شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی ۶ هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد+تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳) گره کور ترافیکی در میدان شهید کاوه مشهد باز می‌شود
سرخط خبرها

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: خوشحالیم که توانستیم عملکرد مناسبی داشته باشیم

  • کد خبر: ۷۶۲۴۰
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: خوشحالیم که توانستیم عملکرد مناسبی داشته باشیم
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: خوشحالیم که توانستیم در بخش‌های مختلف مدیریت شهری عملکرد مناسبی داشته باشیم.

همتی | شهرآرانیوز، محمدرضا حیدری، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، در آخرین جلسه علنی این شورا خطاب به مردم گفت: شما مردم در اردیبهست ۹۶ به ما اعتماد کردید رأی شما ۶برابر میانگین قبلی به لیست امید بود.
وی افزود: شهر را چگونه تحویل گرفتیم و اکنون چگونه تحویل می‌دهیم. شما باید قضاوت کنید. ما آنچه که در توان داشتیم با تمام مشکلات موجود، موانع و‌ شرایط سخت اقتصادی که بسیار تأثیرگذار بود، پشت سر گذاشتیم و خوشحالیم که توانستیم در بخش‌های مختلف مدیریت شهری عملکرد مناسبی داشته باشیم.
به گفته وی، در دوره چهارساله ۲۷میلیارد تومان پروژه عمرانی اجرا شده است که این بودجه تنوع و تکثرش در تمام شهر نمود پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه اکنون که شورا را تحویل می‌دهیم، جدای از پروژه‌های شاخص در حوزه مدیریت شهری ۳۷پروژه در حال اجراست که از این ۳۷پروژه ۲۰پروژه آن بیشتر از ۵۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، ادامه داد: در حوزه عمران و‌ حمل‌ونقل ۱۷پروژه در حال اجراست که ۷پروزه آن بالای ۶۵درصد رشد داشته است و در دو‌ماه آینده آماده افتتاح است.
در منطقه ثامن ره‌باغ حضرت زهرا(س) و اتصال ته‌پل‌محله به طبرسی تقریبا آماده بهره‌برداری است که  این کار بستر بزرگی است. فردا هم افتتاح دو پروژه بسیار مهمی پیش‌روست؛ اتصال تقاطع آزادگان و آزادراه مشهدچناران که پروژه بسیار بزرگی در حوزه حمل‌ونقل و حل بار ترافیک است. پروژه زیست‌محیطی رودپارک پروژه دیگری است که فردا افتتاح می‌شود.

حیدری خاطرنشان کرد: اختلاف نظر در بدنه هر دستگاهی وجود دارد، اما همکاران ما انسجام لازم در انجام پروژه‌ها را داشتند. این عملکرد نشان‌دهنده مدار پویایی تلاش و توسعه است که با پایان شورا تمام نشده است و در شورای ششم انجام می‌شود، زیرا مردم ما شایسته بیشتر این خدمات بوده‌اند.

وی در باب بدهی‌های باقی‌مانده که در فضای مجازی هم به آن پرداخت شده است، گفت: اولا امر بدهی امر مذمومی نیست؛ بدهی چنانچه در راستای توسعه و فعالیت عمرانی شهر انجام شود، نشان‌دهنده مسیر درست است و جای نگرانی ندارد. از ۱۱میلیارد بدهی ۲هزار میلیارد آن کوتاه‌مدت است و ۹ هزار میلیارد آن بلندمدت و بخش عمده آن اوراق مشارکت است و اینکه ما توانستیم این اوراق مشارکت را جذب کنیم، نشان‌دهنده توان مدیریت شهری است.

به گفته وی، در مقایسه با دوره قبلی در این دوره درآمدی که ما داشتیم حدود ۷۵۰۰میلیارد تومان درآمد نقد بوده است، درحالی‌که ما زمانی‌که دوره را تحویل گرفتیم، درآمدش ۱۸۰۰میلیارد نقد بوده که میزان حجم پروژه‌های انجام‌شده نشانگر کارنامه موفق این دوره است.

