پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

کارگران چگونه می‌توانند خانه‌دار شوند؟

  • کد خبر: ۷۶۹۳۷
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
کارگران چگونه می‌توانند خانه‌دار شوند؟
دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: ما می توانیم تعاونی های مسکن کارگری را فعال کنیم و مثل دهه ۶۰ و ۷۰ زمینهای رایگان در اختیارشان بگذاریم و پول زمین را در مراحل بعدی و هنگام تحویل سند از کارگران بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی با اشاره به برنامه دولت رئیسی برای خانه دار شدن اقشار جامعه به ویژه کارگران اظهار کرد: این که از زمینهای در اختیار سازمانها، ارگانها و دستگاهها برای تامین مسکن کارگران استفاده کنیم و وام و تسهیلات کم بهره در اقساط بلند به آنها بدهیم ایده بسیار خوبی است و اگر آقای رئیسی این ایده را محقق کند گام بزرگی در راستای خانه دار شدن کارگران برداشته ایم.

 

وی افزود: ما می توانیم تعاونی های مسکن کارگری را فعال کنیم و مثل دهه ۶۰ و ۷۰ زمینهای رایگان در اختیارشان بگذاریم و پول زمین را در مراحل بعدی و هنگام تحویل سند از کارگران بگیریم.

ابوی گفت: اگر کارگر بخواهد فقط پول زمین را بدهد باید کلی زیر بار قرض و بدهی برود در صورتی که همین حالا مالکانی داریم که حاضرند زمین هایشان را در این طرح مشارکت بدهند و از محل افزایش ارزش افزوده ای که این زمینها برایشان به دنبال دارد، سودشان را دریافت کنند.

 

دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران در ادامه به سه راهکار تامین مسکن کارگران اشاره و خاطرنشان کرد: در گام اول دولت باید در تامین زمین کمک کند که خوشبختانه زیاد است، دوم اختصاص وام های بلند مدت و کم‌بهره است که کارگران از عهده پرداخت اقساط وام برآیند و سوم اعمال نظارت بر طرحهای مسکن و ساخت و ساز که باید صورت گیرد.

ابوی در پاسخ به این پرسش که آیا دولت رئیسی می تواند به ساماندهی بازار مسکن کمک کند؟ گفت: با شناخت و جدیتی که از ایشان داریم می تواند بازار مسکن را سر و سامان دهد منتها برای انجام این کار لازم است یک تیم همراه داشته باشد که عزم و اراده برای ساماندهی بازار مسکن داشته باشد.

 

وی در عین حال با اشاره به تاخیر بسیار در ساخت و تحویل مسکن مهر گفت: کارگران زیادی به امید خانه دار شدن در این طرح ثبت نام کردند ولی با گذشت چند دولت هنوز واحدهای خود را تحویل نگرفته اند؛ مسکن مهر علنا در چهار سال اول دولت قبل بدون نتیجه متوقف بود و هیچ رغبت و اقدامی را در خصوص تکمیل مسکن مهر شاهد نبودیم و در چهار سال دوم به آن پرداخته شد که امیدواریم با توجه به عزم و اراده ای که در دولت جدید وجود دارد کارگران هرچه زودتر واحدهایشان را تحویل بگیرند.

دبیر کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران در پایان آمادگی کامل تعاونی ها و تشکل های کارگری را برای هرگونه کمک به دولت جدید اعلام کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->