تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد سدهای خراسان‌رضوی خشک شده است قرارگرفتن ۵۲۱ فرزند بی‌سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح «شیرخوارگاه‌های بدون‌ فرزند» در خراسان‌رضوی کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان‌رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ + فیلم مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی: سال گذشته، سیر صعودی طلاق در خراسان‌رضوی متوقف شد خدمات فنی خودرویی در صدر تخلفات صنفی مشهد کاهش آلودگی صوتی با کاشت درخت حمله ناگهانی پلنگ، باغدار گلبهاری را مصدوم کرد رابطه دوسویه کالبد و منظر شهری با برگزاری مراسم‌های جمعی کشف یک مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) افزایش هفتاددرصدی شمار اعضای پیوندشده از بیماران مرگ مغزی در مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) هشدار سازمان بهداشت جهانی درمورد خطر همه‌گیری جدید ورود ۵۴ هزار و ۲۵۹ زائر در تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد قیمت بلیت پرواز نجف-تهران به ۱۲ میلیون تومان رسید گذرنامه زیارتی اربعین چندروزه صادر می‌شود؟ + جزئیات پلمب یک واحد صنفی به‌دلیل عرضه مرغ تاریخ‌گذشته در سبزوار (۲۷ تیر ۱۴۰۳) بازرس کل خراسان رضوی: سیل ۲۶ اردیبهشت مشهد با قصور همراه بوده است اشک‌های پسر ۱۹ ساله‌ای که یک نفر را در مشهد به قتل رساند + عکس
سرخط خبرها

آیا کرونا خود را از بین می‌برد؟

  • کد خبر: ۷۴۵۱۰
  • ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۹
آیا کرونا خود را از بین می‌برد؟
محققان آمریکایی روشی درمانی را طراحی کردند که نشان می‌دهد کرونا می‌تواند با خودش مقابله کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان آمریکایی روشی درمانی را طراحی کردند که نشان می‌دهد کرونا می‌تواند با خودش مقابله کند.

به نقل از العربیه، محققان دانشگاه پنسیلوانیا روشی درمانی را طراحی کرده اند تا اثبات کنند می‌توان از خود ویروس کرونا برای مقابله با خودش استفاده کرد.

بر پایه این گزارش، ویروس‌ها از طریق استفاده از سلول‌هایی که آن‌ها را آلوده می‌کنند، رشد می‌کنند؛ اما برای تکثیر و آلوده ساختن سلول‌های دیگر می‌بایستی پروتئین‌های ویروسی تولید کنند. در نتیجه ویروس‌ها نیز در معرض بهره برداری از نسخه‌های معیوب خود قرار می‌گیرند که چنین پروتئنی‌هایی را تولید نمی‌کنند.

 ژنوم ویروس معیوب می‌تواند در سلول‌های آلوده تکثیر شود و چنین ژنومی نظر به اندازه کوچک خود می‌تواند به شکلی تکثیری سریعتر داشته باشد که همین مسأله با تکثیر ویروس تداخل دارد.

بر پایه پژوهشی که در نشریه علمی «PeerJ» به انجام رسید، تیمی از دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا نسخه‌ای مصنوعی و معیوب از ویروس کرونا را درست کرد؛ به طوری که اقدام به تجمیع ژنوم ویروس کردند که هیچ پروتئین عملکردی را رمز گذاری نمی‌کند؛ اما ژنوم را قادر به تکثیر می‌کند. این ژنوم مصنوعی سه برابر سریعتر از ویروس اصلی در سلول‌های آلوده تکثیر می‌شد و ایجاد تداخل می‌کرد؛ مسئله‌ای که سبب می‌شود تا میزان ویروس سلول‌های آلوده در ظرف ۲۴ ساعت به نصف کاهش یابد.

انتقال ژنوم مصنوعی ویروس به همان میزانی در انتقال کارآمد است که ویروس اصلی است و این نشان می‌دهد که می‌توان نسخه‌ای از این راهکار به عنوان درمان ضد ویروس مورد استفاده قرار گیرد.

در این پژوهش تیم تحقیق ژنوم مصنوعی معیوب را در سلول‌های میمون سبز آفریقایی که به ویروس اصلی میتلا بود وارد کردند و مشاهده کردند ظرف ۲۴ ساعت ژنوم مصنوعی توانسته است تا میزان ویروس اصلی را به مقدار نصف کاهش دهد. آن‌ها همچنین متوجه شدند ژنوم مصنوعی به میزان ۳.۳ برابر سریعتر از ویروس اصلی تکثیر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->