خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رییس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن! قالیباف در دیدار با همتای فنلاندی خود: غرب در رویارویی با جنگ غزه استاندارد دوگانه دارد هشدار رئیس کمیته بین‌المللی نجات درباره مرگ ساکنان غزه بر اثر گرسنگی هشدار رئیس جمهور در رابطه با بحران جدی آب در کشور پزشکیان در زنجان: ظرفیت‌های مردمی در نهضت مدرسه‌سازی استفاده شود وانگ یی از تمایل پکن برای تعامل بیشتر با آمریکا خبرداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | مصداق جنایت علیه بشریت است چراغ سبز کانادا برای به رسمیت شناختن فلسطین عصبانیت ترامپ از کانادا به دلیل موضع‌گیری‌اش در قبال تشکیل کشور فلسطین عراقچی: تهران خواستار مذاکره واقعی است | با فریب و فشار تسلیم نمی‌شویم رئیس‌جمهور وارد زنجان شد (۹ مردادماه ۱۴۰۴) رئیس مجلس: ایران و قطر در مواقع خطر همواره حامی یکدیگر هستند حمله پهپادی یمن به اسرائیل (۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
وزیر کشور در مشهد:

۸۰ تا ۸۵ درصد انتخابات آتی الکترونیک خواهد بود

  • کد خبر: ۷۶۹۲
  • ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۶
۸۰ تا ۸۵ درصد انتخابات آتی الکترونیک خواهد بود
وزیر کشور در حاشیه همایش استانداران در مشهد گفت: ۸۰ تا ۸۵ درصد انتخابات الکترونیکی خواهد بود و با شورای نگهبان به توافق رسیده‌ایم اما هنوز نهایی نشده تا در ۱۴۰ شهر کشور هم اخذ و شمارش آرا الکترونیکی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر امروز در حاشیه همایش استانداران در مشهد اظهار داشت: مهمترین موضوع کشور در ماه‌های پیش رو مسئله انتخابات است که باید با شکوه در فضایی امن، قانونی و سالم برگزار شود.

 وزیر کشور بیان کرد: 80 تا 85 درصد انتخابات الکترونیکی خواهد بود و با شورای نگهبان به توافق رسیده‌ایم اما هنوز نهایی نشده تا در 140 شهر کشور هم اخذ و شمارش آرا الکترونیکی باشد.

رحمانی فضلی عنوان کرد: احراز هویت مهمترین بخش انتخابات است که معمولاً بیشترین تخلفات انتخاباتی در این بخش روی می‌دهد و تلاش می‌شود در انتخابات امسال بیشترین دقت و نظارت به احراز هویت اشخاص اختصاص یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->