سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ۳ پروژه عمرانی در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۷۶۰۸۴
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳
بهره‌برداری از ۳ پروژه عمرانی در حاشیه شهر مشهد
پروژه‌های پل دوم پنجتن، تعریض مسیر دسترسی بازار شهیدشوشتری، بهسازی تجهیزات و ساخت سکو‌های این بازار در مشهد افتتاح شد.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ در مراسمی با حضور شماری از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد و مسئولان شهری، پل دوم پنجتن، پروژه تعریض مسیر دسترسی بازار شهیدشوشتری و بهسازی تجهیزات و ساخت سکو‌های این بازار به‌بهره برداری رسید تا علاوه بر سهولت در کسب وکار کسبه شاغل در جمعه بازار شهیدشوشتری، مردم مناطق مختلف شهر مشهد نیز به راحتی بتوانند به این بازار دسترسی داشته باشند.


رئیس کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخودار شورای اسلامی شهر مشهد در مراسم افتتاح این پروژه‌ها، با بیان اینکه خوشحالم در روز‌های پایانی شورای پنجم با تلاش‌های شبانه روزی مدیریت شهری اقدامات به ثمر نشسته است، گفت: در نخستین روز‌های کاری شورای پنجم بود که در دیدار با اهالی مهرآباد و شهرک‌های اطراف گلایه‌های اهالی محل از وجود جمعه‌بازار «میامی» و مشکلات آن به گوشمان رسید و این موضوع را به مدیران وقت شهر منتقل کردیم و این خواسته به زمین مانده مردم منطقه سرانجام در آبان ۱۳۹۶ اجرایی شد و در اردیبهشت ۱۳۹۷ شاهد انتقال این جمعه بازار به مکان فعلی واقع در انتهای پنجتن بودیم.


رمانضعلی فیضی افزود: پس از بهره‌برداری این جمعه بازار، عملیات اجرایی پل دوم پنجتن، تعریض مسیر دسترسی به این بازار و بهسازی پل بازار در دستور کار قرار گرفت که امروز شاهد افتتاح آن هستیم؛ از همین رو از مدیران کنونی و مدیرانی که برای به سرانجام رساندن این پروژه تلاش کردند، قدردانی می‌کنم.
وی افزود: در این ۴ سال ما مشهد را به کارگاه بزرگ سازندگی، بالندگی، رشد و خدمت به آحاد مردم و مناطق مختلف مشهد تبدیل کردیم.


معاون خدمات شهری شهردار مشهد نیز در حاشیه این مراسم، با بیان اینکه پس از جابه جایی و انتقال جمعه بازار شهیدشوشتری به مکان کنونی به تدریج برخی نیازمندی‌ها و مشکلات برای شهروندان ایجاد شد، گفت: از جمله این مشکلات می‌توان به مسیر دسترسی و رفت وآمد از انتهای پل پنجتن و ایجاد ترافیک اشاره کرد که در این راستا عملیات ساخت پل جدید روی کشف‌رود به‌طول ۷۵ متر و عرض ۱۲ متر و با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال در اواخر سال ۱۳۹۸ آغاز شد.
مهدی یعقوبی افزود: در مرحله دوم اقدامات ما در این منطقه، تعریض مسیر دسترسی به این بازار به طول ۱۸۰۰ متر و عرض ۲۲ متر در مهر ۱۳۹۹ آغاز شد.


وی با بیان اینکه مجموعه بازار شهیدشوشتری با هدف سامان‌دهی بازارچه‌ها و مشاغل خرد شهری و رفع موانع برای عرضه مستقیم محصولات ایجاد شده است، ادامه داد: این مجموعه شامل ۳۷۲۶ جایگاه است که در راستای بهسازی و مناسب‌سازی چیدمان غرفه‌ها و محوطه سازی استاندارد در ۹ خط به صورت سکوی بتنی ساخته شده است؛ همچنین بازپیرایی فضای مجموعه وساختار‌های زیربنایی و ساختمان‌های اداری برای استفاده نیرو‌های خدماتی از جمله نیرو‌های انتظامی، آتش‌نشانی، بهداشت و اورژانس با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد ریال انجام شده است.


راه اندازی بازار‌ها برای کمک به معیشت مردم

مدیرعامل سازمان سامان‌دهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد نیز در این مراسم با اشاره به اینکه سامان‌دهی و حمایت از کسب وکار‌های خرد برای کمک به معیشت مردم از دغدغه‌های مدیریت شهری است، اظهار کرد: راه‌اندازی بازار‌های عمومی و تخصصی از جمله راه‌اندازی بازار مشاغل خانگی، بازار هنرمندان، کارفودها، ایست کار‌ها و سایر بازار‌ها در راستای کمک به معیشت مردم است تا این افراد بتوانند حداقل درآمد‌هایی داشته باشند.


سیدمسعود رضوی با بیان اینکه در پروژه سامان‌دهی جمعه‌بازار شهیدشوشتری ۳ ریزپروژه نیز اجرا شده است، گفت: نخستین پروژه ایجاد پل سواره رو در انتهای پنجتن و روی رودخانه تاریخی کشف بود؛ دومین پروژه تعریض مسیر به جمعه بازار و سومین پروژه بهسازی داخل بازار شهید شوشتری بوده است.


وی افزود: در این بازار علاوه بر ساخت سکو برای غرفه ها، فضای سبز، مبلمان شهری، ساختمان‌های خدماتی و اداری، سرویس بهداشتی و نمازخانه نیز در مجموعه ایجاد شده است.


رضوی ادامه داد: امیدواریم در ادامه بتوانیم با توافق با سازمان جهاد کشاورزی مجموعه بازار شهیدشوشتری را به بارانداز‌های خودرو‌های سنگین و نیمه‌سنگین تبدیل کنیم تا در تمام روز‌های هفته دایر باشند و کالا و محصولات به شهروندان ارائه دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->