ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

راه‌اندازی دوباره تلسکوپ فضایی «هابل» بعد از یک ماه خرابی

  • کد خبر: ۷۴۶۴۱
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳
راه‌اندازی دوباره تلسکوپ فضایی «هابل» بعد از یک ماه خرابی
سازمان فضایی آمریکا می‌گوید هابل به‌زودی دوباره در دسترس قرار می‌گیرد و پس از حدود یک ماه به ماموریت‌های خود ادامه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز - مهندسان ناسا به‌تازگی تجهیزات پشتیبان تلسکوپ فضایی هابل را فعال کرده‌اند تا فعالیت این تلسکوپ دوباره از سر گرفته شود. سازمان فضایی آمریکا می‌گوید هابل به‌زودی دوباره در دسترس قرار می‌گیرد و پس از حدود یک ماه به ماموریت‌های خود ادامه می‌دهد.

تلسکوپ هابل از اواسط ماه ژوئن از کار افتاد و قادر به رصد هیچ یک از اجرام فضایی نبود. ناسا ابتدا تصور می‌کرد که مشکل این تلسکوپ فضایی مربوط به کامپیوتر قدیمی آن است که از دهه ۱۹۸۰ همچنان فعالیت می‌کند. با این حال، وقتی کامپیوتر پشتیبان هم موفق به ادامه عملیات نشد، مسئولان کنترل ناسا در مرکز فضایی «گودارد» تمرکز خود را به واحد کنترل و داده‌ای معطوف کردند که در سال ۲۰۰۹ توسط فضانوردان نصب شده بود.

 


 

ایده جدید ایلان ماسک: تبدیل استارشیپ به تلسکوپ غول‌پیکر فضایی

 



آن‌ها با فعال‌سازی تجهیزات پشتیبان بالاخره توانستند کامپیوتر بار مفید (Payload) را فعال کنند. ناسا حالا می‌گوید که اگر همه چیز درست پیش برود، مشاهدات علمی آن‌ها باید خیلی زود دوباره از سر گرفته شود. این سازمان فضایی قبلا هم در سال ۲۰۰۸ به دنبال از کار افتادن بخش قدیمی سیستم جابه‌جایی مشابهی را در قطعات کامپیوتر اعمال کرده بود.

 

راه‌اندازی دوباره تلسکوپ فضایی هابل بعد از یک ماه خرابی


«توماس زربوچن»، رئیس عملیات ناسا در توییتی این عملیات موفقیت‌آمیز را به اعضای تیم هابل تبریک گفت. این تلسکوپ فضایی که در سال ۱۹۹۰ به فضا فرستاده شد، تاکنون بیش از ۱.۵ میلیون رصد انجام داده است. ناسا در دوره ماموریت‌های شاتل پنج بار فضانوردان خود را برای تعمیر این تلسکوپ به فضا فرستاد. آخرین ماموریت هابل در سال ۲۰۰۹ انجام گرفت.

ناسا در نظر دارد که تا انتهای سال جاری میلادی جانشین تلسکوپ هابل را به فضا بفرستد. تلسکوپ فضایی جیمز وب مدت‌هاست که در سفر پرتاب به فضا قرار دارد، اما تاکنون بار‌ها ماموریت ارسال آن به تعویق افتاده است. طبق جدیدترین اطلاعات، به نظر می‌رسد که این تلسکوپ در ماه آبان به فضا فرستاده می‌شود و رسما شروع به کار خواهد کرد.

 

منبع: دیجیاتو

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->