درباره اخبار غم‌انگیزی که از خشک شدن تالاب انزلی به گوش می‌رسد | کسی از نیلوفر‌های انزلی خبر دارد؟ درباره سوء‌ظن که رابطه‌ها را بر هم می‌زند | ویروس بدگمانی؛ آفت رابطه نان‌های مناسب برای لاغری کدام‌اند؟ علائم هشداردهنده تومور مغزی چیست؟ حمله یک شهروند با بنزین و آتش به شهردار کرگان هرمزگان + عکس (۱۸ دی ۱۴۰۳) شناسایی ۳۴۰ کودک کار در مشهد در ۹ماهه نخست ۱۴۰۳ ۶ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی در آستانه خودکفایی ۲۹ ماه عجیبی که قابل پیش‌بینی بود سرقت تریلی حامل ۸ دستگاه خودرو در نیشابور (۱۷ دی ۱۴۰۳) مکران، پایتخت احتمالی ایران پس‌ از تهران، کجاست؟ + ویژگی‌ها و موقعیت جغرافیایی محکومیت ۳۹ میلیارد ریالی قاچاقچی ارز در مشهد (۱۸ دی ۱۴۰۳) اقدامات بهزیستی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی درخصوص معتادان متجاهر | ایستگاهی برای ته‌خطی‌ها زلزله مهیب در چین | شمار کشته‌ها به ۹۵ تن رسید (۱۸ دی ۱۴۰۳) بازسازی جنایت دسته جمعی  در صدمتری | قتل به بهانه جلب ۶۲ درصد سالمندان اضافه وزن دارند کم‌شنوایی نوزادان در هر هزار تولد، یک تا ۳ مورد است ارائه درس دوواحدی مهارت‌های زندگی به دانشجویان ترم اول، اجباری شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (سه‌شنبه، ۱۸ دی ۱۴۰۳) | امروز و فردا هوا سرد می‌شود واگذاری ۹۰ درصد فعالیت‌های بهزیستی به بخش غیردولتی «شیر مادر»، ضامن سلامتی نوزاد و مادر از قصاص تا زندان؛ مجازات ۲ برادر جنایتکار که راننده مسافرکش را به قتل رساندند ۳ درصد مردم به انحراف ستون فقرات مبتلا هستند قتل دختر توسط پدرش به بهانه آبرو | عذاب وجدان ندارم آیا یوتیوب برای اساتید و دانشجویان رفع فیلتر می‌شود؟ آیا باید نگران شیوع ویروس جدید چینی باشیم؟ نوبت‌گیری سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان چگونه انجام می‌شود؟ راهکار‌های پیشنهادی کمیسیون کشاورزی مجلس برای اصلاح وضع موجود مدیریت پسماند‌ها در کشور تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر ضرورت تصویب پیش‌نویس اصلاحیه قانون مدیریت پسماند ماجرای برداشتن عمامه روحانی در فرودگاه مهرآباد چه بود؟ + فیلم پیش‌بینی بارش برف و باران در ۱۱ استان (۱۸ دی ۱۴۰۳) باید‌ها و نباید‌های تغذیه‌ای در دوران بارداری فرصت رسیدگی به بیمار در اورژانس زیر ۶ ساعت است
سرخط خبرها

تاثیر واکسن کرونا در بدن افراد مبتلا به سرطان و دارای سیستم ایمنی ضعیف چگونه است؟

  • کد خبر: ۷۴۶۶۷
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۳
تاثیر واکسن کرونا در بدن افراد مبتلا به سرطان و دارای سیستم ایمنی ضعیف چگونه است؟
پزشکان آمریکایی معتقدند واکسن کرونا در بدن افراد سالم موثرتر از افرادی با بدن‌هایی است که سیستم ایمنی ضعیفی دارند. با این حال توصیه مقامات پزشکی در ایالات متحده این است که بیماران مبتلا به بسیاری از سرطان‌ها باید در اولین فرصت ممکن واکسینه شوند اما افرادی که تحت پیوند سلول‌های بنیادی یا سلول درمانی قرار می‌گیرند باید پس از آغاز درمان، دست‌کم برای سه ماه منتظر بمانند و سپس واکسینه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز،به گفته پزشکان آمریکایی، احتمالا عملکرد واکسن‌های کرونا در بدن‌هایی با سیستم ایمنی ضعیف به خوبی عملکرد آنها در بدن‌های سالم نیست، با این وجود تزریق این واکسن‌ها تا حدی از بدن در برابر ابتلا به بیماری کووید۱۹ محافظت خواهد کرد.

 

به همین دلیل است که همچنان واکسیناسیون در مقابل کرونا به افرادی که سیستم ایمنی بدنشان به دلیل بیماری یا مصرف داروهای خاص ضعیف شده، توصیه می‌شود.

 

همچنین مهم است که خانواده، دوستان و مراقبان این افراد نیز واکسینه شوند تا احتمال انتقال ویروس از آنها به این افراد کمتر شود.

 

آمار نشان می دهد که در ایالات متحده آمریکا حدود ۳ درصد از بزرگسالان سیستم ایمنی ضعیفی دارند و در میان آنها، افراد مبتلا به اچ آی وی (ایدز)، گیرندگان پیوند عضو، برخی از بیماران سرطانی و افرادی با اختلالات ایمنی مانند آرتریت روماتوئید، بیماری التهابی روده و لوپوس نیز دیده می‌شوند.

 

اگرچه تاکنون بطور گسترده و در مقیاس بزرگ درباره نتیجه تزریق واکسن‌های کرونا به افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف مطالعه نشده، اما اطلاعات و تجربیات محدود در مورد واکسیناسیون افراد در مقابل بیماری‌های آنفلوآنزا و ذات الریه نشان می‌دهد که این واکسن‌ها در بدن آنها به اندازه بدن افراد سالم تاثیر گذار نیستند.

 

به این معنی که افراد دارای بدنی با سیستم ایمنی ضعیف، باید اقدامات احتیاطی مانند استفاده از ماسک و اجتناب از حضور در ازدحام زیاد را جدی بگیرند و ادامه دهند.

 

دکتر آجیت لیمای، متخصص پیوند در دانشگاه پزشکی واشنگتن در سیاتل می‌گوید: ادامه همه اقدامات احتیاطی که قبل از واکسیناسیون در نظر داشتید کاملا منطقی به نظر می‌رسد.

 

توصیه مقامات پزشکی در ایالات متحده این است که بیماران مبتلا به بسیاری از سرطان‌ها باید در اولین فرصت ممکن واکسینه شوند اما افرادی که تحت پیوند سلول‌های بنیادی یا سلول درمانی قرار می‌گیرند باید پس از آغاز درمان، دست‌کم برای سه ماه منتظر بمانند و سپس واکسینه شوند. این تاخیر باعث می‌شود که واکسن‌ها به بهترین شکل کار کنند.

 

به گزارش یورونیوز، پزشکان هم اکنون در حال مطالعه این موضوع هستند که برای دریافت کنندگان پیوند اعضا، آیا دریافت یک دز اضافی باعث موثرتر شدن واکسن‌ها خواهد شد یا خیر.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->