مروری بر وضعیت اجرا‌های تئاتر مشهد در یک‌ماه‌ونیم گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) اضافه‌شدن جایزه ویژه «سحر امامی» به جشنواره رسانه‌ای «صبح» رئیس سازمان سینمایی: باید سبد کالای سینما را متنوع کنیم وزیر فرهنگ: تشییع ‌پیکر شهدای اقتدار ایران در تهران، شکوه دیگر از همبستگی ایرانیان بود درگذشت «لالو شیفرین» آهنگساز فیلم «ماموریت غیرممکن» آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) حضرتی: راه فرماندهان و دانشمندان شهید ادامه دارد کارگردان ایرانی نامزد جشنواره نالیوود کانادا و برنده جوایز سن‌دیگو شد هزار و ۲۰۰ ساعت برنامه رادیویی، ویژه محرم ۱۴۰۴ برنامه ریزی برای ساخت انیمیشن راتاتویی ۲ جدیدترین آمار فروش سینما‌های کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | فروش حدود هفت میلیارد تومان بلیت در ۳ روز استوری جدید حامد بهداد | تسلیت به مردم داغدار + عکس انتشار کتاب «مداح شو» برای کودکان و نوجوانان نگاهی به ضعف‌های سریال «ناریا»؛ از روایت آشفته تا قصه مبهم!
سرخط خبرها

برای «خدیجه طلعت» مادر شهیدان حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده که چند روز پیش آسمانی شد

  • کد خبر: ۷۶۹۹۸
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹
برای «خدیجه طلعت» مادر شهیدان حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده که چند روز پیش آسمانی شد
«خدیجه طلعت» مادر شهیدان «حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی» و مادربزرگ شهید مفقودالاثر «نادر تبریزی»، پنج‌شنبه هفته گذشته مصادف با زادروز ۱۰۱ سالگی‌اش درگذشت و در جوار فرزندان شهیدش در خواجه ربیع آرام گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز - «خدیجه طلعت» مادر شهیدان «حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی» و مادربزرگ شهید مفقودالاثر «نادر تبریزی»، پنج‌شنبه هفته گذشته مصادف با زادروز ۱۰۱ سالگی‌اش درگذشت و در جوار فرزندان شهیدش در خواجه ربیع آرام گرفت.


این مادر متولد سال ۱۲۹۸ بود و ۵ پسر به نام‌های حسین، محمد، حسن، عباس، ابوالفضل (امیر) داشت؛ حسین جانباز دوران دفاع مقدس بود که چند سال پیش به رحمت خدا پیوست، محمد جانباز اعصاب و روان و در قید حیات است و ۳ پسر آخر خانواده حسن، عباس و ابوالفضل (امیر) نیز شهید شده‌اند.


«حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی»، به ترتیب در سال‌های ۱۳۳۶، ۱۳۳۹ و ۱۳۴۲ در مشهد چشم به جهان گشودند. ابوالفضل (امیر) آخرین پسر (متولد ۱۳۴۲) و اولین فرزند شهید این مادر بود، او هم‌رزم دکتر چمران بود و ۱۹ مرداد ۱۳۶۰ در بانه شهید شد. عباس (متولد ۱۳۳۹) که از روز‌های نخست جنگ به‌طور خودجوش وارد جبهه شده بود، در اولین اعزام رسمی خود و در ۲۹ اسفند ۱۳۶۰ در چزابه به شهادت رسید. حسن (متولد ۱۳۳۶) نیز در ۴ خرداد ۱۳۶۱ در شلمچه به شهادت رسید.

 

مرحومه طلعت همچنین صاحب بیش از ۴۰ نوه و ۴۰ نتیجه بود؛ شهید مفقودالاثر «نادر تبریزی» و آزاده سرافراز «محمود رعیت نژاد» نیز از نوه‌های این بانوی گرامی هستند. این مادر همیشه می‌گفت «الهی شکر که پسران من جنگیدند؛ اگر مردان باغیرت نمی‌جنگیدند الان ایرانی نبود.» کتاب «بانوی قرن» بخشی از خاطرات این مادر فداکار از دوران کودکی، جبهه و شهادت فرزندان عزیزش است که توسط «سعیده زراعتکار» به رشته تحریر درآمده و پیشنهاد خوبی است برای خواندن از ایستادگی‌های یک مادر که حالا بین ما نیست.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->