تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده! دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم چگونه فوق العاده ویژه حقوق خود را حساب کنیم؟ 
سرخط خبرها

توضیحات وزیر کار در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان و همسان‌سازی در سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۷۴۴۰۸
  • ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۹
توضیحات وزیر کار در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان و همسان‌سازی در سال ۱۴۰۰
محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: با همت دولت و مجلس بعد از ۱۴ سال همسان سازی حقوق بازنشستگان در دو مرحله به اجرا درآمد و بخشی از مشکلات زندگی ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رفع شد، اما هنوز تا نقطه مطلوب فاصله است.

به گزارش شهرآرانیوز، روند همسان سازی حقوق بازنشستگان که از پایان سال ۹۸ آغاز شده بود در اواخر سال ۹۹ با موافقت‌هایی که از سوی دولت صورت گرفت در دستور کار قرار گرفت و قرار بر این شد تا همسازی حقوق بازنشستگان تا ۹۰ درصد میانگین حقوق شاغلان همتراز باشد.

بر اساس مصوبه هیات دولت صندوق‌های بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح مکلف شدند علاوه بر امتیازات شغلی از محل منابع داخلی و سایر منابع حاصل از سرمایه گذاری‌های خود و همچنین منابعی که در بودجه پیش بینی شده نسبت به برقراری عدالت در نظام پرداخت و متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش خود با ۹۰ درصد میانگین حقوق شاغلان همتراز از نیمه دوم سال اقدام کنند.

به گفته رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی میانگین دستمزد بازنشستگان در سال جاری بسته به سوابق کاری آن‌ها در پی همسان سازی حقوق‌ها نزدیک به ۳ میلیون تومان افزایش یافته است.

با استقبال بازنشستگان از طرح همسان سازی حقوق‌ها و برای حفظ فاصله حداکثر ۱۰ درصدی بین حقوق بازنشستگان و شاغلان، دولت بر آن شد تا آن را با ارائه لایحه‌ای به مجلس به قانون تبدیل کند؛ بر این اساس سازمان برنامه و بودجه با تشکیل کارگروهی پیش نویس لایحه را آماده و چندی پیش به دولت ارائه کرد و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز لایحه مربوطه در دولت را به مجلس تقدیم کرد.

گفتنی است که در جریان متناسب سازی حقوق بازنشستگان متوسط حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری با افزایش ۱۲۰ درصدی به حدود ۷.۲ میلیون تومان و متوسط حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رشد ۱۳۸ درصدی به پنج میلیون تومان رسیده است.

محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  در نشست خبری امروز گفت: به لطف الهی بعد از ۱۳ تا ۱۴ سال انتظار با همت دولت، مجلس و تلاش‌های سازمان تامین اجتماعی و همکاران ما در آن سازمان امر همسان سازی حقوق بازنشستگان در دو مرحله به اجرا در آمد که بخشی از مشکلات جامعه بازنشستگان عزیز سازمان تامین اجتماعی که قریب به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر هستند را تا حدودی رفع کرد هرچند که تا نقطه مطلوب فاصله است و باید قدم‌هایی در این زمینه برداریم.

منبع: خبرآنلاین


اینجا بخوانید: چرخش ١٨٠ درجه‌ای و یورش به سفره بازنشستگان مظلوم


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->