رویداد سواد رسانه‌ای «کاراشین» برگزار شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ صحبت‌های فریبا نادری درباره بازی در فیلم شوهر ستاره انتقاد از نحوه نقد سریال تاسیان آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی
سرخط خبرها

برای «خدیجه طلعت» مادر شهیدان حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده که چند روز پیش آسمانی شد

  • کد خبر: ۷۶۹۹۸
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹
برای «خدیجه طلعت» مادر شهیدان حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده که چند روز پیش آسمانی شد
«خدیجه طلعت» مادر شهیدان «حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی» و مادربزرگ شهید مفقودالاثر «نادر تبریزی»، پنج‌شنبه هفته گذشته مصادف با زادروز ۱۰۱ سالگی‌اش درگذشت و در جوار فرزندان شهیدش در خواجه ربیع آرام گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز - «خدیجه طلعت» مادر شهیدان «حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی» و مادربزرگ شهید مفقودالاثر «نادر تبریزی»، پنج‌شنبه هفته گذشته مصادف با زادروز ۱۰۱ سالگی‌اش درگذشت و در جوار فرزندان شهیدش در خواجه ربیع آرام گرفت.


این مادر متولد سال ۱۲۹۸ بود و ۵ پسر به نام‌های حسین، محمد، حسن، عباس، ابوالفضل (امیر) داشت؛ حسین جانباز دوران دفاع مقدس بود که چند سال پیش به رحمت خدا پیوست، محمد جانباز اعصاب و روان و در قید حیات است و ۳ پسر آخر خانواده حسن، عباس و ابوالفضل (امیر) نیز شهید شده‌اند.


«حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی»، به ترتیب در سال‌های ۱۳۳۶، ۱۳۳۹ و ۱۳۴۲ در مشهد چشم به جهان گشودند. ابوالفضل (امیر) آخرین پسر (متولد ۱۳۴۲) و اولین فرزند شهید این مادر بود، او هم‌رزم دکتر چمران بود و ۱۹ مرداد ۱۳۶۰ در بانه شهید شد. عباس (متولد ۱۳۳۹) که از روز‌های نخست جنگ به‌طور خودجوش وارد جبهه شده بود، در اولین اعزام رسمی خود و در ۲۹ اسفند ۱۳۶۰ در چزابه به شهادت رسید. حسن (متولد ۱۳۳۶) نیز در ۴ خرداد ۱۳۶۱ در شلمچه به شهادت رسید.

 

مرحومه طلعت همچنین صاحب بیش از ۴۰ نوه و ۴۰ نتیجه بود؛ شهید مفقودالاثر «نادر تبریزی» و آزاده سرافراز «محمود رعیت نژاد» نیز از نوه‌های این بانوی گرامی هستند. این مادر همیشه می‌گفت «الهی شکر که پسران من جنگیدند؛ اگر مردان باغیرت نمی‌جنگیدند الان ایرانی نبود.» کتاب «بانوی قرن» بخشی از خاطرات این مادر فداکار از دوران کودکی، جبهه و شهادت فرزندان عزیزش است که توسط «سعیده زراعتکار» به رشته تحریر درآمده و پیشنهاد خوبی است برای خواندن از ایستادگی‌های یک مادر که حالا بین ما نیست.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->