تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایان طرح تابستانه کتاب ۱۴۰۰ و ثبت یک رکورد جدید

  • کد خبر: ۷۶۸۲۷
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۱
پایان طرح تابستانه کتاب ۱۴۰۰ و ثبت یک رکورد جدید
هجدهمین دوره طرح تابستانه کتاب، با برجای گذاشتن آماری قابل‌توجه به پایان رسید. این دوره از طرح ویژگی‌هایی داشت که آن را از دیگر دوره ها متمایز کرده بود،

به گزارش شهرآرانیوز - هجدهمین دوره طرح تابستانه کتاب، با برجای گذاشتن آماری قابل‌توجه به پایان رسید. این دوره از طرح ویژگی‌هایی داشت که آن را از دیگر دوره ها متمایز کرده بود، مشارکت بالای کتابفروشان، افزایش ۵۰ درصدی یارانه اختصاص یافته به مخاطبان و از سوی دیگر استقبال از این دوره طرح، برخی از نکات این دوره هستند.

 

تعداد کتابفروشان

در این دوره تعداد کتابفروشان عضو به  ۹۷۵ کتابفروشی در سراسر کشور رسید. بنابر آمار نهایی خانه کتاب، بیش از ۹۴۵ کتابفروشی، فروش داشتند.

 

تهران با ۱۶۲ کتاب‌فروشی بیشترین آمار فروش را با رقمی نزدیک به ۴ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، ثبت کرده است که باید فروش پستی و تلفنی را در نظر گرفت که بخشی از آن ارسال به خارج از تهران نیز بوده است. پس از تهران، خراسان رضوی با فروش ۳ میلیارد و صد و پنجاه میلیون تومان، رتبه دوم پرفروش‌ترین استان این طرح را در اختیار دارد. این آمار از ۱۲۳ کتابفروشی در سراسر استان به دست آمده است.

 

اصفهان نیز با ۹۳ کتابفروشی، فروش حدود ۳ میلیارد تومانی داشته است.

 

فروش کتاب‌ها

آمار فروش کتاب‌ها در این دوره ۴۷۴ هزار و ۹۱۶ جلد ثبت شده است که با وجود افزایش قیمت کتاب ها و افزایش تخفیف اختصاص یافته، از فروش طرح بهارانه کتاب که کمتر از ۳ ماه پیش برگزار شد، رقم کمتری را نشان می‌دهد. در بهارانه کتاب ۱۴۰۰، ۵۶۱ هزار و ۸۹۳ نسخه کتاب به ارزش بیش از ۲۲ میلیارد تومان به فروش رسید اما در این دوره با وجود افزایش بیش از ۵ میلیارد تومانی فروش نهایی، تعداد کتاب به گونه قابل توجهی کاهش یافته است و شاهد کاهش ۸۶ هزار نسخه‌ای آن بوده‌ایم.

 

تهران با فروش ۷۵ هزار و ۱۴۴ نسخه در جایگاه نخست و پس از آن خراسان رضوی با ۵۴ هزار و ۸۷۳ نسخه و اصفهان با بیش از ۴۴ هزار نسخه کتاب، پرفروش‌ترین استان‌ها براساس تعداد نسخه به شمار می‌آیند که با تعداد کتابفروشی‌ها و آمار فروش، چندان دور از ذهن نیست.

 

افزایش اعتبار

افزایش ۵۰ درصدی اعتبار طرح و رسیدن آن از ۲۰۰ هزار تومان به ۳۰۰ هزار تومان، با این که رقم فروش کتاب را افزایش داد، نتوانست روی فروش نسخه‌ها تاثیر بگذارد، هر چند آمار فروش نشان می‌دهد که رقم فروش نهایی طرح قابل‌توجه بوده است و افزایش ۳۵درصدی  فروش نهایی را شاهد بوده‌ایم. 

 

منبع: ایرنا

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->