 

لزوم توجه به موضوع آسیب‌ها و آسیب دیدگان اجتماعی در مشهد

حسینی پویا رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد در اخرین نطق ۱۴۱ جلسه علنی شورای اسلامی مشهد با تبریک سالگرد صدور فرمان مشروطیت گفت: جای صد دریغ و درد دارد که پس از ۱۱۶ سال، همچنان نگران بسته شدن فضای آزاد گردش اطلاعات باعنوان طرح صیانت از فضای مجازی و یا محدودیت برای اعتراضات به حق مردمی که از بی آبی و از عدم مدیریت صحیح گله و شکایت دارند باشیم.
 
به گفته این عضو شورا ، مشهد شهری در تراز ملی است و کسانی که مدعی انجام کار برای مشهد و شهروندان مشهدی اند؛ ابتدا باید خودشان دغدغه مشهد و مردم مشهد را داشته باشندولذا مدیران شهری، باید اشخاصی مسؤولیت پذیر و دغدغه‌مند و آشنا به اقتضائات مادی و معنوی مشهد باشند. کسانیکه پذیرش سمت در مشهد را موقتی، عاریه‌ای و چه بسا به عنوان سکوی ارتقاء شغلی به حساب می‌آورند، نمی‌توانند به راه حل‌های اساسی و بلند مدت بیاندیشند و تجربه نیز نشان داده که نتایج اقدامات مقطعی این افراد، در دراز مدت و در زمانی که مدیران مزبور در مشهد نیستند تا پاسخگوی تصمیماتشان باشند، گریبان مشهد را گرفته است.

نگاهی به سوابق گذشته و نحوه مدیریت مسائلی از قبیل شرکت پدیده، مؤسسات مالی و اعتباری، تدوین و تصویب طرح‌های جامع و تفصیلی مشهد و سایر موارد مشابه، بیانگر نمونه‌هایی از اقدامات کرده یا نکرده همین مدیران است.

حسینی پویا در ادامه گفت: برای ساماندهی موضوع آسیب‌ها و آسیب دیدگان اجتماعی بسیار تلاش شد، از مصوبه و تنظیم تفاهم نامه تا ساخت مجتمع اردوگاهی نگاهداری معتادان متجاهر و از راه اندازی مجتمع ویژه آسیب‌های اجتماعی با همکاری دادگستری، دادستانی و شهرداری تا همکاری برای ساماندهی کودکان کار و بسیاری کار‌های دیگر. این‌ها همه خوب و لازم است، ولی متأسفانه باید اذعان کرد که در این زمینه نیز مانند بسیاری موارد دیگر؛ اراده و دغدغه لازم در برخی از مسؤولینی که حضور و دخالتشان اهمیت دارد، وجود ندارد.

عصو شورای اسلامی شهر مشهد در ادامه بادآورشد: تفاهم نامه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی، به رغم امضاء حدود ۱۷ مراجع عمومی و انجمن‌های مردم نهاد اعم از رئیس محترم شورای اسلامی شهر، رئیس کل دادگستری، دادستان محترم استان، تولیت محترم آستانقدس رضوی، شهردار محترم مشهد، خیرین شهر یار، کانون وکلای دادگستری و ... رسیده است، متأسفانه قریب پنج ماه است که همچنان منتظر امضاء استاندار و فرماندار محترم است و این آرزو هنوز برآورده نشده است؟!

وی اضافه کرد: هیمنجا یکبار دیگر از جناب آقای استاندار که باید در رأس این موضوع قرار داشته باشد می‌خواهم که به این مهم توجه ویژه نموده و این ابتکار عمل شورای اسلامی شهر و شهرداری را غنیمت شمرده و با امضاء این تفاهم نامه، برای کم کردن مشکلات و معضلات اجتماعی و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی، در کنار سایر دستگاه‌ها قرار گیرد.
 
