گردان‌های قسام خودروی نظامی اشغالگران در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) «علی طیب‌نیا» وزارت اقتصاد را نپذیرفت غریب‌آبادی: ایران بر حق غنی‌سازی اورانیوم تأکید دارد تل آویو مدعی ترور جانشین فرمانده یگان ۴۴۰۰ حزب الله شد ارزیابی مثبت گروسی از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گروسی مذاکرات رم را یک روز مثبت خواند ابراز ناامیدی قطر از روند کُند مذاکرات درباره غزه سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود فرصتی به دیپلماسی برای منافع کشور آمار شهدای غزه به ۵۱ هزار و ۲۰۱ تن رسید (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) فارن‌پالسی از نیم نگاه آمریکا به ثروت‌های معدنی پاکستان پرده برداشت آیت‌الله علم‌الهدی: موزه دفاع مقدس اولویت نخست برنامه تفریحی‌فرهنگی زائران شود سخنگوی سازمان ملل: بیش از ۲ میلیون نفر در غزه در محاصره رژیم صهیونیستی هستند گزارش یونیسف از وضعیت اسف‌بار بیمارستان‌های کودکان در غزه | شرایط بسیار دشوار است کویت از نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا استقبال کرد مهاجرانی: دولت از رفع تحریم‌ها و تأمین حقوق ملت استقبال می‌کند امیر خاموشی: هوانیروز برای انجام مأموریت‌های رزمی و پشتیبانی در آمادگی کامل قرار دارد قالیباف قانون اجازه افزایش سهام سرمایه دولت در بانک بین‌المللی ترمیم و شرکت آی‌اف‌سی را ابلاغ کرد هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای، تشکیل جلسه خواهد داد حمایت یک حساب غیررسمی متعلق به بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، از ایران و فلسطین تحلیل سی‌ان‌ان از سفر وزیر دفاع عربستان به تهران | ریاض معتقد به غیرقابل پیش‌بینی بودن گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکاست اولین حضور معاون جدید پارلمانی دولت در صحن مجلس شورای اسلامی (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم مجلس با مسکوت‌ماندن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی مخالفت کرد تحلیلگر مسائل سیاسی: حل سریع مشکلات ایران و آمریکا بعید است | نتیجه مذاکرات به رفتار طرف مقابل بستگی دارد یک هواپیمای سبک در «ایلینوی» آمریکا سقوط کرد و ۴ نفر کشته شدند زلنسکی: باوجود اعلام آتش‌بس، روسیه به حملات خود ادامه می‌دهد رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی، مولدسازی را تسریع و بهبود می‌بخشد
سرخط خبرها

نگاهی به حاشیه‌های آخرین روز‌های پایانی دولت روحانی | پس از پاستور

  • کد خبر: ۷۶۴۴۱
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲
نگاهی به حاشیه‌های آخرین روز‌های پایانی دولت روحانی | پس از پاستور
در دولت روحانی، اما انگار ما نه هر ۹روز که دیگر هر ساعت و هر لحظه با بحران‌های مختلفی روبه رو می‌شدیم. عده‌ای می‌گویند دولت یازدهم و دوازدهم را از این بابت و در کنار سوءمدیریت‌ها باید بدشانس‌ترین دولت‌های بعد از انقلاب نامید.

نجفی | شهرآرانیوز؛ آن نقل قول معروف دولت اصلاحات را یادتان هست؟ اینکه می‌گفتند هر ۹روز دچار یک بحران و مشکل بزرگ می‌شدند و تا مردم و رسانه‌ها می‌آمدند از مشکل قبلی خلاص شوند یکی دیگر ایجاد می‌شد. خب این سیر همین طور تا آخر ادامه داشت و حتی تغییر دولت‌ها هم نتوانست از برخی بحران‌ها بکاهد. معلوم نبود چرا کسی تلاش نمی‌کند فاصله این بحران‌ها زیاد شود. با تغییر دولت‌ها هم انگار فاصله بحران‌ها و مشکلات کمرشکن در همه حوزه‌ها کم نشد.

 

در دولت روحانی، اما انگار ما نه هر ۹روز که دیگر هر ساعت و هر لحظه با بحران‌های مختلفی روبه رو می‌شدیم. عده‌ای می‌گویند دولت یازدهم و دوازدهم را از این بابت و در کنار سوءمدیریت‌ها باید بدشانس‌ترین دولت‌های بعد از انقلاب نامید. فقط یک قلم از مشکلات کشور مربوط به حوادث طبیعی است، البته اگر واقعا سیل را باوجود تمام ساخت وساز‌های غیرمجاز و غیر استاندارد بتوان یک حادثه طبیعی نامید.

از زلزله یا زلزله‌های گسترده در غرب کشور بگیرید تا آتش سوزی‌های بزرگ و مهارنشدنی در زاگرس. از برف سهمگینی که شهریور۹۲ یعنی دقیقا یک ماه بعد از استقرار دولت جدید که راه‌های کشور را قفل کرد تا مشکل ریزگرد‌ها و هزارویک مشکل کوچک و بزرگ دیگر. دیروز رسما دولت روحانی بعد از ۸ سال تمام شد و مثل هر پایانی با حاشیه‌های زیادی همراه بود.


