی اطلاعات مجرمان برای ایام اربعین به‌روزرسانی شد مرگ بیش از ۴۲ هزار موتورسوار در تصادفات دهه ۹۰ پیش‌ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) تعیین تکلیف دانشگاه آزاد برای امتحانات باقی مانده ترم بهمن ۱۴۰۳ اتمام بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز (۴ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع گردوخاک و افزایش وزش باد در خراسان رضوی (۴ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۵ هزار نیروی هلال احمر برای پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان شرکت در مراسم اربعین را ندارند آتش قسمت عراقی تالاب هورالعظیم با هواپیمای آب‌پاش ایرانی مهار شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ مرداد ۱۴۰۴) | گرما، همچنان وضعیت جوی غالب استان ثبت احوال: بیش از ۲۱۴ هزار ولادت در ۳ ماهه اول ۱۴۰۴ ثبت شد نشانه های تنبلی معده چیست؟ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی در مدارس فقط با ارائه کارت اقامت و اشتغال دانشجویان جدیدالورود از نیمه دوم مهر ۱۴۰۴ به دانشگاه می‌روند + زمان اعلام نتایج کنکور تمدید ۵ ساله همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه مرگ عجیب و مرموز راننده مشهدی بعد از آتش زدن مامور پلیس راه کسب پنج نشان نقره در المپیاد جهانی فیزیک توسط تیم ایرانی قتل پدر به خاطر طلاهای مادر برای جلوگیری از غرق شدگی کاری انجام دهید هشدار درباره گرمازدگی | مراقب سالمندان و کودکان در پیاده‌روی اربعین باشید چطور از تجمع باکتری‌ها در غذا و نوشیدنی جلوگیری کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) | باد و خاک در خراسان رضوی و ۶ استان دیگر + فیلم
سرخط خبرها

توضیحات وزیر کار در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان و همسان‌سازی در سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۷۴۴۰۸
  • ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۹
توضیحات وزیر کار در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان و همسان‌سازی در سال ۱۴۰۰
محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: با همت دولت و مجلس بعد از ۱۴ سال همسان سازی حقوق بازنشستگان در دو مرحله به اجرا درآمد و بخشی از مشکلات زندگی ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رفع شد، اما هنوز تا نقطه مطلوب فاصله است.

به گزارش شهرآرانیوز، روند همسان سازی حقوق بازنشستگان که از پایان سال ۹۸ آغاز شده بود در اواخر سال ۹۹ با موافقت‌هایی که از سوی دولت صورت گرفت در دستور کار قرار گرفت و قرار بر این شد تا همسازی حقوق بازنشستگان تا ۹۰ درصد میانگین حقوق شاغلان همتراز باشد.

بر اساس مصوبه هیات دولت صندوق‌های بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح مکلف شدند علاوه بر امتیازات شغلی از محل منابع داخلی و سایر منابع حاصل از سرمایه گذاری‌های خود و همچنین منابعی که در بودجه پیش بینی شده نسبت به برقراری عدالت در نظام پرداخت و متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش خود با ۹۰ درصد میانگین حقوق شاغلان همتراز از نیمه دوم سال اقدام کنند.

به گفته رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی میانگین دستمزد بازنشستگان در سال جاری بسته به سوابق کاری آن‌ها در پی همسان سازی حقوق‌ها نزدیک به ۳ میلیون تومان افزایش یافته است.

با استقبال بازنشستگان از طرح همسان سازی حقوق‌ها و برای حفظ فاصله حداکثر ۱۰ درصدی بین حقوق بازنشستگان و شاغلان، دولت بر آن شد تا آن را با ارائه لایحه‌ای به مجلس به قانون تبدیل کند؛ بر این اساس سازمان برنامه و بودجه با تشکیل کارگروهی پیش نویس لایحه را آماده و چندی پیش به دولت ارائه کرد و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز لایحه مربوطه در دولت را به مجلس تقدیم کرد.

گفتنی است که در جریان متناسب سازی حقوق بازنشستگان متوسط حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری با افزایش ۱۲۰ درصدی به حدود ۷.۲ میلیون تومان و متوسط حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رشد ۱۳۸ درصدی به پنج میلیون تومان رسیده است.

محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  در نشست خبری امروز گفت: به لطف الهی بعد از ۱۳ تا ۱۴ سال انتظار با همت دولت، مجلس و تلاش‌های سازمان تامین اجتماعی و همکاران ما در آن سازمان امر همسان سازی حقوق بازنشستگان در دو مرحله به اجرا در آمد که بخشی از مشکلات جامعه بازنشستگان عزیز سازمان تامین اجتماعی که قریب به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر هستند را تا حدودی رفع کرد هرچند که تا نقطه مطلوب فاصله است و باید قدم‌هایی در این زمینه برداریم.

منبع: خبرآنلاین


اینجا بخوانید: چرخش ١٨٠ درجه‌ای و یورش به سفره بازنشستگان مظلوم


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->