 رئیس کمسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد در ادامه یادآورشد: تصمیمات شورای اسلامی شهر باید دائر مدار مصلحت عمومی باشد. نمایندگان شورای شهر در داوری بین منافع مردم و منافع دستگاه‌های عمومی، باید با فراغ بال بتوانند مصلحت عمومی را شناسایی و بر آن مبنا تصمیم گیری کنند.

این مقام شهری در ادامه‌گفت: مشهد شهری است با جمعیتی بیش از ۳ میلیون نفر که این جمعیت از قومیت ها، زبان ها، گویش‌ها و حتی ملیت‌ها و مذاهب مختلف تشکیل شده است؛ لذا در تصمیم گیری‌ها باید کلیت این مردم با رعایت اقتضائات مذهبی و ملی مورد توجه قرار گیرد. اگر یک فرد یا یک بخش کوچک از این جامعه بخواهد اولویت‌ها و ترجیحات خودش را بر دیگران و بر شهر تحمیل کند، نظم عمومی مختل می‌شود.

وی اضافه کرد: آنانی که صلاحیت و اختیاری بر مبنای قانون دارند، باید نظم عمومی جاری را محترم شمرده و قدردان و شکر گزار آن باشند نه آنکه برای بر هم زدن آن، بهانه و دست آویزی مهیا کنند. بر این مبنا، حقوقی که از سوی قانونگذار با منع مواجه نشده؛ مانند حق استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی که شهرداری مشهد در اختیار شهروندان قرار داده است،  باید محترم شمرده شده و دستخوش سلایق و علایق شخصی نگردد.

در شرایطی که بسیاری از مردان و زنان جامعه، با رعایت اقتضائات مذهبی و فرهنگی و هم راستا با سیاست‌های عمومی مورد نظر در قانون هوای پاک و به منظور حفظ سلامتی خودشان، در رفت و آمد‌های روزمره، دوچرخه را جایگزین وسایل نقلیه موتوری کرده اند و عقلای جامعه نیز این تغییر رویکرد ترافیکی را منطقی و مفید می‌دانند و برای عمومیت دادن آن تلاش می‌کنند، اعمال سلایق و علایق شخصی و بخشی، و ایجاد محدودیت کلی و مافوق قانون، برای نیمی از جامعه مشهد، قابل توجیه نیست. از سوی دیگر؛ مخالفت با خواست مشروع و عمومی، از سوی هر مرجعی که باشد؛ برای نظم عمومی مخاطره آمیز است. باید از تجارب گذشته درس گرفت.

مصوبات

 تصویب طرح نامگذاری معابر فرعی با حفظ شماره به نام مفاخر مشهد مقدس

ماده‌واحده: به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده می‌شود، به منظور تکریم و ارزش گذاری مفاخر مشهد مقدس و با توجه به خدمات قابل توجه آن‌ها، نسبت به نامگذاری تعدادی از معابر فرعی به شرح بند‌های زیر اقدام نماید.
۱- نامگذاری معبر فرعی شهید فرامرز عباسی ۳۶ با حفظ شماره به نام "جعفر معماریان طهرانی"
۲- نامگذاری معبر فرعی لاله ۲ واقع در شهید فکوری ۱۷ به نام "امیر کهتری"
۳- نامگذاری معبر فرعی گلشن ۵/۴ واقع در بولوار هفت تیر به نام " رضا انزایی نژاد"
۴- نامگذاری معبر فرعی هاشمیه ۱۱ با حفظ شماره به نام "مهدی عبایی خراسانی"
۵- نامگذاری معبر فرعی سناباد ۱۲ با حفظ شماره به نام " سید موسی حجازی"
۶- نامگذاری معبر فرعی شهید سالاری مقدم ۱۰ با حفظ شماره به نام زنده یاد "ابوالقاسم کاشفی وحدتی"

تصویب اصلاح اساسنامه شرکت قطار شهری

ماده واحده – اساسنامه شرکت قطار شهری (مهرشده توسط شورای اسلامی شهر) اصلاح و تصویب شد.

