هشدار رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره تب دنگی خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟
سرخط خبرها

«نوروویروس» چیست؟ | علائم ابتلا به «ویروس استفراغ زمستانه»

  • کد خبر: ۷۵۰۸۸
  • ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۷
«نوروویروس» چیست؟ | علائم ابتلا به «ویروس استفراغ زمستانه»
مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ایالات متحده اعلام کرده است که علائم نوروویروس معمولا یک یا دو روز بعد از ابتلا ظاهر می‌شوند، ولی ممکن است تا ۱۲ ساعت بعد هم دیده شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان بهداشت عمومی انگلیس (PHE) هشدار داده است که عفونت ناشی از نوروویروس به سرعت در حال شیوع در نقاط مختلف این کشور است.

تخمین زده می‌شود این بیماری که بیشتر در ماه‌های سرد شایع می‌شود و نام دیگر آن «ویروس استفراغ زمستانه» است، سالانه ۶۰۰ هزار تا یک میلیون نفر را در انگلیس مبتلا می کند.

این بیماری یکی از انواع شایع تر بیماری‌های گوارشی در انگلیس است که ابتلای مکرر بزرگسالان به بیماری التهاب معده و روده را سبب می‌شود.

پروفسور ساهیر غربیا، نایب دبیر خدمات ملی بیماری‌های مسری در سازمان بهداشت عمومی انگلیس گفت: نوروویروس که معمولا با نام ویروس استفراغ زمستانه شناخته می‌شود، در سال همه‌گیری کمتر سرایت یافت و کمتر فرصت شیوع در بین افراد را پیدا کرد ولی با برداشته شدن محدودیت‌ها، افزایش موارد ابتلا به آن در میان تمام گروه‌های سنی را شاهدیم.

 

علائم نوروویروس چیست؟

مرکز پیشگیری و کنترل بیماری ایالات متحده اعلام کرده است که علائم نوروویروس معمولا یک یا دو روز بعد از ابتلا ظاهر می‌شوند ولی ممکن است تا ۱۲ ساعت بعد هم دیده شوند.

سرویس بهداشت همگانی انگلیس، علائم اصلی ویروس استفراغ زمستانه را حالت تهوع، اسهال و استفراغ معرفی می‌کند.

کسانی که به آن مبتلا شده باشند همچنین ممکن است تب بالای ۳۸ درجه سانتیگراد، سردرد، بدن درد و گرفتگی دردناک معده هم داشته باشند.

 

این علائم چه مدت ادامه می‌یابد؟

بنا بر اعلام سرویس بهداشت همگانی انگلیس، کسانی که به نوروویروس مبتلا می‌شوند، باید دو یا سه روز بعد احساس بهتری داشته باشند.

این سازمان بهداشتی توصیه می‌کند تا وقتی علائم این بیماری را دارید در خانه بمانید و به مدرسه و سر کار نروید تا وقتی که دو روز از پایان بروز علائم بیماری بگذرد. علاوه بر این توصیه می‌شود افراد مبتلا تا وقتی کاملا بهبود یابند از ملاقات با هر کسی در بیمارستان اجتناب کنند.

سرویس بهداشت همگانی انگلیس همچنین توصیه می‌کند اگر علائم بیماری بعد از چند روز بهتر نشد یا اگر فرد مبتلا به بیماری‌های جدی مانند بیماری کلیه مبتلا است و اگر علائم کم‌آبی شدید در بیمار دیده می‌شود، باید به دکتر مراجعه کند.

 

عفونت نوروویروسی چگونه درمان می‌شود؟

گرچه برای نوروویروس هیچ درمانی وجود ندارد اما سرویس بهداشت همگانی انگلیس توصیه می‌کند که کودکان و بزرگسالان مبتلا به این بیماری، زیاد مایعات بنوشند تا به کمبود آب دچار نشوند.

این سازمان بهداشتی اعلام کرده است: شما باید مایعات بیشتری بنوشید تا مایعات از دست داده به دلیل استفراغ و اسهال را جایگزین کنید. بزرگسالان می‌توانند علاوه بر آب، آب میوه و سوپ هم مصرف کنند.

نوشیدنی‌های گازدار یا آب میوه می‌تواند اسهال کودکان را بدتر کند و به بزرگسالانی که از این کودکان مراقبت می‌کنند توصیه می‌شود به آن‌ها مانند سابق آب و غذا بدهند.

سرویس بهداشت همگانی انگلیس می‌گوید اگر مبتلایان به نوروویروس اشتها دارند، باید غذاهای ساده مثل سوپ، برنج، پاستا و نان بخورند.علاوه بر این از بیماران خواسته می‌شود خیلی استراحت کنند و برای درمان تب یا هر دردی که دارند، استامینوفن مصرف کنند.

همچنین داروخانه‌ها هم محصولات خاصی برای درمان کمبود آب بدن دارند که می‌توانید با مشورت پزشک داروساز تهیه کنید. 

 

چگونه از ابتلا به ویروس و انتقال آن اجتناب کنیم؟

نوروویروس به شدت مسری است و به سادگی می‌تواند سرایت یابد.

این ویروس گوارشی می‌تواند وقتی نزدیک فرد مبتلا هستید، یا با لمس سطوح و اشیایی که با ویروس تماس داشته‌اند و بعد دست به دهان زدن و خوردن غذایی که فردی مبتلا آماده کرده است، منتقل شود.

سرویس بهداشت همگانی انگلیس توصیه می‌کند دستان خود را به طور منظم با آب و صابون بشویید تا از شیوع بیماری جلوگیری کنید.

به گزارش ایندیپندنت، این سازمان بهداشتی می‌گوید محلول‌های الکلی شست‌وشوی دست نمی‌توانند این ویروس را از بین ببرند. همچنین توصیه می‌شود هر چیزی، مانند روتختی و لباس که ممکن است به ویروس آلوده شده باشد را با آب داغ بشویید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->