رئیس جمهور‌ها می‌آن و می‌رن، ولی مرتضی حیدری سرجاشه

یکی از پربازدیدترین ویدئو‌هایی که دیروز در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد ویدئویی از حیاط ساختمان پاستور بود، جایی که وزرا برای گرفتن عکس‌های آخر دورهم جمع می‌شوند، اما یک مانع وجود دارد. آن هم شاخه گلی که در ظاهر هرس نشده است و آویزان افتاده یک ور. از آن طرف هیچ یک از وزرا و مقامات توجهی به این شاخه گل نافرم نمی‌کنند و با برخورد به آن از پله‌ها بالا می‌روند. کاربران فضای مجازی با انتشار همین ویدیو نوشتند که مسئولان مشکل را حل نمی‌کنند، بلکه مشکلات مثل همین شاخه گل مزاحم می‌ماند که باید از روی آن رد شد و نادیده اش گرفت، البته پایان روحانی با جک و لطیفه‌های اغلب کلیشه‌ای هم همراه بود. مثل اینکه: «کسی می‌دونه از امروز تا زمان تحلیف کی رئیس جمهوره؟»، اما این عکس جمعی حاشیه دیگری هم داشت.

 

آن‌ها در حال برداشتن آخرین عکس یادگاری بودند که محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه دولت دوازدهم، دوبار به شکل ظریفی به جمله موزونی که در برخی از میهمانی‌ها استفاده می‌شود، اشاره کرد و فقط دو کلمه آخرش را به کار برد که باعث خنده معصومه ابتکارشد، البته وسط این شوخی‌ها و متلک‌ها و کنایه‌ها مثل همیشه مجری مشهور مناظره‌ها هم توی این لطیفه‌ها حضور داشت و مردم نتوانستند او را نادیده بگیرند: «رئیس جمهور‌ها و نامزد‌ها و... می‌آن و می‌رن، ولی مرتضی حیدری هنوز با قدرت سرجاشه.» بعد از آن عده‌ای هم با هشتگ #فکر_نمی کردم در توئیتر شروع کردند به انتقاد کردن.

 

این هشتگ هم از صحبت‌های روحانی در آخرین جلسه با مدیران دولتی بیرون آمده آن ‎جایی که انگار مستأصل و ناامید خطاب به آن‌ها می‌گوید: «فکر نمی‌کردیم ۲۵ استان ما با هم در عرض یک هفته درگیر سیل شود؛ فکر نمی‌کردم با زلزله عظیمی با آن میزان تخریب مواجه شویم؛ فکر نمی‌کردیم با کرونا مواجه شویم و حتی دنیا هم چنین فکر نمی‌کرد. شاید فکر نمی‌کردیم آمریکایی‌ها به راحتی برجام را زیر پا بگذارند. البته همه این‌ها کم و بیش بود و احتمالش وجود داشت، اما من فکر نمی‌کردم روز‌های پایانی دولت دوازدهم با ادامه جنگ اقتصادی پایان یابد. فکر نمی‌کردم چنین شود. فکر می‌کردم در پایان دولت با پایان جنگ اقتصادی و مهار کرونا، قدرت را به دولت بعدی می‌سپاریم.»


یک امشب را نماینده مردم باشید نه صداوسیما

روحانی شب قبل از تنفیذ حکم آیت‌ا... رئیسی و برای آخرین بار به تلویزیون آمد و با مردم حرف زد، البته با اجرای همیشگی مرتضی حیدری. حیدری این بار تلاش کرد کمی از آن عصاقورت دادگی خودش خارج شود و سؤال‌های صریح تری بپرسد. مثل اینکه تلقی مردم و برخی از منتقدان درباره روحانی شیک بودن، کم کار کردن، وقت ندادن به وزرایش و خلاصه می‌خواست بگوید روحانی همیشه تاقچه بالا می‌گذارد و جواب احدی را هم نمی‌دهد. البته معلوم نبود چرا او این سؤال‌ها را با خنده و شوخی مطرح می‌کند. روحانی گفت ساعت و تعداد جلسه‌ها و امضاهایش موجود است و مدعی شد روزی ۱۳، ۱۴ ساعت کار می‌کرده است.

 

البته او همان اول بسم ا... و قبل از شروع گفت وگویش خطاب به حیدری گفت: «فرض کنید فردا شب است. علاقه مندم امشب مصاحبه ما یک مصاحبه غیررسمی باشد. می‌خواهم نماینده صداوسیما نباشید و نماینده مردم باشید.»


روز مراسم تنفیذ هم تصاویر گوناگونی از حضور مقامات لشکری و کشوری منتشر شد و رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی هم بی‌درنگ شروع کردند به تجزیه و تحلیل. مشهورترین احتمالا باید چهره آقای روحانی باشد هنگام سخنرانی رئیس جمهور تازه تنفیذ شده و آمار و ارقام‌ها و مشکلاتی که دولت قبل روی دست انداخته است. روحانی در این تصویر اخم کرده و صورتش هم کمی قرمز شده است که به گفته برخی‌ها شاید علت آن شنیدن سخنان رئیس‌جمهور تازه نفس باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->