ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا کسانی که واکسن می‌زنند ناقل کرونا هستند؟

  • کد خبر: ۷۷۲۰۰
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۷
آیا کسانی که واکسن می‌زنند ناقل کرونا هستند؟
دانشمندان در تازه‌ترین بررسی‌های خود اظهارات متفاوتی درباره احتمال ناقل بودن افراد واکسینه شده در مورد گونه دلتای کرونا ارائه دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، اخبار مبنی بر اینکه نوع بسیار مسری دلتاکووید -۱۹ می‌تواند توسط افراد واکسینه شده جذب و منتشر شود باعث سردرگمی و نگرانی شده است که یک متخصص بیماری‌های عفونی با ارائه توضیحاتی در این باره شفاف سازی کرده است.

این نگرانی‌ها به دنبال توصیه اخیر مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکاست که حتی از افراد واکسینه شده خواسته است در مکان‌های بسته با قابلیت میزان قابل توجه یا زیاد انتقال کووید-۱۹ از ماسک استفاده کنند.

این توصیه بلافاصله پس از شیوع کووید-۱۹ در ۴ ژوئیه در ماساچوست ارائه شد که در آن سه چهارم افرادی که مبتلا شده بودند کاملا واکسینه شده بودند.

این یافته که در گزارش CDC توضیح داده شده، نشان می‌دهد که حتی افراد واکسینه شده نیز می‌توانند ویروس را بین یکدیگر منتقل کنند، با این حال دکتر آدام لورینگ، متخصص بیماری‌های عفونی در دانشگاه میشیگان می‌گوید که افراد در این مورد زیاد مطالعه نکنند.

لورینگ در بیانیه خبری این دانشگاه گفت: این موضوع به وضوح در گزارش CDC در بحث محدودیت‌ها و آنچه می‌گویند و نمی‌گویند روشن است. به عنوان مثال به گفته او هرچه تعداد افراد بیشتری واکسن دریافت می‌کنند، مطمئنا موارد پیشرفت بیشتری در تعداد روزافزون افرادی که واکسینه می‌شوند، مشاهده می‌شود؛ همچنین یک تست سواب بینی کرونا می‌تواند میزان RNA ویروسی موجود در بینی فرد را اندازه گیری کند، اما نمی‌تواند میزان عفونت ویروس را تشخیص دهد.

لورینگ می‌گوید: مقدار ژنوم موجود یک نشانگر است، اما این چیزی نیست که بگوییم این افراد به همان اندازه عفونی و ناقل هستند. یک سواب همچنین در یک زمان مشخص گرفته می‌شود، بنابراین نمی‌تواند با مدت زمانی که فرد عفونی است مطابقت داشته باشد.

لورینگ می‌گوید: افراد واکسینه شده در برابر دلتا ایمن بوده و تعداد آن‌ها در حال افزایش است که این امر سبب کاهش میزان ویروس می‌شود این در حالی است که اکثر عفونت‌ها در افراد واکسینه نشده اتفاق می‌افتد، تغییر بزرگ این است که اکنون به نظر می‌رسد افراد واکسینه شده گونه دلتای کرونا را بیشتر از سایر انواع ویروس منتقل می‌کنند؛ این بدان معناست که اقدامات اضافی مانند استفاده از ماسک در شرایط خاص به ویژه در فضا‌های بسته در مناطقی که سطح موارد بالاست، علاوه بر واکسن‌ها برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ لازم است.

داده‌های اولیه نشان می‌دهد که واکسن‌ها بیش از ۸۰ درصد در پیشگیری از بیماری‌های شدید، مرگ و میزان انتقال موثر هستند.

به گفته لورینگ، تعداد موارد ابتلا در مناطق با نرخ واکسیناسیون پایین بیشتر است، شواهدی که نشان می‌دهد واکسن‌ها در برابر همه انواع مختلف کار می‌کنند.

لورینگ همچنین تاکید کرد نرخ بالای واکسیناسیون برای محافظت از کودکان کوچکتر که هنوز واجد شرایط واکسیناسیون نیستند و همچنین افراد دارای نقص ایمنی مورد نیاز است. واکسیناسیون همچنین برای کاهش ظهور انواع مسری‌تر کلیدی است.

منبع: YJC

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->