سرویس‌دهی ویژه قطار شهری مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو
سرخط خبرها

تعداد پایانه‌های مسافربری در مشهد افزایش می یابد

  • کد خبر: ۷۵۷۶۴
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۶
تعداد پایانه‌های مسافربری در مشهد افزایش می یابد
مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری مشهد از انجام مطالعات برای افزایش تعداد پایانه‌های شهر مشهد خبر داد.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها حوزه پایانه‌ای شهرداری مشهد درصدد است با انجام مطالعات مختلف ظرفیت پایانه‌های مسافربری شهر مشهد را از یک پایانه اصلی امام‌رضا (ع) به چند پایانه در محور‌های غربی و شرقی شهر افزایش دهد تا مسافرانی که قصد عزیمت به شهر‌های شمالی استان و کشور یا سفر به شهر‌های شمال‌شرقی استان را دارند، دیگر نیاز نباشد به پایانه امام‌رضا (ع) بروند.


دراین‌زمینه مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری مشهد با اعلام خبر انجام مطالعات برای افزایش تعداد پایانه‌های شهر مشهد گفت: پس از اینکه پایانه معراج به نیروی انتظامی تحویل داده شد، این سازمان فرایند مطالعه برای ساخت پایانه جدید برای محور‌های شمالی استان و شمال کشور را در دستورکار قرار داده است و قصد ما ساخت پایانه‌ای پشت پایانه فعلی سواره میثاق است.


جلال قربانی با اشاره به پایان مطالعات برای ساخت این پایانه افزود: زمینی ۳/۶ هکتاری واقع در حاشیه بزرگراه پیامبراعظم (ص) متعلق به بنیاد مستضعفان وجود دارد که شهرداری به‌دنبال توافق بر سر تملک این زمین با بنیاد مذکور است و در صورت رسیدن به توافق، اقداماتمان برای ساخت این پایانه آغاز می‌شود.


وی افزود: همچنین مطالعات مربوط به ساخت پایانه در محور شرق استان نیز با عنوان پایانه شرق برای جاده سرخس در دست انجام است و توافق برای دراختیارگرفتن زمین با آستان‌قدس نیز انجام شده است.


قربانی در ادامه با بیان اینکه ساخت پایانه چندمنظوره غرب نیز به سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری واگذار شده است، تصریح کرد: در این پایانه که به‌احتمال زیاد در آخر بولوار امیریه ساخته خواهد شد، پایانه‌های مختلف اتوبوس‌رانی، تاکسی‌رانی، قطارشهری و قطار مشهدگلبهار ساخته می‌شود؛ مشاوره انجام مطالعات برای ساخت این پایانه گرفته شده است و پس از انجام مطالعات، به‌دنبال تملک زمین خواهیم بود.


مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد با اشاره به اینکه عملیات اجرایی ساخت جلوخان پایانه امام‌رضا (ع) نیز درحال انجام است، افزود: عملیات اجرایی این پروژه از ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ با روزشمار ۸ ماهه سازمان عمران شهرداری آغاز شد و خوشبختانه اینک کار به‌خوبی پیش رفته، معارض‌ها برطرف شده و اکنون کار در مرحله خاک‌برداری است و در صورتی که به تعارض خاصی برنخوریم یا مشکلات مالی ایجاد نشود، امیدواریم در زمان تعیین‌شده نیز عملیات اجرایی پروژه ساخت جلوخان پایانه امام‌رضا (ع) به پایان برسد؛ براساس اعلام سامانه ناظر، اکنون پروژه ساخت جلوخان پایانه امام‌رضا (ع) از پیشرفت فیزیکی حدود ۱۰ درصدی برخوردار است.


قربانی افزود: خوشبختانه اکنون دیگر بلیت‌فروشی برای مقاصد سفر خارج از استان در محل پایانه انجام نمی‌شود و بلیت فقط از طریق دفتر‌های مسافرتی یا سامانه‌های اینترنتی فروخته می‌شود.


وی همچنین درباره رعایت‌نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی در پایانه مسافربری نیز گفت: کاهش رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مسئله‌ای عام شده است و باتوجه‌به طولانی‌شدن وضعیت کرونایی، شاهد کاهش رعایت این شیوه‌نامه‌ها در همه‌جا ازجمله پایانه هستیم، اما ما به همکاران خود تأکید کرده‌ایم بر رعایت شیوه‌نامه‌ها در پایانه و استفاده مردم از ماسک بیشتر نظارت کنند؛ درعین‌حال همه موارد برای گندزدایی و ضدعفونی‌کردن سالن‌ها و اتوبوس‌ها در پایانه انجام می‌شود.


قربانی تأکید کرد: همچنین رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی داخل اتوبوس‌ها و پایانه انجام می‌شود، اما وقتی اتوبوس به خارج از ترمینال می‌رود، رعایت شیوه‌نامه‌ها برعهده شرکت‌های مسافربری و اداره‌کل راهداری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->