پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم
سرخط خبرها

ضرورت برخورد جدی با باند‌های قاچاق کودکان کار

  • کد خبر: ۷۶۱۵
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳
ضرورت برخورد جدی با باند‌های قاچاق کودکان کار
نایب رئیس فراکسیون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: به لحاظ قانونی و بر اساس قانون کار، کودک زیر ۱۵ سال حق کار کردن در ایران را ندارد و افراد فقط زمانی شامل قانون کار می‌شوند که بالای ۱۵ سال، سن داشته باشند

به گزارش شهرآرانیوز، طیبه سیاوشی شاه‌عنایتی نایب رئیس فراکسیون پیشگیری از آسیب‌های جرائم و آسیب‌های اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره حل معضل کودکان زباله گرد، گفت: با توجه به ساز و کار‌هایی که پیمانکار‌های شهرداری‌ها ایجاد کرده اند، باید نهادی روی آن‌ها نظارت داشته باشد و کیفر بازدارنده‌ای برای باند‌های مرتبط با کودکان زباله گرد ایجاد شود تا این معضل کاهش پیدا کند.

تدبیری برای کودکان کار اندیشیده شود

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: بر همین اساس و طبق قانون متولی امر کودکان کار، وزارت کار و به ویژه سازمان بهزیستی هستند، بنابراین مخاطب این مورد را وزارت کار و سازمان بهزیستی می‌دانیم. اگر بخواهیم از بعد نظارتی به این قضیه نگاه کنیم در واقع به دنبال این هستیم که فارغ از تابعیت بچه ها، چرا در این کشور کار می‌کنند و اگر وجود آن‌ها قانونی بوده و بچه‌های ایرانی هستند که وای به حال این ممکلت و باید فکری به حال کودکان کنند.

ضرورت نظارت بر پیمانکار‌های شهرداری

وی با اشاره به بعد قانونی این قضیه ادامه داد: طبق قانون کار پیمانکار‌ها باید افراد بالای ۱۵ سال را به کار بگیرند و پیمانکار‌هایی که به شهرداری‌ها وارد شده اند، بر اساس ساز و کار پیچیده‌ای که طی این سال‌ها ایجاد کرده اند و به لحاظ ثروتی که بازیافت زباله ایجاد می‌کند، باید یک نهادی روی این موضوع نظارت کند و در تعامل با وزارت کار، وزارت کشور یا شهرداری و بهزیستی این مسئله می‌تواند حل و فصل شود و نظارت انجام شود.

جلوگیری از ورود غیرقانونی کودکان به کشور

سیاوشی شاه عنایتی با بیان اینکه اگر این کودکان غیرایرانی هستند، باید راه حلی برای این موضوع پیدا کرد، گفت: برای حل این معضل یا باید جلوی مهاجرت غیرقانونی آن‌ها گرفته شود یا اگر به نیروی کار نیاز است، این بچه‌ها نیستند که مورد بهره کشی اقتصادی قرار می‌گیرند، بلکه این بچه‌ها در تمام دنیا در کمپ یا اردوگاه‌هایی زندگی می‌کنند و مهارتی را کسب می‌کنند؛ اغلب این بچه‌ها که در ایران هستند، زبان فارسی را می‌دانند و باید نوشتن یاد بگیرند تا زندگی خود را در این کشور اداره کنند، این در حالی است که به نیروی کار نیاز باشد و بخواهند آن‌ها را نگه دارند.
نایب رئیس فراکسیون پیشگیری از آسیب‌های از جرائم و آسیب‌های اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه راه حل‌ها هیچ کدام آسان نیست، عنوان کرد: راه حل‌ها برای چند ساعت یا چند روز نیست بلکه طولانی مدت است و در صورتی که تعامل انجام شود، یک راه حل طولانی خواهد بود که این تعداد کودکان زباله گرد کاهش پیدا کنند؛ تهران، مشهد، زاهدان و اهواز شهر‌هایی هستند که از این آسیب دور نیستند.

۶۰ درصد کودکان کار غیرایرانی هستند

وی با اشاره به وجود باند‌های مختلف در این قضیه خاطرنشان کرد: اگر کیفر بازدارنده در این موضوع که به نوعی قاچاق این بچه‌ها به ایران برای بهره کشی اقتصادی است وجود داشته باشد، قطعا موثر خواهد بود و این جریان کاهش پیدا می‌کند، در غیر این صورت این موضوع همچنان ادامه می‌یابد. بحث سر این قضیه است که ۶۰ درصد این کودکان غیر ایرانی هستند، اما برای ۴۰ درصدی که ایرانی هستند چه راه حلی دیده شده است و حداقل برای این تعداد می‌توانند اقدامی انجام دهند.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->