تصویب لایحه تفویض اختیار و افتتاح حساب بانکی

ماده واحده – به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده می‌شود، با رعایت مصوبه شماره ۱۲۳۹۰/۹۹/۵/ش مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۰۱ نسبت به افتتاح حساب بانکی برای اداره¬کل خزانه داری بر اساس تبصره‌های ذیل اقدام نماید.

تبصره ۱. صاحب امضای حساب یاد شده، مدیر کل اداره خزانه داری شهرداری مشهد بوده و عامل ذی حساب توسط مدیرکل امور مالی شهرداری (ذی حساب شهرداری) تعیین خواهد شد.
تبصره ۲. شهرداری مشهد مقدس مکلف است، نسبت به ثبت و به روزرسانی اطلاعات املاک در سامانه جامع املاک و مستغلات ظرف مدت حداکثر ۱ سال اقدام نماید و گزارش آن را در تفریغ بودجه ۱۴۰۰ به شورای اسلامی شهر ارایه نمایند.

تصویب لایحه بخشودگی عوارض و بهای خدمات پروانه ساختمانی مرکز نگهداری کودکان ۱۵ تا ۱۸ سال موسسه کودکان بی-سرپرست گلستان علی (ع)

ماده واحده – به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده می‌شود، در راستای اجرای مصوبات شماره ۱۸۴۳۵/۹۸/۵/ش مورخ ۲۶/۰۹/۹۸ با آخرین اصلاحات با موضوع خیرین شهریار و شماره ۱۸۴۸۲/۹۸/۵/ش مورخ ۲۶/۰۹/۹۸ با موضوع شهرهمگان با اولویت حمایت از گروه‌های خاص، نسبت به بخشودگی عوارض و بهای خدمات پروانه ساختمانی (به استثنای عوارض آموزش و پرورش) مرکز نگهداری کودکان ۱۵ تا ۱۸ سال موسسه کودکان بی سرپرست گلستان علی (ع) به مبلغ ۶،۳۲۶،۷۵۷،۰۰۰ (شش میلیارد و سیصد و بیست و شش میلیون و هفتصد و پنجاه و هفت هزار) ریال، مطابق قرارداد صلح و ضمایم پیوست (مهرشده توسط شورای اسلامی شهر) و با رعایت تبصره‌های زیر اقدام نماید.

تبصره ۱. بهره برداری از ساختمان مورد احداث می‌بایست صرفا به صوت عام المنفعه، غیرانتفاعی و منطبق بر مفاد قرارداد صلح پیوست باشد.
تبصره ۲. بخشودگی‌های مندرج در این مصوبه، شامل تخلفات ساختمانی احتمالی نمی‌شود.

تصویب لایحه مجوز انعقاد قرارداد پروژه مشاركتی مجتمع مسكونی فاطميه

ماده واحده: به شهرداری مشهد مقدس اجازه داده می‌شود، نسبت به اجرای پروژه مشارکتی "مجتمع مسکونی فاطمیه" با مشارکت و سرمایه گذاری "موسسه خیریه مسکن سازان اهل بیت توس" به عنوان سرمایه‌گذار در زمین متعلق به شهرداری به مساحت ۶۷/۲۳۵۵۲ متر مربع واقع در حاشیه بلوار پنجتن، حد فاصل خیابان پنجتن ۴۰ و ۴۶ و با مساحت کل زیربنای ۳۹۵۸۵ متر مربع با کاربری مسکونی، تجاری، پارکینگ، آموزشی، فرهنگی و فضای سبز و مبلغ کل سرمایه‌گذاری معادل ۲،۵۳۱،۱۹۶،۹۷۵،۰۲۷ ریال (دو هزار و پانصد و سی و یک میلیارد و یکصد و نود و شش میلیون و نهصد و هفتاد و پنج هزار و بیست و هفت) ریال بر اساس قرارداد مشارکت پیوست و ضمایم آن (مهر شده توسط شورای اسلامی شهر) اقدام نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->