واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT یک خودروی مهندسی ارتش اسرائیل در غزه منفجر شد تأکید وزیر میراث فرهنگی بر حفظ انسجام ملی و تقویت تعلق ایرانیان خارج از کشور عارف: جنگ آینده، نبرد «علم با علم» و «فناوری با فناوری» است درگیری شدید در رفح | اسرائیل آتش‌بس غزه را نقض کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آغاز فراخوان اعزام مشمولان خدمت در آبان سال جاری (۲۷ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا | ادعای نقض آتش بس از سوی ما نادرست است عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبر داد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ۹۳درصد از خانوار‌های غزه، با بحران آب دست‌به‌گریبان‌ هستند ترامپ: یک زیردریایی حامل موادمخدر را نابود کردیم نتانیاهو: جنگ غزه هنوز تمام نشده است تماس نخست وزیر مالزی با سران پاکستان و افغانستان؛ آمادگی برای کمک به تنش زدایی حماس: خواستار فشار میانجی‌ها بر اسرائیل برای باز کردن گذرگاه رفح هستیم ۳ کشته و ۹ زخمی بر اثر انفجار در یک کارخانه نظامی در روسیه انفجار یک نفتکش در خلیج عدن | وزارت دفاع یمن واکنش نشان داد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) اولیانوف: شورای امنیت بررسی موضوع هسته‌ای ایران را پایان داد وزارت امور خارجه، نقض آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست سه نظامی صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تظاهرات ضدترامپ در آمریکا + فیلم (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعاهای بی‌اساس پمپئو درباره ایران

  • کد خبر: ۷۶۳۸۵
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
ادعاهای بی‌اساس پمپئو درباره ایران
وزیر امورخارجه پیشین آمریکا هم راستا با ادعاهای مقامات صهیونیستی و آمریکایی مبنی بر نقش ایران در حمله به نفتکش اسرائیلی، ادامه مذاکرات هسته ای واشنگتن با تهران پس از این حادثه را دیوانگی خواند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مایک پمپئو وزیر امورخارجه پیشین آمریکا در گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز ادعاهای بی اساس مقامات رژیم صهیونیستی، انگلیس و آمریکا درخصوص دست داشتن ایران در حمله به یک نفتکش مِرسِر استریت در نزدیکی عمان را تکرار کرد.

 

وی در ادامه جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را به ضعف در برابر ایران متهم کرد و با تکرار ادعاهای خود گفت که دیوانگی است پس از آنکه ایرانی ها یک بریتانیایی و یک رومانیایی را کشتند، مذاکرات با ایران در وین ادامه یابد.

 

پمپئو رویکرد دولت بایدن در تلاش برای احیای برجام باوجود آن چه آن را حملات ایران به کشتی ها و منافع غرب و متحدانش می‌خواند را محکوم کرد و خواستار توقف مذاکرات وین شد.

 

وزیر امورخارجه پیشین آمریکا که به نظر می آید به شدت از ادامه رایزنی ها بر سر احیای برجام به خشم آمده است، تاکید کرد که بایدن در اتخاذ مواضع سرسختانه درقبال کشورهایی چون روسیه، چین، ایران و کره جنوبی شکست خورده است.

 

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: ایران در حال استفاده از ضعف آمریکا است. آنها یک بریتانیایی و یک رومانیایی را کشتند. به یک کشتی در دریا حمله کردند. راکت های حماس از سوی نوار غزه به اسرائیل شلیک می شود اما ما هنوز بر سر میز مذاکره نشسته ایم و تلاش می کنیم تا درخصوص توافق هسته ای با آنها (ایران) مذاکره کنیم.

 

پمپئو همچنین گفت: این در حالی است که ترامپ (رئیس جمهور پیشین آمریکا) دشمنان آمریکا را محبور کرد که ما را جدی بگیرند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->