مشهد، سکونت‌گاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟
سرخط خبرها

چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟

  • کد خبر: ۷۳۰۷۷
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
چرا پلاسمادرمانی کرونا به نتیجه نرسید؟
شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

جانقربان | شهرآرانیوز- شاید شما هم دعوت‌های پیاپی سازمان انتقال خون را به‌خاطر داشته باشید یا شاید هم از افرادی باشید که با این دعوت و با هدفی خیرخواهانه برای اهدای پلاسمای خون خود بعد از بهبودی از کرونا به پایگاه‌ها مراجعه کرده باشید تا برای بهبود دیگر بیماران با روش پلاسمادرمانی کمکی باشید.

روشی درمانی که چندماه پس از شیوع کرونا رواج یافت و دانشگاه علوم‌پزشکی بر این موضوع پافشاری می‌کرد که در بهبود بیماران بدحال بسیار تأثیرگذار بوده، اما بعد از گذشت حدود یک‌سال اکنون دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ اعلام کرده است که در ویرایش دهم شیوه‌نامه‌های درمانی کرونا که در خرداد منتشر شد، موضوع پلاسمادرمانی از شیوه‌نامه‌ها خارج شد.


درخواستی نیست

روند دریافت‌کردن یا نکردن پلاسمای بهبودیافتگان کرونا را از مدیر روابط عمومی سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی جویا می‌شویم. وی با تأکید بر اینکه پلاسمادرمانی روشی درمانی در کنترل بیماری کووید۱۹ بود، درباره جمع‌آوری پلاسمای بهبودیافتگان گفت: اکنون پلاسمای بهبودیافتگان کرونا دریافت نمی‌شود، چون درخواستی نیست.


فقط یک مطالعه بود

یک کارشناس علوم آزمایشگاهی نیز با اشاره به اینکه پلاسمادرمانی یک مطالعه بود، به خبرنگار ما گفت: پلاسمادرمانی بیماران کرونا با استفاده از پادتن‌های موجود در مایع پلاسما روشی علمی بود که نه‌تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورها از آن استفاده شد.
وجیهه سعیدی‌راد افزود: استفاده از پادتن‌ها برای مقابله با عفونت روشی طبیعی است، اما براساس پژوهش‌ها و مطالعاتی که منتشر شده است، درباره کنترل بیماری کرونا این روش چندان موفق نبود و براساس نتایج، در کاهش فوت بیماران، بهبود بیماری و حتی در وخیم‌ترکردن شرایط بیمار هم نقشی نداشت. امکان داشت که با مطالعات بیشتر نتایج دیگری به‌دست بیاید، اما در شرایطی که امکان واکسیناسیون عمومی وجود دارد، می‌توان روی این موضوع سرمایه‌گذاری کرد.
وی خاطرنشان کرد: کرونا ویروسی جدید است و در این مدت با تغییرات ژنتیکی‌اش نشان داد که بهترین راه پیشگیری است چراکه دارویی قطعی برای آن وجود ندارد.

 

تاکنون ۱۵هزار بهبود یافته از کرونا پلاسما اهدا کرده‌اند


پایان کرونا؛ هیچ وقت

شاید یکی از آرزوهای ما بعد حدود ۲سال زندگی با کرونا و تحمل شرایط سختی که ایجاد کرده است، پیداشدن دارویی برای پایان‌یافتن این بیماری مرموز باشد، اما به نقل از دبیر کمیته علمی کشوری کووید۱۹ هیچ‌وقت نمی‌توان گفت کرونا را کامل تمام کردیم و دیگر وجود ندارد. مهم‌ترین موضوع در کنترل ویروس انتقال از طریق هواست که در محیط‌های بسته، شلوغ و بدون ماسک اتفاق می‌افتد. با رعایت این امر می‌توان بیماری را کنترل کرد.
پس همچنان ماسک بزنید و شیوه‌نامه‌ها را در این روزهایی که کرونای دلتا هم به میدان آماده است، بیشتر از پیش رعایت کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->