گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

آمریکا: مذاکرات هسته‌ای با ایران تا ابد ادامه نخواهد یافت

  • کد خبر: ۷۵۹۳۰
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۵
آمریکا: مذاکرات هسته‌ای با ایران تا ابد ادامه نخواهد یافت
ایالات متحده آمریکا هشدار داد مذاکرات هسته‌ای با ایران برای احیای برجام تا به ابد و به صورت نامحدود ادامه نخواهد یافت.

 به گزارش شهرآرانیوز، "آنتونی بلینکن" وزیر خارجه آمریکا دیروز (پنج شنبه) در اظهاراتی در کویت گفت مذاکرات با ایران نمی‌تواند و نباید به صورت نامحدود ادامه یابد.

این دیپلمات ارشد آمریکا با اشاره به اینکه اکنون زمان تصمیم گیری تهران است، افزود: ایالات متحده تمایل و حسن نیت خود برای بازگشت به برجام را نشان داده و اکنون توپ در زمین ایران است.

اظهارات وزیر خارجه آمریکا همزمان با اظهارنظر برخی مقامات ارشد ایران مبنی بر سرسختی و "عناد" واشنگتن در مذاکرات غیرمستقیم احیای برجام بیان شده است.

طبق اظهارات اخیر نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی هسته ای، دیپلمات‌های آمریکایی در روند ۶ دور اخیر مذاکرات وین حاضر نشده اند بیش از ۵۰۰ تحریم خود را علیه اشخاص و نهاد‌های مختلف ایرانی بردارند.

همچنین بنا به اظهارنظر "کاظم غریب آبادی" نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی هسته ای، آمریکایی‌ها در جریان مذاکرات وین اصرار کرده اند که مسایلی خارج از حیطه موضوع هسته‌ای ایران را وارد مذاکرات کنند و مصرانه خواسته اند بندی مربوط به انجام مذاکرات درباره دیگر موضوعات منطقه‌ای را به توافق احیای برجام اضافه کنند.

مقام معظم رهبری نیز در دیدار پایانی روز چهارشنبه با اعضای کابینه "حسن روحانی" تاکید داشتند آمریکایی‌ها از موضع عنادآمیز خود در مذاکرات کوتاه نیامده و حاضر نشده اند تحریم‌ها را به طور کامل لغو کنند و به دنبال گنجاندن بندی درباره مذاکره با ایران بر سر دیگر موضوعات منطقه‌ای در توافق جدید هستند تا هر زمان که خواستند با بهانه کردن آن بند و ادعای نقض توافق از سوی ایران، از برجام خارج شده و تحریم‌ها را برگردانند.

همزمان واشنگتن تاکید کرده آمریکا برای ادامه مذاکرات وین منتظر استقرار دولت ابراهیم رئیسی رییس جمهوری منتتخب ایران می‌ماند، اما واشنگتن فرصت مذاکرات وین برای احیای برجام را محدود می‌داند و در مذاکرات برجام چیز بیشتری نصیب دولت رئیسی نخواهد شد.

یک مقام آگاه آمریکایی در این رابطه در مصاحبه‌ای با وب سایت "آکسیوس" گفته اگر ایران پیشنهادی که در وین ارائه شده است را نپذیرد، خبری از امتیاز دادن بیشتر از سوی واشنگتن نخواهد بود.

این مقام آمریکایی گفته: "ما امیدواریم آن‌ها (ایران) فکر نکنند که، چون سرسخت‌تر هستند، امتیازات بیشتری نسبت به دولت قبل دریافت خواهند کرد. چون مساله میزان سرسختی نیست، بلکه اعمال کامل توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ (برجام) است. موضع آمریکا تغییر نخواهد کرد و ایرانی‌ها نخواهند توانست مذاکرات هسته‌ای را از نو ابداع کنند، یا به وضعیتی برسند که آن‌ها گام‌های کمتری بردارند و ما گام‌هایی فراتر. "

این منبع آمریکایی همچنین به آکسیوس گفته اگر روند مذاکرات بیش از حد به طول انجامد، تا چند ماه دیگر به نقطه‌ای خواهیم رسید که بازگشت به برجام دیگر ضرورت نخواهد داشت، چون برنامه هسته‌ای ایران به پیشرفت‌هایی خواهد رسید که اگرحتی محدودیت‌های برجام اعمال شود، زمان نقطه گریز ایران برای ساخت بمب هسته‌ای به زیر یک سال خواهد رسید. "

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->