ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم
سرخط خبرها

مرتضی آقا تهرانی: با طرح صیانت می‌خواهیم هزینه‌ خرید فیلترشکن مردم را کاهش دهیم

  • کد خبر: ۷۷۱۸۱
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۶
  • ۳
مرتضی آقا تهرانی: با طرح صیانت می‌خواهیم هزینه‌ خرید فیلترشکن مردم را کاهش دهیم
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در اظهار نظری درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی گفته که مجلس با اجرای این طرح می‌خواهد از مردم حمایت مالی کند چرا که مردم برای استفاده از اپلیکیشن‌هایی مثل تلگرام ناچار به استفاده از فیلترشکن هستند که دسترسی به آن برایشان هزینه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز - رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در اظهار نظری درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی گفته که مجلس با اجرای این طرح می‌خواهد از مردم حمایت مالی کند چرا که مردم برای استفاده از اپلیکیشن‌هایی مثل تلگرام ناچار به استفاده از فیلترشکن هستند که دسترسی به آن برایشان هزینه دارد.

مرتضی آقا تهرانی که از موافقان اصل هشتاد و پنجی شدن طرح صیانت مجلس است درباره روند بررسی این طرح گفت: «این طرح ۳۷ ماده‌ای بار‌ها اصلاح شده است، کما اینکه در طول ۱۲ سال بار‌ها در صحن آمده و برگشته است و قطعا طرحی زنده است که بار‌ها روی آن کار کارشناسی انجام شده و قویتر شده است.»


او در ادامه تصریح کرد: «این طرح در ابتدا تحت عنوان صیانت از فضای مجازی مطرح شده بود که به طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان‌های اجتماعی تغییر نام یافت و چون قرار است در قالب اصل ۸۵ مورد بررسی قرار گیرد، باید هیئت رئیسه مجلس نشستی برگزار کند تا تعداد افراد لازم برای حضور در کمیسیون مشترکی که برای بررسی کارشناسانه آن تشکیل می‌شود، تعیین گردد.»

 


 

طرح صیانت از فضای مجازی چیست؟ + متن طرح

 



این نماینده مجلس یازدهم درباره اقدامات حمایتی که در این طرح برای کاربران فضای مجازی در نظر گرفته شده افزود: «ما در تلاش هستیم که از کاربران فضای مجازی حمایت مالی صورت بگیرد چرا که کاربران برای استفاده از اپلیکیشن‌هایی که از خارج مدیریت می‌شوند همچون تلگرام، باید هزینه‌ای برای فیلترشکن بپردازند، ضمن اینکه هزینه‌ای که مردم برای داخل می‌پردازند با هزینه اینترنت خارجی برابری دارد که در تلاش هستیم این هزینه برای کاربران به یک سوم کاهش پیدا کند و شرایطی را فراهم کنیم که از نظر اقتصادی برای مردم مقرون به صرفه باشد.»

به گفته آقاتهرانی تا فضای مناسب برای آمدن جایگزین پلتفرم‌های خارجی با همان کیفیت به لحاظ پهنای باند و سرعت فراهم نشود، استفاده از هیچ کدام از پلتفرم‌های خارجی همچون اینستاگرام محدود نخواهد شد.

اظهارات آقاتهرانی در حالی صورت می‌پذیرد که فعالان اینترنتی و صاحبان کسب و کار‌ها و حتی برخی نمایندگان مجلس و مقامات دولتی و کشوری با طرح موسوم به صیانت مجلس مخالف‌اند و آن را عاملی برای محدودسازی مردم و آسیب به کسب و کار‌های اینترنتی توصیف کرده‌اند.

 

منبع: دیجیاتو

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
سکان
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۱
0
0
لطفا طرح صیانت را به طرح اهانت به ملت نفرمائید طرح تثبیت قیمت و طرح ساماندهی به معیشت و طرح گزارش شفاف دادن به ملت را هم چاشنی کارتان کنید بد نیست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
0
0
با طرح صیانت آرامش روانی به مردم باز می گردد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۵
0
0
همین الان هم دیر شده متاسفانه فضای مجازی تاثیر بدی بر فرهنگ جامعه گذاشته است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->