۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟

  • کد خبر: ۷۳۰۷۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟
شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

جانقربان | شهرآرانیوز- شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

روشی درمانی که چندماه پس از شیوع کرونا رواج یافت و دانشگاه علوم‌پزشکی بر این موضوع پافشاری می‌کرد که در بهبود بیماران بدحال بسیار تأثیرگذار بوده، اما بعد از گذشت حدود یک‌سال اکنون دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ اعلام کرده است که در ویرایش دهم شیوه‌نامه‌های درمانی کرونا که در خرداد منتشر شد، موضوع پلاسمادرمانی از شیوه‌نامه‌ها خارج شد.


درخواستی نیست

روند دریافت‌کردن یا نکردن پلاسمای بهبودیافتگان کرونا را از مدیر روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی جویا می‌شویم. وی با تأکید بر اینکه پلاسمادرمانی روشی درمانی در کنترل بیماری کووید۱۹ بود، درباره جمع‌آوری پلاسمای بهبودیافتگان گفت: اکنون پلاسمای بهبودیافتگان کرونا دریافت نمی‌شود، چون درخواستی نیست.


فقط یک مطالعه بود

یک کارشناس علوم آزمایشگاهی نیز با اشاره به اینکه پلاسمادرمانی یک مطالعه بود، به خبرنگار ما گفت: پلاسمادرمانی بیماران کرونا با استفاده از پادتن‌های موجود در مایع پلاسما روشی علمی بود که نه‌تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورها از آن استفاده شد.
وجیهه سعیدی‌راد افزود: استفاده از پادتن‌ها برای مقابله با عفونت روشی طبیعی است، اما براساس پژوهش‌ها و مطالعاتی که منتشر شده است، درباره کنترل بیماری کرونا این روش چندان موفق نبود و براساس نتایج، در کاهش فوت بیماران، بهبود بیماری و حتی در وخیم‌ترکردن شرایط بیمار هم نقشی نداشت. امکان داشت که با مطالعات بیشتر نتایج دیگری به‌دست بیاید، اما در شرایطی که امکان واکسیناسیون عمومی وجود دارد، می‌توان روی این موضوع سرمایه‌گذاری کرد.
وی خاطرنشان کرد: کرونا ویروسی جدید است و در این مدت با تغییرات ژنتیکی‌اش نشان داد که بهترین راه پیشگیری است چراکه دارویی قطعی برای آن وجود ندارد.

 

تاکنون ۱۵هزار بهبود یافته از کرونا پلاسما اهدا کرده‌اند


پایان کرونا؛ هیچ وقت

شاید یکی از آرزوهای ما بعد حدود ۲سال زندگی با کرونا و تحمل شرایط سختی که ایجاد کرده است، پیداشدن دارویی برای پایان‌یافتن این بیماری مرموز باشد، اما به نقل از دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ هیچ‌وقت نمی‌توان گفت کرونا را کامل تمام کردیم و دیگر وجود ندارد. مهم‌ترین موضوع در کنترل ویروس انتقال از طریق هواست که در محیط‌های بسته، شلوغ و بدون ماسک اتفاق می‌افتد. با رعایت این امر می‌توان بیماری را کنترل کرد.
پس همچنان ماسک بزنید و شیوه‌نامه‌ها را در این روزهایی که کرونای دلتا هم به میدان آماده است، بیشتر از پیش رعایت کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->