از کتاب «دیو و دیوانگی» سروده محمدباقر کلاهی‌اهری رو نمایی می‌شود «قفس» روی صحنه «شمایل» می‌رود + زمان اجرا بازدید «پیمان جبلی» از پشت صحنه سریال «طوبی» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ مرداد ۱۴۰۳) + زمان پخش کتاب «مناقشه قره باغ، از آغاز تا پایان» منتشر شد دومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت  رونمایی از ۸ بازی قرآنی در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) مستند‌های ورزشی در شبکه امید + زمان پخش رئیس هیات انتخاب و داوران جشنواره فیلم‌های ورزشی مشخص شد گریم غافلگیرکننده «سارا بهرامی» در یک نمایش + عکس «مغناطیس»برنامه‌ای برای زائران اربعین در شبکه ۲ سیما برگزیدگان دومین کنگره استانی زنان تاثیرگذار معرفی شدند (۳ مرداد ۱۴۰۳) نقش با ترکیبی از رنگ، خط و شعر | گزارشی از نمایشگاه «الواح» در نگارخانه رادین ثبت امید و زندگی در دل جنگ و آوارگی گزارشگران تهی دست! از فرمانروایان ایرانی آناتولی چه می‌دانیم؟
سرخط خبرها

برای «خدیجه طلعت» مادر شهیدان حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده که چند روز پیش آسمانی شد

  • کد خبر: ۷۶۹۹۸
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹
برای «خدیجه طلعت» مادر شهیدان حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده که چند روز پیش آسمانی شد
«خدیجه طلعت» مادر شهیدان «حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی» و مادربزرگ شهید مفقودالاثر «نادر تبریزی»، پنج‌شنبه هفته گذشته مصادف با زادروز ۱۰۱ سالگی‌اش درگذشت و در جوار فرزندان شهیدش در خواجه ربیع آرام گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز - «خدیجه طلعت» مادر شهیدان «حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی» و مادربزرگ شهید مفقودالاثر «نادر تبریزی»، پنج‌شنبه هفته گذشته مصادف با زادروز ۱۰۱ سالگی‌اش درگذشت و در جوار فرزندان شهیدش در خواجه ربیع آرام گرفت.


این مادر متولد سال ۱۲۹۸ بود و ۵ پسر به نام‌های حسین، محمد، حسن، عباس، ابوالفضل (امیر) داشت؛ حسین جانباز دوران دفاع مقدس بود که چند سال پیش به رحمت خدا پیوست، محمد جانباز اعصاب و روان و در قید حیات است و ۳ پسر آخر خانواده حسن، عباس و ابوالفضل (امیر) نیز شهید شده‌اند.


«حسن، عباس و ابوالفضل اسماعیل‌زاده زنجانی»، به ترتیب در سال‌های ۱۳۳۶، ۱۳۳۹ و ۱۳۴۲ در مشهد چشم به جهان گشودند. ابوالفضل (امیر) آخرین پسر (متولد ۱۳۴۲) و اولین فرزند شهید این مادر بود، او هم‌رزم دکتر چمران بود و ۱۹ مرداد ۱۳۶۰ در بانه شهید شد. عباس (متولد ۱۳۳۹) که از روز‌های نخست جنگ به‌طور خودجوش وارد جبهه شده بود، در اولین اعزام رسمی خود و در ۲۹ اسفند ۱۳۶۰ در چزابه به شهادت رسید. حسن (متولد ۱۳۳۶) نیز در ۴ خرداد ۱۳۶۱ در شلمچه به شهادت رسید.

 

مرحومه طلعت همچنین صاحب بیش از ۴۰ نوه و ۴۰ نتیجه بود؛ شهید مفقودالاثر «نادر تبریزی» و آزاده سرافراز «محمود رعیت نژاد» نیز از نوه‌های این بانوی گرامی هستند. این مادر همیشه می‌گفت «الهی شکر که پسران من جنگیدند؛ اگر مردان باغیرت نمی‌جنگیدند الان ایرانی نبود.» کتاب «بانوی قرن» بخشی از خاطرات این مادر فداکار از دوران کودکی، جبهه و شهادت فرزندان عزیزش است که توسط «سعیده زراعتکار» به رشته تحریر درآمده و پیشنهاد خوبی است برای خواندن از ایستادگی‌های یک مادر که حالا بین ما نیست.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->