کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند
سرخط خبرها

ماجرای قمه‌کشی یک زن در ابهر؛ علت حادثه مشخص شد

  • کد خبر: ۷۴۵۵۰
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۲
ماجرای قمه‌کشی یک زن در ابهر؛ علت حادثه مشخص شد
طی روزهای اخیر نیز کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که در آن یک‌ زن با استفاده از قمه اقدام به آسیب زدن به یک تاکسی در ابهر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ابزار‌هایی که در نزاع به‌ویژه نزاع‌های دسته‌جمعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به کار بردن سلاح‌های سردی نظیر قمه و چاقو است که تنها یک ضربه کافی است که یک عمر پشیمانی به همراه داشته باشد.

با توجه به اینکه این سلاح‌ها اغلب توسط مردان به کار گرفته می‌شود، در مواقعی که قتل و یا جرح خیلی شدید اتفاق نیفتاده باشد، کمتر پیش می‌آید که به تیتر یک روزنامه‌ها یا خبرگزاری‌ها تبدیل شود، اما اگر این سلاح‌ها در نزاع توسط بانوان استفاده شود، توجه‌ها را به سمت خود جلب می‌کند. مانند اتفاقاتی که در اصفهان توسط دختران نوجوان به وقوع پیوسته و بازتاب بسیاری در رسانه‌های داخلی و خارجی داشت.

طی روز‌های اخیر نیز کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که در آن یک زن با استفاده از قمه اقدام به آسیب زدن به یک تاکسی در ابهر می‌کند. کلیپی که پس از انتشار در یکی از کانال‌های خبری شهرستان به‌طور گسترده‌ای در سطح کشور و کانال‌های پرطرف‌دار منتشر شد.

در رابطه با آخرین وضعیت و علت این اتفاق، فرمانده انتظامی ابهر می‌گوید: به دنبال انتشار کلیپی در فضای مجازی از خانمی که با قمه اقدام به وارد کردن خسارت به یک دستگاه سواری تاکسی در شهرستان ابهر کرده بود، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

محمد مهدی‌خانی می‌افزاید: با هماهنگی قضایی، عامل این اقدام نامتعارف شناسایی، احضار و در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که موضوع اختلاف خانوادگی بوده است.

این مسئول با اعلام اینکه اقدامات قانونی در این خصوص در حال انجام است، تصریح می‌کند: هرگونه رفتار هنجارشکنانه که منجر به کاهش احساس امنیت در جامعه شود، توسط پلیس رصد و با عوامل مربوطه برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

حمل سلاح‌های سردی همچون قمه، شمشیر، قداره و پنجه بوکس در صورتی که برای درگیری فیزیکی و ضرب و جرح باشد، جرم خواهد بود، به طوری که حسب تبصره یک ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی حمل قمه، شمشیر، قداره و پنجه بوکس که صرفاً به منظور درگیری فیزیکی و ضرب و جرح به کار برده شوند، جرم محسوب می‌شود.

طبق قانون، افرادی که اقدام به حمل چنین سلاح‌هایی کنند، مجرم بوده و طبق قانون محکوم به مجازات خواهند شد. همچنین طبق قانون هر فردی که به وسیله چاقو و یا هر نوع سلاح دیگری تظاهر به قدرت‌نمایی کند، یا آن را وسیله‌ای برای مزاحمت اشخاص، اخاذی و تهدید قرار دهد و یا با کسی گلاویز شود، در صورتی که از مصادیق محارب نباشد، به حبس از شش ماه تا دو سال و ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود.

اگر چه واردات، تولید و عرضه این سلاح‌ها نیز ممنوع بوده و مرتکب به جزای نقدی درجه شش محکوم و حسب مورد این سلاح‌ها به نفع دولت ضبط یا معدوم می‌شود، اما قانون تولید، عرضه یا حمل چنین سلاح‌هایی را در برخی موارد با شرایطی بلامانع دانسته، به طوری که حسب تبصره ۲ ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی تولید، عرضه یا حمل این ادوات در موارد ورزشی، نمایشی، آموزشی و نیاز ضروری اشخاص برای استفاده شغلی یا دفاع شخصی، پس از دریافت مجوز بلامانع است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->